kızlar iki gündür oğlum dururp dururken ilk doğduğu zamanlardaki gibi ağlıyo
kolik olduğu dönemdeki sancılarında nasıl ağlarsa birden öyle ağlıyo sonra susuyo keyfi yerine geliyo.
dişi çıkan bebişlerde bu oluyo mu, sizce neden ağlıyo??
kizlar benim drum soguk bile olsa 1 saat disari cikar demisti..
arabaya koy ve yuru..
hem temiz hava hemde daha rahat uyuyorlar
ayrica kolay hasta olmuyor bebekler boylelikle..hem sicak hem soguga alisiyor..
sukr armin dogdugundan beri hasta olmadi..cokta sicak tutmuyorum ben. malum soguk ulke
bu arada armin kasik mamasi yese ev batiyor..her aksamda kakasini yapiyor ama beline kadar..
az once yine poposu suyun icindeydi..her gunn yikiyorum...puff
bezleri 4 noya gecicem ama esim gidip 5 koli 3 no almisti daha var bir koli oda bitsin diyorum..
iste boyle bizden...
cnm bencede öle çocuk alışması gerekio .ewin içinde kapalı kalıolar.hava almaları lazım kesinlikle.yağmurda doğduğundan beri 1 kere nezle oldu oda hemen geçti zaten
ben çok giydirmiorum,terlemesine izin wermiorum ev 23 derece 1 tane uzun kollu badi üstüne uzun kollu t-şhirt .altından bitane pijama üstüne eşofman altı..gecede 1 tane battaniye örtüyorum.
özlemcim kaşık maması ne veriosun birde nakadar cc?*
kızlar bebişlere mamanı suyunu nasıl hazırlıyosunuz? ben bi arkadaşımdan görmüştüm.içme suyunu 500ml kadar kaynatıyo.bi yerde onu bekletiyo mamaya kullancagı zaman birazcık ısıtıp veriyodu dogrumu aceppp???
bende muhallebiye falan su kullanıyorum.onun yaptıgı gibi yapıyorum.ama suyu en fazla iki günde tüketiyorum.mama yapanlar falan kaynat onu ılıtmaya çalış böyle daha zor oluyodur.benim arkadaşı yaptıgı gibimi yapıyosunuz??
doktordan geldik kıslar
doktor idrar yolundan şüphelendi kan testiyle idrar testi istedii
bi embesil hemşireye rastladık kızımın damarını bulamadı 2yerinden deldi boğacaktım kadını..
kan tahlilini yaptırdık idrarını bi türlü becerip o kutuya yaptıramadıkk
yarın ben ewde yaptırtıp götürcezz
arzu canım asyada olmuştu dime nasıl aldınız idrarı ya biz denk getiremedikk
hafif idrarındada turuncumsuluk vardı doktor enfeksiyon başlangıç olabilir dedii
zaten şuan yüksekovada olduğum için kendi doktoruna götüremedim
bide doktor dediki ben her hastamdan 2 ayda bir idrar tahlili alırım
rutin kontrol olarak dedii sizden hiç alınmadımı dei bende yoo dedim
bizim doktorumuz hiç bişey istemedi
sizin doktorunuz istiyomu
şimdi kzımı uyuttum çok huysuz sürekli aglıyoo hiç bişi yemiyorr eşimde nöbetçii
bu arada bugün adet oldum
ben katnatiyorum termosa koyuyorum o sekilde hazirliyorum..
kesinliklede uzun tutmuyorum..12 saatte bir degistiriyorumm
hayir canim kasikla veriyorum...özlemcim meyve püresinide mi biberonla veriyosun
evet cnm taze olsun zaten.zor bisey degil..tamam canım.onun yaptıgı yanlış sanırım.banada dogru gelmedi.bundan sonra bende taze kaynatıp vereyim bari
özlemcım benım esımde gıtmıs 3 numara almıstı daha cem dogmamısken malesef bı paketını kullanamadım
4 noya gecmek zorunda kaldım cunku bacak araları kızarıodu cevremde ıhtıyac olan olsa verıcem ama malesef kımsede yokki
slm kızlar ızmırde hava cok yagmurlu acayıp sımsek cakıo cok korkuyorum ben sımsek sesınden :hulya:
yani ben dogumdan beri neredeyse lekeleri saymazsan hiç adet görmedim bu normalmidir
Aklıma geldi bebişlerinizin kıyafetlerini yıkadıktan sonra ütülüyormusunuz artık, ben doğduktan 1 ay sonra bıraktım ütü işini siz ne durumdasınız?