- 4 Şubat 2008
- 2.089
- 70
7 Ekim SAT, 19 Ekim de aşılama günüm,
Benim akıntım çok yoğun ve sarımtrak renkli sizlerde de oluyor değil mi?
tebrikler canım allah tamamına erdirsinmerhaba ben sibel
benimde bebeğim 4 hafta 2 günlük bende haziran anne aday adayıyım
aklına kötü şey getirme canım herşey yolunda gider inşallah bende yarın keseyi görmeye gidecez daha kalp atışı duyulmaz sanırımkızlar bende dün akşam doktora gittim.son adet tarihim 27 ağustos vajinal ultrasyondan baktı doktor keseyi ve yolk kesesini gördük ama bebeği göremedik.bebeği göremeyince moralim bozuldu doktor kesenin çapına göre beş haftalık olduğunu bebeği göremememizin normal olduğunu söyledi.ama benim içim hiç rahat değil ilk hamileliğim 5.5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı oyüzden bir an önce bebeğimi görüp kalp atışlarını duymak istiyorum bakalım bir hafta nasıl geçecek
kızlar siz bebeğinizin kalp atışlarını duydunuz mu
haziran annesi olacaksın canım benimde son regl tarihim 5 eylüll tebrik ederim canım allah tamamına erdirsinarkadaşlar merhaba ben bugün test sonucunu aldım 72,27 inşallah sorunsuz bir şekilde değerim yükselirse sizce haziran annesi mi olucam yoksa temmuz mu? bu arada son regl tarihim 6 eylül, 28 günde bir olurum ve 12 ve 14.günler birlikte olduk eşimle, yardımcı olurmusuz bana?
canım korkma yerleşme kanaması olurmuş bazı insanlarda internette okudumbrisling:
teşekkür ederim herkeze allah nasip ettsin bu mutluluğu
ama ben birşey soracağım arkadaşlar
benim akıntı var ve dün biraz kaşıdım ve kan az kan geldi
bu sabahta bir iki nokta gibi çok korkuyorum aslında doktora gitmeye:çok üzgünüm:
ikizlerin hayırlı olsun canım şimdiden tebr,klerkızlar bugun ılk muayenem vardı bebısımın kesesını falan gorduk ama kalp atıslarını duyamadık daha cok kucuk dedı dr. tam ultrasonu kapatıyordukı bırden bır leke daha gordu veeeeeee mınnacık 2.kese ınanılmaz heycanlandım su anda 1,5 hamılesın dedı dr. cmtsı tekrar gıdıcez hem kalp atısı duymaya hemde 2.kesemızın buyuyup buyumedıgını gormeyee cok mutluyum her an ıkız annesı olabılırım kızlar ınanılmaz guzel bır duygu bu allah tum ısteyenlere nasıp etsın yupeeeeeeeeeeeeeee
bende tebrik edrim canım allah analı babalı büyütsünArkadaşlar slmlar,
Bende 2.aşılamamda nihayet hamile kaldığımı öğrendim, tabii çok büyük bir mutluluk, şuan 4,5 haftalık hamileyim ve inşallah bir terslik çıkmazsa haziran annesi olacağım.Henüz dra gitmedim 20 si gibi gel dedi, ultrasonda görünmeyeceği gerekçesiyle.
Sizlerin de hamileliğiniz hayırlı uğurlu olsun.
Hepinize slm.Liste için çok teşekkürler Menzil gülü bende alttaki kırmızı çizgiyi anlayamadım.
slm arkadaşımm bende anlayamadım arkadaşım kırmızı çizgiyi..bu arada kızlar size bşy soracağımm hamişliğini öğrenipde dayanamayıp bebeğine ilk bşy alan var mı aranızda merak ediyorum
slm arkadaşımm bende anlayamadım arkadaşım kırmızı çizgiyi..bu arada kızlar size bşy soracağımm hamişliğini öğrenipde dayanamayıp bebeğine ilk bşy alan var mı aranızda merak ediyorum