2009 Haziran Anneleri!!

maşallah çagatay beye kocaman olmuş
bizimde favori şarkımız tel sarar çok seviyor kahkaha atıyor.
ben ütü konusunu dr sordum iç çamaşırı olarak kullandıklarını ütüle diğerleri için okadar kasma dedi.
diğerlerini boş olursam ütülüyorum.dr nekadar mikroptan korursan kronik hastalık geçirme riski daha fazlaymış.astım hastalığı genelde 0-1 yaş arasında şekilleniyormuş.
özgecim bende önceden seningibiydim damacana su ile yıkıyordum benim de dr kızdı 2 aylıkken bıraktım artık çeşme suyuyla yıkıyorum.

selam anneler .. nasılsınız .. bebişler nasıl .. biz ilk incimizi çıkardık geçen gün .... biraz mızmızlandık ateşlendik ama çok şükür kısa zamanda atlattıkkkk....

havvacım burda yollayım sana keçi sütü : )) köylerde var .. 3 aylıkken verdim 2 kez . bir daha vermedim .. gaz falan yaparsa diye ama bir sorun olmamıştııı.. tavsiye ederimde ilk biberondan emdiğinde tadı sanırım tuhaf geldi. midesi bulanıyo gibi oldu ama sonra alışmıştı .. içti yani ...

tüm bebeklere maşallah diyelim ... hasta olanlar varsa tez zamanda iyileşirler insallah .. geçmişi okuyamıyorum : (

Kızlar asılsınız??meleklerim nasıl??
Biz pek iii değiliz
Oğluşum iki dişi epey uzattı ama uzatana kadar çok sancılı geçti yai patlaması ayrı dert uzaması ayrı dert oldu...
ardından alerji olduk halada devam ediyor yanakları,boynu çok fena
midesini üşütmüşüz kuzumun kus kus helak oldu süzüldü kaşık kadar kaldı yüzü erkeğimin ilaca başladık...
anlıycağınız keyfimiz yok teyzeleri...
hepinizi çok özledim....

bende kıyafetlerini ütülüyorum.mikroplar öyle ölüyor.
binnurcum inşllh kolayca idrar testini yaparsınz.inşllhda bişeyciği çıkmazzz:Saruboceq:

benim cadıda kendi kendine durmuyo oyalanmıyo illa ya benle yada babasıyla birlikte oynayacak çok hareketli zapdemiyorum biraz oynasın kendi kendi diyorum anakucagında sürüne sürüne kendini attırarak iniyo anakucağından sok geçiriyorum wc ye zor gidiyorum gelince bi bakıyorum kafası ana kucağında gövde yerde sırıtıyo 1 ay sonra ne yapcam bilmiyorum kıpırdak şey

merhaba kızlar nasılsınız yazmaya vaktim olmuyo bi bakıp çıkıyorum takip edemedim sizi neler konuşmuşsunuz geçmişide okuyamadım bebişler nasıl

geçmiş olsun pınarcım
niye alerji olduki işallah çabuk geçer.

kızlar bu arada.asya arada emmiyo inata bindiriyo diye ben evde mama bulunduruyodum.hero baby almıştm.paketi açtık bi iki kez denedim ama bizim kız sevmemişti.artık açalı bi ay oldu.pakette bi ay içinde tükeltilmesi gerektiği yazıyo.tabi biz bitiremedik.artık onu atıcam.zaten içinde gdo varmış.iyiki kızım içmemiş.
bende dün hipp marka mama aldım.organik mamaymış.artık ne kadar dogru bilemiyorum.hiç bişeye güvenim kalmadı.ama asya sadece uykuda azıcık emiyo.emmeye emmeye sütüm gidio artık.pompayla sağıyorum ama pompa pek çekemiyo.50cc anca çıkıyo.arada mama mecbur kullancan galiba.inşllh bu hipp güvenilir bişeydr.bilgisi olan varmı??

geçmiş olsun pınarcım
niye alerji olduki işallah çabuk geçer.

