2009 Haziran Anneleri!!

havvacım baharda çok hapşurordu fakültede alerji testi yaptırdılar polenlere ve eldivene alerjisi çıktı.
düşünsene eğer yaptırmasaydık nolcaktı.
alerji testi yaptırmak önemli aslında ona göre ne yedirip yedirmicene kararverirsin

Pınarcım çok geçmiş olsun yakışıklıya, inşallah iyileşir bir an önce kuzucuk.

Emelcim sen mi sormuştun; yemek yerken kıyafet batmasına çözüm buldunuz mu diye?
aklıma geldi şimdi de benim kuzenim bebişine yemek yedirirken kocaman bi tshirt giydiriyodu, ayaklarına kadar kaplıyodu neredeyse, yemek içindi sadece. Ben de öle yapmayı düşünüyorum, leke de kalsa önemli değil böylece. kaydirigubbakcemile5

Havvacım bende yere koyuyorum artık Elif'İ. beraber oynuyoruz. Gelişimlerine faydası varmış dediğin gibi.Annem söledi bana da yere koy ki gelişşsin diye. Bİz öle büyümüş, eskiden nerde ana kucağı, oyun halısı...

Ayşecim kemerini bağlamadan koyma artık. Benim yaramas da döt ata ata kaydırıveriyo kendini, bi de allah korusun yana filan atarlar birden.

Kıslar gece kaç saat beslemeden tutuyosunuz bebişleri. Ben artık gece 12'de emziriyim uykusunda, uyuduğu saate kadar uyusun diye düşünüyorum .Nasıl fikir?

canım dondurucuya atcak kadar sütüm olmuyoki.yarım saat ugraşıyorum.50cc anca çıkıyo.

valla bu manuelide yeni almıştım.keşke elektrikli alaymışım.mecbur yenisini alcaz.

hayırlı uğurlu olsun maşallah bebeğine canım
geçmiş olsun pınarcım inş çabucak iyileşir...

slm hanımlar...
bebişleri yaramazlığı başlad demek..benim kız ne zamandır ana kucağına koyduğumda hop kendiliğinden aşağıya iniyordu...ben de o zamnadan beri hep yere kat kat battaniye falan seriyorum yerde yatırıyorum kah oynuyoruz kah çizgi flm seyredio kendisi sağ sol döne döne :)
çizgi flme bayılıo kahkalar çığlıklar kesilmiyorr..

özgecim irem gündüzleri 3 geceleri ise 4 saatte süte uyanıyor...

bi arkadaş sormuş hatırlyamadımkimin sorduğunu ben meyve sulu püreyi gündüzleri 1 kere veriyorum bir küçük kase açıkmasına 1 yada 1.30 saat kala..
sonra tekrar saatinde sütünü içioo..
sanırım doyurucu olmuyo ki süt saaiti aksamıyor..

kızlar buarada bizde oyuncak aldık...
daha dün sipariş verdik.şimdi geldi.şirin kanatlar,hayvanlı el kuklası,bide minik arabalar aldık.arabalarıda babamızaaa:)

arzucum bende elektrikli süt pompası var bende denemek için sağıyorum bakım süt çıkacak mı diye ama dediğin gibi 50 cc den fazla çıkmıyor ama elimle bardağa sağınca bardak doluyo ama göğsüm acıyo yani demem o ki benim sütüm var ama pompa çekmiyo nedenini bilmiyorum medala nın pompası pompa da iyi marka ama sütümü istediğim kadar güzel çekmiyo

allahtan kızımın emmesi güzel valla 4 ay 20 günlük 10 kg a yaklaştı sadece anne sütü dr ek gıda kesinlikle yasak dedi sütüm çok yarıyormuş şu kışı bi atlatsaydık çünki işede bebişle geldiğim için bu soğuk havalarda çok zor oluyorrr

canı ben o şekılde yaklaşık 3-4 yıl gecirdim.en son ege unı.de ımmunıloji klnığıne gıttım.orda bulunamyınca kı aylarca test yapıldı gastroya sevk ettıler.orda mıde de bı bakterıye rastlandı onu kuruttular ve çok şükür yıllardır bı daha olmadı.benım de ağzım burnum ters dönuyodu çok kötudur bılırım.sen de baktırsın ona.helıcobakteri dıye bişey.

