2009 Haziran Anneleri!!

* Vajinal ultrasonografide gebelik kesesi genellikle adet gecikmesi 2-3 günü bulduğunda gözlenebilir hale gelmiş durumdadır. Bu aşamada kesenin çapı yalnızca 2-4 mm kadardır.
* Abdominal (karından yapılan) incelemede gebelik kesesi ortalama olarak 5 milimetre olduğunda ve / veya gecikme bir haftayı bulduğunda gözlenir.

Gebelik kesesi adı verilen yapı yuvarlaktır ve etrafı parlak beyaz görünümlü rahim iç tabakası ile çevrilidir.

Bebeğin kalp atışları vajinal ultrasonografide yaklaşık 6. gebelik haftasından itibaren, abdominal ultrasonografide ise yaklaşık 7. gebelik haftasından itibaren gözlenebilir hale gelir.

kızlar bu bilgileri buldum :))

arkadaşlar benimde kan değerim1460 4 hafta 4 günlük doktor 10 gün sonra gel dedi....folacın kullanıyorum....son regl tarihim 06 eylül

Hosgeldiiinn canim seni burdada buldumkaydirigubbakcemile3 Hayirli olsun tekrar, Allah hepimize saglikli sorunsuz bir hamilelik nasip etsin. Amin...

merhaba kızlar ben de 5 hafta 2 günlük hamileyim. doktor kalp atışları için iki hafta sonra gel dedi. o kadar heyecanlıyım ki anlatamam. minicik bi kese göründü hepsi o kadar. inşallah sağlıklı olur.

Hosgeldin canim. 5 hafta 2 gunluk oldguna gore SAT in 2 Eylul falan olmali dimi? Cok guzel keseyi gormussun. Bende cok heyecanliyim, insallah pzt. gunu kese ile birlikte kalp atisinida duymamiz nasip olur.

Hayirli olsun canim. Dr. kalp atisini ne zaman duyabileceginize dair birsey dedimi?

* Vajinal ultrasonografide gebelik kesesi genellikle adet gecikmesi 2-3 günü bulduğunda gözlenebilir hale gelmiş durumdadır. Bu aşamada kesenin çapı yalnızca 2-4 mm kadardır.
* Abdominal (karından yapılan) incelemede gebelik kesesi ortalama olarak 5 milimetre olduğunda ve / veya gecikme bir haftayı bulduğunda gözlenir.

Gebelik kesesi adı verilen yapı yuvarlaktır ve etrafı parlak beyaz görünümlü rahim iç tabakası ile çevrilidir.

Bebeğin kalp atışları vajinal ultrasonografide yaklaşık 6. gebelik haftasından itibaren, abdominal ultrasonografide ise yaklaşık 7. gebelik haftasından itibaren gözlenebilir hale gelir.

Cok tesekkurler bende merak ediyordum. Benim pzt. gunu tam 6. haftam doluyor insallah o zaman kalp atisinida duyabiliriz.

Hayirli olsun canim. Dr. kalp atisini ne zaman duyabileceginize dair birsey dedimi?[/QUOTE]

hayır canım daha öyle bişey demedi benimde sormak aklıma gelmedi heyacandan :1no2:

ya kızlar bişey sorucam benim gibi 4+5 olupda doktora gidip doktoru tam olarak keseyi seçemeyen oldu mu benim doktor mu acemi anlamadım valla

bende görmek istiyorum keseyi kalp atışlarınıda duymak istiyorum 15 gün nasıl geçecek çok heycanlıyım..kızlar benim ne ağrım var ne bulantım kısacası hiç bi belirtim yok normalmi bu?

merhaba arkadaşlar hepinizin bebileri hayırlı sağlıklı olurlar inşallah bende haziran annesi oluyorum sanırım bebeğim 4 haftalıkmış ama dr kesenin göründüğünü ama bebeği henüz görmediğini söyledi birde aklımı karıştıran bir görüş de bildirdi boş gebelik ihtimali verdi bunu ancak 10 gün sonra tam olarak anlayabiliriz dedi bende ilk defa böyle bir dr la karşılaşıyorum kanda pozitif idrarda pozitif sanıyorum beklemekten başka seçenek yok ayrıca bu benim 2. bebeğim olacak inşallah dünya tatlısı bir oğlum var allah hepimize hayırlısını versin inşallah

canım kötü şeyler düşünme inş bebişini de görürsün en kısa zamanda.. doktor bi ihtimalden bahsetmiştir korkma inş hepimiz sağlıklı bebekler getirecez dünyaya:Saruboceq:

bende görmek istiyorum keseyi kalp atışlarınıda duymak istiyorum 15 gün nasıl geçecek çok heycanlıyım..kızlar benim ne ağrım var ne bulantım kısacası hiç bi belirtim yok normalmi bu?
benimde öyle canım normal kafana takma herşey yolunda
canım hiç endişelenme daha 4 haftalık bebeğin görülmesi 9.10 haftaya kadar yolu var hiç canını sıkma bu arada tekrardan hayırlı olsun canım diğer sayfayada yazmıştım

Listemizin son hali. SAT larini bilmediklerimin muhtemel dogum tarihlerini ekleyemedim.

Daha once yazdimmi bilmiyorum kan sonucumu dun aldim. 4314 mIU cikti yani 5+ haftalik.

Canim merak etme bir belirti olmasi gerekmiyo ne guzel iste hersey yolunda merak etme.

Bence senin daha oncede gorulur neden 15 gun? 6. haftada kalp atisida duyuluyor benim bildigim. Senin SAT in 29 agustos bir cogumuzdan once gormen lazim.

menzil gülü benim kan değerim paartesi 272 çıktı senin daha yüksek sen duydunmu kalp atışlarını

menzil gülü benim kan değerim paartesi 272 çıktı senin daha yüksek sen duydunmu kalp atışlarını
Yani sen bu pazartesindenmi bahsediyorsun ayin 6 sindami cikti bu deger ama senin SAT in benden once??

Henuz duymadik ama insallah onumuzdeki pazartesi duyabiliriz diye umit ediyorum 6. haftamiz dolacak insallah o gun ve dr. randevumuz var.

Yani sen bu pazartesindenmi bahsediyorsun ayin 6 sindami cikti bu deger ama senin SAT in benden once??

Henuz duymadik ama insallah onumuzdeki pazartesi duyabiliriz diye umit ediyorum 6. haftamiz dolacak insallah o gun ve dr. randevumuz var.

evet canım bu pazartesinin sonucu dr rahime düşeli 6 7 gün olmuş dedi yani yeni daha. geç döllenme olmuş galiba

iyiakşamlar kızlarrr kimse yok galiba sayfa açtım hamilelikte kiloyla ilgili uğrayın bi oraya kaçar kilo alıcaz takip edelim doğuma kadarrr sonrada bebişlerimiz büyüsün aynı sayfada onların kilosunu takip ederizzz nese ben çıkıyorum güzel hamişler kendinize ii bakın malum yaprak dökümü varrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…