2009 Haziran Anneleri!!

kızlar iki gündür oğlum dururp dururken ilk doğduğu zamanlardaki gibi ağlıyo:KK43:
kolik olduğu dönemdeki sancılarında nasıl ağlarsa birden öyle ağlıyo sonra susuyo keyfi yerine geliyo.
dişi çıkan bebişlerde bu oluyo mu, sizce neden ağlıyo??

cnm dişten olabilir.kaç aylık bebeğin? yada gazı olabilirmi?

kizlar benim drum soguk bile olsa 1 saat disari cikar demisti..
arabaya koy ve yuru..
hem temiz hava hemde daha rahat uyuyorlar
ayrica kolay hasta olmuyor bebekler boylelikle..hem sicak hem soguga alisiyor..
sukr armin dogdugundan beri hasta olmadi..cokta sicak tutmuyorum ben. malum soguk ulke

bu arada armin kasik mamasi yese ev batiyor..her aksamda kakasini yapiyor ama beline kadar..
az once yine poposu suyun icindeydi..her gunn yikiyorum...puff
bezleri 4 noya gecicem ama esim gidip 5 koli 3 no almisti daha var bir koli oda bitsin diyorum..
iste boyle bizden...

merhaba kızlar ben geldim hele şükür hala ablamdayım bugn kızıma alışveriş yaptık çok güzel şeyler aldık cumada kendime bişiler alcam gene hiçbişeyim olmuyo malesef siz nasılsınız geçmişe bakamadım hava gene soğudu ya bi kaç gündür yaz gibiydi burası gene soğudu pöööffff

kizlar benim drum soguk bile olsa 1 saat disari cikar demisti..
arabaya koy ve yuru..
hem temiz hava hemde daha rahat uyuyorlar
ayrica kolay hasta olmuyor bebekler boylelikle..hem sicak hem soguga alisiyor..
sukr armin dogdugundan beri hasta olmadi..cokta sicak tutmuyorum ben. malum soguk ulke

bu arada armin kasik mamasi yese ev batiyor..her aksamda kakasini yapiyor ama beline kadar..
az once yine poposu suyun icindeydi..her gunn yikiyorum...puff
bezleri 4 noya gecicem ama esim gidip 5 koli 3 no almisti daha var bir koli oda bitsin diyorum..
iste boyle bizden...

cnm bencede öle çocuk alışması gerekio .ewin içinde kapalı kalıolar.hava almaları lazım kesinlikle.yağmurda doğduğundan beri 1 kere nezle oldu oda hemen geçti zaten:nazar:
ben çok giydirmiorum,terlemesine izin wermiorum ev 23 derece 1 tane uzun kollu badi üstüne uzun kollu t-şhirt .altından bitane pijama üstüne eşofman altı..gecede 1 tane battaniye örtüyorum.
özlemcim kaşık maması ne veriosun birde nakadar cc?*

kızlar bebişlere mamanı suyunu nasıl hazırlıyosunuz? ben bi arkadaşımdan görmüştüm.içme suyunu 500ml kadar kaynatıyo.bi yerde onu bekletiyo mamaya kullancagı zaman birazcık ısıtıp veriyodu dogrumu aceppp???
bende muhallebiye falan su kullanıyorum.onun yaptıgı gibi yapıyorum.ama suyu en fazla iki günde tüketiyorum.mama yapanlar falan kaynat onu ılıtmaya çalış böyle daha zor oluyodur.benim arkadaşı yaptıgı gibimi yapıyosunuz??

cnm bencede öle çocuk alışması gerekio .ewin içinde kapalı kalıolar.hava almaları lazım kesinlikle.yağmurda doğduğundan beri 1 kere nezle oldu oda hemen geçti zaten:nazar:
ben çok giydirmiorum,terlemesine izin wermiorum ev 23 derece 1 tane uzun kollu badi üstüne uzun kollu t-şhirt .altından bitane pijama üstüne eşofman altı..gecede 1 tane battaniye örtüyorum.
özlemcim kaşık maması ne veriosun birde nakadar cc?*

evt canim..
bende evi 22 ye ayarliyorum..
ben bir atlet bir uzun kollu badi bir corapli pijama..
gun icinde boyle gecede ilave olarak uyku tulumu ve bir ince battaniye.
ama gece odasi 12den sonra 18 dereceye dusuyor..

nutrilon bambix princ mamasi veriyorum..
120 cc
aksamda meyve puresi veriyorum 40 cc

kızlar bebişlere mamanı suyunu nasıl hazırlıyosunuz? ben bi arkadaşımdan görmüştüm.içme suyunu 500ml kadar kaynatıyo.bi yerde onu bekletiyo mamaya kullancagı zaman birazcık ısıtıp veriyodu dogrumu aceppp???
bende muhallebiye falan su kullanıyorum.onun yaptıgı gibi yapıyorum.ama suyu en fazla iki günde tüketiyorum.mama yapanlar falan kaynat onu ılıtmaya çalış böyle daha zor oluyodur.benim arkadaşı yaptıgı gibimi yapıyosunuz??

