2009 Haziran Anneleri!!

buarada utuden nefret ederım :1ninca: ama olay evlat olunca yapıosun :)
bu arada kızlar bim de bebek oyuncakları var suan kare ve yuvarlak seklınde kucuk kucuk sekıller sokuyorsun sımdı olmasa bıle 1-2 ay sonra oynarlar.
bu cumada tahtadann oyuncaklar gelcekmıs harflı ve meyvelı . almayı dusunuyorum

kıslar az önce mayıs annerine bakıyodum
yılbasında cekiliş yapıyolarmış bizde yapsak ya
özendim nedense
hadi biri el atsın zehroş huysuz olmasa yapmaya çalışırfım ama cok fenaklava:

ben bunu taaa ne zaman söledim ama pek katılım olmadı canım istiyorsanız tekrar gündeme geldin listemi ve topiği bi görün en gec yılbası demiştim zaten

günaydınnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
inşallah güzel bir gün olurrrrrrrr
kahvaltı yapıp geliyorummmm,görüşrüzzzzzcokacimcoook

kızlar günaydın bugün pek kimse yok galiba, herhes iyidir inşallah
annem gelicek bugün, birde son 10 günüm işe başlıyorum, evi tertemiz yapmam lazım, dolaplarımıda boşaltıp yeniden düzenlicem çok işim var çook

günaydın herkeseeee anam 2 dk benden ayrılsa çığlık çığlığa kalıyo bu
of geceleri herkes gibi bizde 1.5 2 saatte bi uyanıp emiyo bi de gazlar geri döndü bu ara napcamı şaşırdım emerken gazlanıp sinirleniyo zaten asabi bu oğluşşşşş
hı bi de bu meyve sularını günde 1 kez mi veriyoruzzz??
ben dün elma suyu verdim 4 mama kaşığı çok sevdi kalanıda bardaktan yalattım bardağada alışsın diye
zorlanmadı şükür ben sadece bağırsakları çalışsın diye veriyorum meyve suyunu demiri kestim bağırsaklar düzene girsin başlıcaz fitil atmaktansa demiri kes dedi dr umuzzz

Son düzenleme:

Kıyamam kuzucuğa ben ya... İyileşir inşallah bir an önce. Yoktur enfeksiyon filan inşallah, içini ferah tut canım. Bu arada bizim doktor hiç istemedi idrar-kan. Zaten Elif doğduğundan beri kuskuscu. Mutlaka her emdikten sonra çıkarır bir avuç. Bu aralar azaldı Allahtan. Alıştım ben yani. Reflü teşhisi koymuşlardı ilk doğduğunda.

Geçmiş olsun canım,dikkatli ol aman Allah korusun.

Canım bizim doktor muayenede. C.tesi sabahları ilk randevuyu alıyorum hep. Kimsecikler gelmeden muayene olup çıkıyorus. Eğer birileri varsa da emzirme odası var orada bekliyorum.

Aklıma geldi bebişlerinizin kıyafetlerini yıkadıktan sonra ütülüyormusunuz artık, ben doğduktan 1 ay sonra bıraktım ütü işini siz ne durumdasınız?

Ben hala yapıyorum canım. Bence sen de yap. Çoğu mikrop ütüyle kırııyo çünkü.

Azz kalmış ya.. Ben de zaman geçtikçe daralıyorum. Ocak 1 benim de kısmetse. Zorunluluk olmadığı halde kendi isteğimle karar veridğim halde çalışmaya hala acaba diyoum ya. Ne zormuş...

GÜNAYDIN KIZLAR... hijyen ve mikroplar konusunda kararlıyım daha geniş olucam artık. Böle giderse çok sık hastalanacak Allah korusun.Öle olmasını hiç istemiyorum. lmaz:

Maşallah çağatay beye, yakışıklı ve sinirli küçük adam seni :)
Semoş bizim Elif'te sürekli çığlık çığlığa mümkün değil ayrılamıyorum yanından. Ayrılmayı bırak yanında da olsam sürekli oyna benimle dio.

