arkadaşlar benimde kan değerim1460 4 hafta 4 günlük doktor 10 gün sonra gel dedi....folacın kullanıyorum....son regl tarihim 06 eylül
merhaba kızlar ben de 5 hafta 2 günlük hamileyim. doktor kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi. o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. minicik bi kese göründü hepsi o kadar. inşallah sağlıklı olur.
merhaba kızlar sabah yazmıştım doktora gtcem diye kanım ın değeri yükselmişmi diye belkide keseyi görmek amacıyla.gttm biraz önce geldim kan değerim yükselmiş 5 gün önce 120,4 idi şimdi 1257 olmuşşş.doktor iyi dedi ultrasyondanda baktı ama tam ayrıntılı keseyi göremedi daha yeni olduğu için haftaya gelmemi istediii şimdilik allahın izniyle her şey yolunda
* Vajinal ultrasonografide gebelik kesesi genellikle adet gecikmesi 2-3 günü bulduğunda gözlenebilir hale gelmiş durumdadır. Bu aşamada kesenin çapı yalnızca 2-4 mm kadardır.
* Abdominal (karından yapılan) incelemede gebelik kesesi ortalama olarak 5 milimetre olduğunda ve / veya gecikme bir haftayı bulduğunda gözlenir.
Gebelik kesesi adı verilen yapı yuvarlaktır ve etrafı parlak beyaz görünümlü rahim iç tabakası ile çevrilidir.
Bebeğin kalp atışları vajinal ultrasonografide yaklaşık 6. gebelik haftasından itibaren, abdominal ultrasonografide ise yaklaşık 7. gebelik haftasından itibaren gözlenebilir hale gelir.
kızlar bu bilgileri buldum :))
merhaba arkadaşlar hepinizin bebileri hayırlı sağlıklı olurlar inşallah bende haziran annesi oluyorum sanırım bebeğim 4 haftalıkmış ama dr kesenin göründüğünü ama bebeği henüz görmediğini söyledi birde aklımı karıştıran bir görüş de bildirdi boş gebelik ihtimali verdi bunu ancak 10 gün sonra tam olarak anlayabiliriz dedi bende ilk defa böyle bir dr la karşılaşıyorum kanda pozitif idrarda pozitif sanıyorum beklemekten başka seçenek yok ayrıca bu benim 2. bebeğim olacak inşallah dünya tatlısı bir oğlum var allah hepimize hayırlısını versin inşallah
benimde öyle canım normal kafana takma herşey yolundabende görmek istiyorum keseyi kalp atışlarınıda duymak istiyorum 15 gün nasıl geçecek çok heycanlıyım..kızlar benim ne ağrım var ne bulantım kısacası hiç bi belirtim yok normalmi bu?
canım hiç endişelenme daha 4 haftalık bebeğin görülmesi 9.10 haftaya kadar yolu var hiç canını sıkma bu arada tekrardan hayırlı olsun canım diğer sayfayada yazmıştımmerhaba arkadaşlar hepinizin bebileri hayırlı sağlıklı olurlar inşallah bende haziran annesi oluyorum sanırım bebeğim 4 haftalıkmış ama dr kesenin göründüğünü ama bebeği henüz görmediğini söyledi birde aklımı karıştıran bir görüş de bildirdi boş gebelik ihtimali verdi bunu ancak 10 gün sonra tam olarak anlayabiliriz dedi bende ilk defa böyle bir dr la karşılaşıyorum kanda pozitif idrarda pozitif sanıyorum beklemekten başka seçenek yok ayrıca bu benim 2. bebeğim olacak inşallah dünya tatlısı bir oğlum var allah hepimize hayırlısını versin inşallah
Canim merak etme bir belirti olmasi gerekmiyo ne guzel iste hersey yolunda merak etme.bende görmek istiyorum keseyi kalp atışlarınıda duymak istiyorum 15 gün nasıl geçecek çok heycanlıyım..kızlar benim ne ağrım var ne bulantım kısacası hiç bi belirtim yok normalmi bu?
Yani sen bu pazartesindenmi bahsediyorsun ayin 6 sindami cikti bu deger ama senin SAT in benden once??menzil gülü benim kan değerim paartesi 272 çıktı senin daha yüksek sen duydunmu kalp atışlarını
Yani sen bu pazartesindenmi bahsediyorsun ayin 6 sindami cikti bu deger ama senin SAT in benden once??
Henuz duymadik ama insallah onumuzdeki pazartesi duyabiliriz diye umit ediyorum 6. haftamiz dolacak insallah o gun ve dr. randevumuz var.
Anladim simdi canim. Yani 3 haftalik filan olmali bu degere gore.evet canım bu pazartesinin sonucu dr rahime düşeli 6 7 gün olmuş dedi yani yeni daha. geç döllenme olmuş galiba
Anladim simdi canim. Yani 3 haftalik filan olmali bu degere gore.