- 19 Temmuz 2008
- 1.828
- 0
- 39
sütünün iyice bitmesine izinverme asya içmesede 3 saatte bir sağ ki artsın sağdığını dondurucuya at.zaten çalışmıyormusun ama sen çalıştığın yerdeki kreşe vercektin demi.
böyle emmesse sütün gider allah korusun daha çok emzircez kuzularımızı e gıdaya başlasalarda
gecmiş olsun pınarcım yazık yavrum nazara geldi galiba allahım sağlık versin de hemencik iyilşesin küçük adam
canım el pompası artık cok cekemz senin sütünü ancak elektirikli pompayla sağman lazım tirle tarzı olanlar sütün ön kısmını ceker arka tarafı bırakır
zuzu bende yazmıştım astım hastalığı olan cocukların cogunun gecmişinde titz anneler varmış
hayırlı uğurlu olsun maşallah bebeğine canımselam anneler .. nasılsınız .. bebişler nasıl .. biz ilk incimizi çıkardık geçen gün .... biraz mızmızlandık ateşlendik ama çok şükür kısa zamanda atlattıkkkk....
havvacım burda yollayım sana keçi sütü : )) köylerde var .. 3 aylıkken verdim 2 kez . bir daha vermedim .. gaz falan yaparsa diye ama bir sorun olmamıştııı.. tavsiye ederimde ilk biberondan emdiğinde tadı sanırım tuhaf geldi. midesi bulanıyo gibi oldu ama sonra alışmıştı .. içti yani ...
tüm bebeklere maşallah diyelim ... hasta olanlar varsa tez zamanda iyileşirler insallah .. geçmişi okuyamıyorum : (
geçmiş olsun pınarcım inş çabucak iyileşir...Kızlar asılsınız??meleklerim nasıl??
Biz pek iii değiliz
Oğluşum iki dişi epey uzattı ama uzatana kadar çok sancılı geçti yai patlaması ayrı dert uzaması ayrı dert oldu...
ardından alerji olduk halada devam ediyor yanakları,boynu çok fena
midesini üşütmüşüz kuzumun kus kus helak oldu süzüldü kaşık kadar kaldı yüzü erkeğimin ilaca başladık...
anlıycağınız keyfimiz yok teyzeleri...
hepinizi çok özledim....
http://forum.zevzek.com/index.php?showtopic=16451&st=60 kızlar sizde bi bakın.
canı ben o şekılde yaklaşık 3-4 yıl gecirdim.en son ege unı.de ımmunıloji klnığıne gıttım.orda bulunamyınca kı aylarca test yapıldı gastroya sevk ettıler.orda mıde de bı bakterıye rastlandı onu kuruttular ve çok şükür yıllardır bı daha olmadı.benım de ağzım burnum ters dönuyodu çok kötudur bılırım.sen de baktırsın ona.helıcobakteri dıye bişey.canım alrji olmasının bir çok nedeni olabilir mesela benm doğadaki herhangi bi maddeye karsı alerjim var ve bulunamadı görmen lazım nasıl şişiyorum nasıl şok olursun dudagım resmen ceneme iniyor ama ne oldugu bulunamadı
şimdi ona antihistaminikte vereilemez yazık yavrum inşallah kasınmıyordur huysuzluk ta yapar kasıyamaz da çokkk gecmiş olsun
ben de derini yaklaşık 10 gundur yere yatırıyorum.iki battanıye bı pıke serıyorumvalla koyduğumun ertesi gun döndu hatun.yavrum yazık kıpırdıyamıyodu tabı pusette.özge ben de sorcsktım aynı şeyı.derin 12 de mama içiyo sabah 6 ya kadar da uyuyo.benım de işime gelıo tabı ama bı yandan da içime sığmıyo.gece ne zamana kadar beslemek lazım acabakafamçokkarıştıPınarcım çok geçmiş olsun yakışıklıya, inşallah iyileşir bir an önce kuzucuk.