saol hepimizin bebişlerine maşallah hepsi birbirinden tatlı şükürler olsun
özge napcamı şaşırdımmm
her an bi oyun bi işve bi şeyyy artık iş yaparken çığlık çığlığa nşarkı türkü sölüyorum bi 10 dk falan işe yarıyooo odasında müzik açıyorummm yatağında oyuncakla bırakıyorum bi 10 dk da öle oyalanıyoooo babasında bile durmuyo ınneeee ınneeee diyip ellerini açıyoooo adam kıskanır oldu aşkımızııı
şu an kucağımda kazım koyuncu dan kimse almasın seni allahından bulasını dinliyo şaşkın şaşkınnnn

neyseee biz uyuyucaz öptük kankaları ve teyzoşlarııı
çağatayımın defne siiii çağatay öpücük yolluyoooo

semacım maşallah çağataya çok tatlı..bizdede yalnız kalma korkusu var,bırakıp mutfağa gidemiyorum..
bazen bağıra bağıra şarkı sölüyorum dursun diehihoyyyt
burda hava kapalı.yağmur yağmak üzere.evimiz sıcacık oturuyoruz bizde kzıımla.
babaanneye gidicez bugün..

he he şarkı muhabbeti herkesde var demekki. Ben de avazım çıktığı kadar şarkı söylüyorum.
Favorimiz ali babanın çiftliği.Hayvan sesleri çıkardıkça kahkaha atıyo sıpa. BEnde gaza gelip bazen mööö mööö ya da havvv havvv havv diye bağırıyorum komşular ne düşünüyo acaba hakkımda?

hihoyyythihoyyyt heh heee aynen cnm bendeee,bizim favorimiz küçük kurbağaaaaaa....
bende vak vak lıyorummm alt komşum allahtan hemşire ewde durmuyodelikafadulden.

bu arada albümümüze resim ekledik kızlar...

selam kızlar nasılsınız bakalım minik meleklerimiz nasıl.ardam bi huzursuz bu aralar ne yerdeduruyor nekucakta .sürekli bimzıldanma halinde ne istedigini bi türlü çözemedim.dün yemek bileyapamadım.akgün gelikten sonra nacakhazırladım bişeyler .o bile şaşırdınolmuşbenim ogluma böyle diyo.az mızıldadı diye doktora görtürecek çocugu .helak olduzavallırdanın neşesni yerine getirecegimdiye.
kızlar bebişleri yerde yatırmaya başladınızmı.iilede yer olması şart deil tabi güvenli olması yeterli .kendilerini geliştirmeleri için sert zmnde çalışmayabaşlamaları lazımmış .kucak isteyenbbekler için zor olabilir belkiama.gereklidedi doktor .yer döşememiz tahtaonıun üstünede dogumdan önce laminant döşetmştik.taş dei yaniiki adet yorganıkatladım 4 katoldu.üstüne atıyorum ardayla kendimi yattıgımız yerden oynuyoruz günde 2saat felan.tek başına mümkün dildurmuyo.ee kucakta iyydi onun keyfi ama annesi yında oluncayerdedesesi çıkmıyo artık pek
kızlar piyasada kay marka keçi sütü varmışben ununla mayalamayı düşünüyorum ardanın yogurdunu.bire keçi peyniri buldukmu tamamdır artık:)
gdo konusunahiç girmek istemyorum.çok siinirlendim çünkü buolay gündeme geldikten sonra.resmenayakta uyutuluyoruz ya.dünannemi aradım annededim bi yerden keçi bulun bana hergün süt yollayın.samsundan izmire süt nasıl gelecekse. annemin öneri muhtşem.sizgelinburaya ben size keçinin en iyisini bulurum dedi ya alem kadın valla.

semoş maşh çato beye.. canım o daha anne akrnında beblli etti kendiisini.. yaramaz oğluş:))
bende ütütlüyorum hala bıdkın çamaşırlarını.. ne bilyim içime sinmiyor ütülemeseem..ama falzada titiz olamam.. içme suyu falan.. alışsınlar yani mikrobada değilmi.. aman özgecim geniş ol rahat ol biraz..

semoş maşh çato beye.. canım o daha anne akrnında beblli etti kendiisini.. yaramaz oğluş:))
bende ütütlüyorum hala bıdkın çamaşırlarını.. ne bilyim içime sinmiyor ütülemeseem..ama falzada titiz olamam.. içme suyu falan.. alışsınlar yani mikrobada değilmi.. aman özgecim geniş ol rahat ol biraz..

havvcım belki dişi kaşınıyrodur.. bu aralar artık diş huzursuzlukalrı başkıyor.. benim kıda çok mzımız oldu yaeskiden iyiiyid.. gece bile pek kalkmazdı..şimdi 2 saat arayla uyanıyor.. elini emyior.. nini söylüuor kuzuum keninde:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…