ben de derini yaklaşık 10 gundur yere yatırıyorum.iki battanıye bı pıke serıyorumvalla koyduğumun ertesi gun döndu hatun.yavrum yazık kıpırdıyamıyodu tabı pusette.özge ben de sorcsktım aynı şeyı.derin 12 de mama içiyo sabah 6 ya kadar da uyuyo.benım de işime gelıo tabı ama bı yandan da içime sığmıyo.gece ne zamana kadar beslemek lazım acabakafamçokkarıştı

yani medelanınkide işe yaramıyosa yapcak bişey yok.bende alırssam medelanınkini düşünüyodum.o banada fayda etmez.dediğin gibi pompayla çıkmıyo ama kızım emerse ii geliyo onu hissediyorum.ama bizim cadı emmemeye başladı napcam bilmiyorum

kızlar bende yere battaniye sermek istiyorum ama bu seferde çok tvye bakar.bugün anne olunca anladım programındada duydum.2yaşa kadar tv izletmemek gerekiyomuş.sadece radyasyondan dolayı değil gelişimini engelliyomuş.geç konuşmaya başlarmış.falan filen bi sürü şey anlattılar.ben o yüzden yere koyamıyorum.koltugun minderlerini kaldırdım oyuncaklarınıda koyuyorum şimdilik orda duruyo

e açma sen de tvyi.ben mumkun mertebe açmıyorum.muzık dınlıyoruz.çok bunalrsam da 10dk falan baby tv açıyorum ona bakıyo.ama açsam izler tabı bayılıyo televızyona.

bnm minnoşum cizgi flm seyrederken konuşuoo...takılı kalmıo tvye bana dönüo laf yetişriyoo oraya dönüo au heee ..
bence çocuğun yapısına bağlı...

bizimkide arada bakıyo.aslında çok takılı kalmıyo.ama ben onu oyalayıp dikkatini oyuncaklara çekiyorum.evde ben tvyide açmasam sıkıntıdan patlarım herhalde.

kız bebiş anneleri kilotlu çorap giydiriomusunuz pijamalarının içine..
ben güzndüzleri gydiriyorum ama akşam derin uykuya geçceği zaman mutlaka çıkartıyorummm...

bnm minnoşum cizgi flm seyrederken konuşuoo...takılı kalmıo tvye bana dönüo laf yetişriyoo oraya dönüo au heee ..
bence çocuğun yapısına bağlı...
benimkide takılmıo tv ye oyuncagıyla oynuo benle sohbet edio gülüo ii oluyor yerde :)
kız bebiş anneleri kilotlu çorap giydiriomusunuz pijamalarının içine..
ben güzndüzleri gydiriyorum ama akşam derin uykuya geçceği zaman mutlaka çıkartıyorummm...
ben o kadar cok giydirmiyorum defne ye tek bi takım giydiriyorum hepsi bu alışmasın sıcaga sonra kış gelince lahana gibi giydirmek istemiyorum

ayyy haklısın ya hiç aklıma gelmedi ne kadar doğru ben de baktırmalıyım tesekkürler canım

bnmki çizgi flm delisi bayılıoo...:icecream:
benim ki çok değilki gündüzleri kilotluçorap pijaması üstünede zıbın ve sweet..
daha kolariferlerimiz yanmadı ev soğuk aslında az bile...
akşamda çorap çıko ve ince pijamaların üstüne tulum ...

bizimde yanmıo kaloriferler ama adana biraz daha ii galiba oralardan :)

bu arada kızlar defneyle ikinci yaprak sarması denememi yaptım akıllı kızım sağolun cok üzmedi beni yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…