Tatlım teşekkürler..
kabaktan diye düşüdük ama kesmemize rağmen geçmedi dr umuz klimadan olabilir buhar makinası alın dedi dün aldık bakalım ne olacak..

sütünün iyice bitmesine izinverme asya içmesede 3 saatte bir sağ ki artsın sağdığını dondurucuya at.zaten çalışmıyormusun ama sen çalıştığın yerdeki kreşe vercektin demi.
böyle emmesse sütün gider allah korusun daha çok emzircez kuzularımızı e gıdaya başlasalarda

gecmiş olsun pınarcım yazık yavrum nazara geldi galiba allahım sağlık versin de hemencik iyilşesin küçük adam

canım el pompası artık cok cekemz senin sütünü ancak elektirikli pompayla sağman lazım tirle tarzı olanlar sütün ön kısmını ceker arka tarafı bırakır

zuzu bende yazmıştım astım hastalığı olan cocukların cogunun gecmişinde titz anneler varmış

bugün kociş ankaraya gitcek toplantısı var ilk defa gece kalcaz kızımla.nasıl olcak bilmiyorum.
evde kalmaktan korkmuyorum ama zeynep buaralar geceleri biraz huysuz işallah sorun çıkarmaz.

canım alrji olmasının bir çok nedeni olabilir mesela benm doğadaki herhangi bi maddeye karsı alerjim var ve bulunamadı görmen lazım nasıl şişiyorum nasıl şok olursun dudagım resmen ceneme iniyor ama ne oldugu bulunamadı

şimdi ona antihistaminikte vereilemez yazık yavrum inşallah kasınmıyordur huysuzluk ta yapar kasıyamaz da çokkk gecmiş olsun

evt canım fazla korumacılıkta iyi değil.
nazcım çekiliş işini nasıl yapcaz

canım ben cekip kime kim cıktıysa yazcam buraya tabi kabul ederseniz isimleri bi kutuya yazcam sırasıyla kim için kimi çektiysem yazcam tabi ben yapayım dien olursa ona devredebilirim bu işi

benim kardeşiminde ameliyat eldivenine (latex) alerjisi var.açık yaraya o eldivenle dokunulduğunda büyük koplikasyonlara sebeb olabiliyormuş.
geçen sene sünnet oldu.özelde prof yaptı sünneti butür hastaların eldivnleri yurt dışından gelirmiş..
annemde kardeşime bir künye yaptırmayı düşünüyor bogazına assın diye
orada latex alarji si var diye yazdırcakmış.biz yokken allah korusun bişey falan olursa eldiven kullanmasın diye.
amannn ne uzun yazdım ya.

canım ben cekip kime kim cıktıysa yazcam buraya tabi kabul ederseniz isimleri bi kutuya yazcam sırasıyla kim için kimi çektiysem yazcam tabi ben yapayım dien olursa ona devredebilirim bu işi

gayet güzel canım.süper olur. adresleri çıkan kişiye yollıcaz yoksa kimin kime çıktığı süprizmi olcak

Son düzenleme:
hay allahgeçmiş olsun canım ya kendini unutmuşsundur bebegi düşünmekten çok geçmiş olsun tatalım
valla dişe yordum bende ama ya başkabişey varsa anlamıyorsak diyede içimden geçirmiyo deilim.bu günbiraz iyi gibiama genede eskineşesi yok pek
yolla vallahi gerçişidilazım deil amaben şimdidenderdine düştüm:)
geçmiş olsuncanımya gelinceüst üste geliyo işte böyleallah beterinden korusun minik batuhanımızı.inşallah biran önce atlatır batuhan
bizim yaramazda yaptı onu bir ikikez bende emniyet kemerinitakmadan bırakmıyorum .göt attıra attıra indiriyo yoksakendini

allahımkorusun ya.canımnasıl anladılarki eldivene alarjisi oldugunu.benimde penisiline alarim varpnsilin türevib ilaç bile kullandıgında kbarıyorumçokfenaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…