- 22 Temmuz 2008
- 635
- 0
- 40
herkese merhaba sevgili anne adayları;
Yaklaşık 1 aydır gebekil forumlarını takipediyorum ve sizlerden çok güzel şeyleröğreniyorum her gün. Hamile oldugumu öğrenincede hemen üye oldum. Hamileliğimi öğrenme hikayemşöyle gelişti. benim SAT 8 Eylül. Ekim başından beri göğüslerimdeki anorml değişiklikler ve halsizlikle hamilelikten şüphelendim. Adet günüm olan 8 Ekimsabahı idrar testi yaptığıımda sonuç 2 çizgiydi. 9 Ekimde hemen kan testi yaptırdım ve sonucum 282 çıktı.Bugün(11 Ekim) ise sonuş 796 olmuş. Ben biyolojik gebelikten çok korkuyorum arkadaşlar. Bu ilk gebeliğim belki ondan,geceleri uyuyamıyorum düşünmekten.Sanki her an kanamam olacak ve gebeliğim sonlanacak sanıyorum.Psikolojik galiba bebeğim tutunamayacak diye endişeleniyorum.Aynı korkular benim gibi 4,5 haftlık arkadaşlarda da varmı. Fikirlerinizi yazarsnız çok sevinirim. Herkese sağlık dilerim...
tebriller canım hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. bende ilk öğrendiğimde korktum kötü bişey olursa diye ama şimdi korkmuyorum artık iyi şeyler düşünelimki iyi olsun dimi sakın kötü düşünme