- 2 Temmuz 2008
- 863
- 2
doktordan geldik kıslar
doktor idrar yolundan şüphelendi kan testiyle idrar testi istedii
bi embesil hemşireye rastladık kızımın damarını bulamadı 2yerinden deldi boğacaktım kadını..
kan tahlilini yaptırdık idrarını bi türlü becerip o kutuya yaptıramadıkk
yarın ben ewde yaptırtıp götürcezz
arzu canım asyada olmuştu dime nasıl aldınız idrarı ya biz denk getiremedikk
hafif idrarındada turuncumsuluk vardı doktor enfeksiyon başlangıç olabilir dedii
zaten şuan yüksekovada olduğum için kendi doktoruna götüremedim
bide doktor dediki ben her hastamdan 2 ayda bir idrar tahlili alırım
rutin kontrol olarak dedii sizden hiç alınmadımı dei bende yoo dedim
bizim doktorumuz hiç bişey istemedi
sizin doktorunuz istiyomu
şimdi kzımı uyuttum çok huysuz sürekli aglıyoo hiç bişi yemiyorr eşimde nöbetçii
bu arada bugün adet oldum
hee bideelektrik carpmasını anlatıyımm
zehra cıyak cıyak hiç bişi yemiyo herşy yaptım ama dur dedim muhallebi yer
ısıtıcı elektrik kaçırıyomuş ama hiç düne kadar farketmedik elimde sanırım biraz nemliydi prize takar takmaz nasıl çarptı sormayın ta duvara fırladım
bi ara gözlerim karardı eşim su döktü yüzüme flan bayılıyodum
kolum tutmadı 2 saat hiç başıma böle bişi gelmedii
çok fena oldumm anlıcagnız dün gecem kabus gibiydii
maşallah çağataya defneye bizimki çok hareketli değil ama hep bi oturma heveslisi.özge sormuş şimdi gördüm bnm kızda hep çığlık atıo yani hiçbi sıkıntısıda yok.çenesi hiç duymuyo he ha gibi şeyler söylüyo laf yetiştirıo aradada basıo çığlığı kafam şişio valla.bu arada geceleri çok fazla kalkar olduk 2 saatte bi bizde kalkıyoruz allahtan emio uyuo uyumasa napcaz.
bide kızlar bn de kontrole götürcem ama cesaret edemiyorum şu gripten siz nası koruyosunuz bebeklerinizi doktorumuz hastanede cuma randevumuz var allahım korusun minişleri
Aklıma geldi bebişlerinizin kıyafetlerini yıkadıktan sonra ütülüyormusunuz artık, ben doğduktan 1 ay sonra bıraktım ütü işini siz ne durumdasınız?
kızlar günaydın bugün pek kimse yok galiba, herhes iyidir inşallah
annem gelicek bugün, birde son 10 günüm işe başlıyorum, evi tertemiz yapmam lazım, dolaplarımıda boşaltıp yeniden düzenlicem çok işim var çook
he he şarkı muhabbeti herkesde var demekki. Ben de avazım çıktığı kadar şarkı söylüyorum.
Favorimiz ali babanın çiftliği.Hayvan sesleri çıkardıkça kahkaha atıyo sıpa. BEnde gaza gelip bazen mööö mööö ya da havvv havvv havv diye bağırıyorum komşular ne düşünüyo acaba hakkımda?