Emelcim sen mi sormuştun; yemek yerken kıyafet batmasına çözüm buldunuz mu diye?
aklıma geldi şimdi de benim kuzenim bebişine yemek yedirirken kocaman bi tshirt giydiriyodu, ayaklarına kadar kaplıyodu neredeyse, yemek içindi sadece. Ben de öle yapmayı düşünüyorum, leke de kalsa önemli değil böylece. kaydirigubbakcemile5
Havvacım bende yere koyuyorum artık Elif'İ. beraber oynuyoruz. Gelişimlerine faydası varmış dediğin gibi.Annem söledi bana da yere koy ki gelişşsin diye. Bİz öle büyümüş, eskiden nerde ana kucağı, oyun halısı...
Ayşecim kemerini bağlamadan koyma artık. Benim yaramas da döt ata ata kaydırıveriyo kendini, bi de allah korusun yana filan atarlar birden.
Kıslar gece kaç saat beslemeden tutuyosunuz bebişleri. Ben artık gece 12'de emziriyim uykusunda, uyuduğu saate kadar uyusun diye düşünüyorum .Nasıl fikir?
arzucum bende elektrikli süt pompası var bende denemek için sağıyorum bakım süt çıkacak mı diye ama dediğin gibi 50 cc den fazla çıkmıyor ama elimle bardağa sağınca bardak doluyo ama göğsüm acıyo yani demem o ki benim sütüm var ama pompa çekmiyo nedenini bilmiyorum medala nın pompası pompa da iyi marka ama sütümü istediğim kadar güzel çekmiyo
allahtan kızımın emmesi güzel valla 4 ay 20 günlük 10 kg a yaklaştı sadece anne sütü dr ek gıda kesinlikle yasak dedi sütüm çok yarıyormuş şu kışı bi atlatsaydık çünki işede bebişle geldiğim için bu soğuk havalarda çok zor oluyorrr
kızlar bende yere battaniye sermek istiyorum ama bu seferde çok tvye bakar.bugün anne olunca anladım programındada duydum.2yaşa kadar tv izletmemek gerekiyomuş.sadece radyasyondan dolayı değil gelişimini engelliyomuş.geç konuşmaya başlarmış.falan filen bi sürü şey anlattılar.ben o yüzden yere koyamıyorum.koltugun minderlerini kaldırdım oyuncaklarınıda koyuyorum şimdilik orda duruyo
kız bebiş anneleri kilotlu çorap giydiriomusunuz pijamalarının içine..
ben güzndüzleri gydiriyorum ama akşam derin uykuya geçceği zaman mutlaka çıkartıyorummm...
benimkide takılmıo tv ye oyuncagıyla oynuo benle sohbet edio gülüo ii oluyor yerde :)bnm minnoşum cizgi flm seyrederken konuşuoo...takılı kalmıo tvye bana dönüo laf yetişriyoo oraya dönüo au heee ..
bence çocuğun yapısına bağlı...
ben o kadar cok giydirmiyorum defne ye tek bi takım giydiriyorum hepsi bu alışmasın sıcaga sonra kış gelince lahana gibi giydirmek istemiyorumkız bebiş anneleri kilotlu çorap giydiriomusunuz pijamalarının içine..
ben güzndüzleri gydiriyorum ama akşam derin uykuya geçceği zaman mutlaka çıkartıyorummm...
canı ben o şekılde yaklaşık 3-4 yıl gecirdim.en son ege unı.de ımmunıloji klnığıne gıttım.orda bulunamyınca kı aylarca test yapıldı gastroya sevk ettıler.orda mıde de bı bakterıye rastlandı onu kuruttular ve çok şükür yıllardır bı daha olmadı.benım de ağzım burnum ters dönuyodu çok kötudur bılırım.sen de baktırsın ona.helıcobakteri dıye bişey.
benimkide takılmıo tv ye oyuncagıyla oynuo benle sohbet edio gülüo ii oluyor yerde :)
ben o kadar cok giydirmiyorum defne ye tek bi takım giydiriyorum hepsi bu alışmasın sıcaga sonra kış gelince lahana gibi giydirmek istemiyorum
ayyy haklısın ya hiç aklıma gelmedi ne kadar doğru ben de baktırmalıyım tesekkürler canım
bizimde yanmıo kaloriferler ama adana biraz daha ii galiba oralardan :)
bu arada kızlar defneyle ikinci yaprak sarması denememi yaptım akıllı kızım sağolun cok üzmedi beni yaptım :)