ben katnatiyorum termosa koyuyorum o sekilde hazirliyorum..
kesinliklede uzun tutmuyorum..12 saatte bir degistiriyorumm

doktordan geldik kıslar
doktor idrar yolundan şüphelendi kan testiyle idrar testi istedii
bi embesil hemşireye rastladık kızımın damarını bulamadı 2yerinden deldi boğacaktım kadını..
kan tahlilini yaptırdık idrarını bi türlü becerip o kutuya yaptıramadıkk
yarın ben ewde yaptırtıp götürcezz
arzu canım asyada olmuştu dime nasıl aldınız idrarı ya biz denk getiremedikk
hafif idrarındada turuncumsuluk vardı doktor enfeksiyon başlangıç olabilir dedii
zaten şuan yüksekovada olduğum için kendi doktoruna götüremedim
bide doktor dediki ben her hastamdan 2 ayda bir idrar tahlili alırım
rutin kontrol olarak dedii sizden hiç alınmadımı dei bende yoo dedim
bizim doktorumuz hiç bişey istemedi
sizin doktorunuz istiyomu
şimdi kzımı uyuttum çok huysuz sürekli aglıyoo hiç bişi yemiyorr eşimde nöbetçii
bu arada bugün adet oldum

evet canım o idrar testini verene kadar canımız çıkmıştı.yapıştırma olayı çok önemli.ama nasıl anlatcammm.. tam üstüne denk gelcek.bide bezini açık tut.üşür diye üstüne bi battaniye ört.arada bi bak yapmışmı diye.çünkü yaptıkdan sonra tepine tepine çiş beze gidiyo.bezini açık tut ve kontrol et.çişi yapıncada yarım saat içinde hastaneye yetiştirmeniz lazım.biz böyle yapmıştık.hatta geçen dra gittik yine test istedi.ama hala yaptırmadık.sizde niye şüphelendi dr.bizde kusuyo diye istemişti

özlemcım benım esımde gıtmıs 3 numara almıstı daha cem dogmamısken malesef bı paketını kullanamadım :KK43:
4 noya gecmek zorunda kaldım cunku bacak araları kızarıodu cevremde ıhtıyac olan olsa verıcem ama malesef kımsede yokki :KK43:
slm kızlar ızmırde hava cok yagmurlu acayıp sımsek cakıo cok korkuyorum ben sımsek sesınden :hulya:

özlemcim meyve püresinide mi biberonla veriyosun
hayir canim kasikla veriyorum...
tamam canım.onun yaptıgı yanlış sanırım.banada dogru gelmedi.bundan sonra bende taze kaynatıp vereyim bari
evet cnm taze olsun zaten.zor bisey degil..
özlemcım benım esımde gıtmıs 3 numara almıstı daha cem dogmamısken malesef bı paketını kullanamadım :KK43:
4 noya gecmek zorunda kaldım cunku bacak araları kızarıodu cevremde ıhtıyac olan olsa verıcem ama malesef kımsede yokki :KK43:
slm kızlar ızmırde hava cok yagmurlu acayıp sımsek cakıo cok korkuyorum ben sımsek sesınden :hulya:

benimde cevremde hic yok canim 4 no aldim 3 koli..ama su son pakette bitsin istiyorum.
olmadi derya baykalda gordum tasinirken cam esyalari bezlere sarinca kirilmiyormus oyle yaparimsırnaşık şey

simdi aklima geldi...benim esimde armin dogmadan once erken dogar diye 2-2,5 kilo bezlerdende almisti..
armin dogdu 3.550 onlarda elimde kaldi..:umursamaz:

arzu bizimde kusma dün akşam hiç bişi yemedi ne verdiysem öle bi çıkardı ki fışkırrtı midesini boşalttı
yarın verices bugün beceremedkk

yani ben dogumdan beri neredeyse lekeleri saymazsan hiç adet görmedim bu normalmidir

[B]3-4 saate bir emziren annelerin 9. aya kadar görmemeleri normalmiş. Ben beklemiyordum açıkçası ama oldum. Evimiz çok sıcak ped çok zorluyor beni bitsede kurtulsam en az 10 gün sürer benim adetim.

kızlar merhaba nasılsınız , bebişler uyudumu??

saadetçim teşekkürler tarif için , yarın denicem a.s.

bende adet olmadım bu arada, birde geçen gün pıt pıt attı karnım niyeyse, korktum test aldım hemen , çok şükür bişey yok :1ninca:

Bende dışarı çıkarmak istiyorum ama havalar soğuk üşütür diye korkuyorum. Neyse balkona çıkarayım bari yarın.

Aklıma geldi bebişlerinizin kıyafetlerini yıkadıktan sonra ütülüyormusunuz artık, ben doğduktan 1 ay sonra bıraktım ütü işini siz ne durumdasınız?

askkırıntısı canım ben tabıkı utuluyorum. utusuz gıydırmıorum neden bırakayımkı kendımınkını utulemem ama oglumunkını kesın utulerım . zaten kucucukler hemen maksat mıkrop olsun

X