2009 Haziran Anneleri!!

merhaba ben sibel
benimde bebeğim 4 hafta 2 günlük bende haziran anne aday adayıyım
tebrikler canım allah tamamına erdirsin
aklına kötü şey getirme canım herşey yolunda gider inşallah bende yarın keseyi görmeye gidecez daha kalp atışı duyulmaz sanırım
haziran annesi olacaksın canım benimde son regl tarihim 5 eylüll tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin
canım korkma yerleşme kanaması olurmuş bazı insanlarda internette okudum
ikizlerin hayırlı olsun canım şimdiden tebr,kler
bende tebrik edrim canım allah analı babalı büyütsün

bu arada menzil gülü sende hoşgeldin aramıza canım listete güzel olmuş yanlız bişey soracağım bazı isimlrin altında kırmızı çizgi var bazılarında yokk onu neye bağlı olarak yaptın

liste çok güzel olmuş eline sağlık cnm bende o listedeyim ya ne güzel

Hepinize slm.Liste için çok teşekkürler Menzil gülü bende alttaki kırmızı çizgiyi anlayamadım.

Hepinize slm.Liste için çok teşekkürler Menzil gülü bende alttaki kırmızı çizgiyi anlayamadım.

slm arkadaşımm bende anlayamadım arkadaşım kırmızı çizgiyi..bu arada kızlar size bşy soracağımm hamişliğini öğrenipde dayanamayıp bebeğine ilk bşy alan var mı aranızda merak ediyorum

slm arkadaşımm bende anlayamadım arkadaşım kırmızı çizgiyi..bu arada kızlar size bşy soracağımm hamişliğini öğrenipde dayanamayıp bebeğine ilk bşy alan var mı aranızda merak ediyorum

ben almamak için zor tutuyorum kendimi:sm_cool:

Kizlar ben onu word gibi bir programda yaptigim ve programa gore bazi kelimeler yanlis geliyor, ingilizceye uymadigi icin kendi kendine cikariyor onlari bir dahakine duzeltirim.

Bu arada benim belim cooook agriyor. Az oncede kanli akinti geldi. Boyle olan varmi aranizda??

niye geldiki cnm kanlı akıntı benim bilgim yok. yerleşme kanaması olabilirmi

menzıl gulu ben bu ay ılk defa klomen kullanmıstım ıkız gebelık ondan dolayı olabılır ama cok ıstedıgım bırsey Allah ınsallah tamamını erdırır hepımıznkı

cocosh hayirli olsun canim ne guzel birsey. Bende cok korkuyorum birsey olucak diye, bugun kasiklarim belim kopuyo resmen..

arkadasım ben daha hiç birşey almadım bence daha erken hiç heyecana kapılma.Önünde alacağın daha çok günler olacak.

Kizlar sonucumu aldim. 4314 mIU. Herhalde 5. haftanin icindeyim bu sonuca gore.

ooo kizlar ne diyorsunuz ben daha hamile kalmadan neler neler aldim bir bilseniz:)))

Kizlar pazartesi gunune dr. randevum var. Birsey sorucam once kese olusuyor sonra kalp atiyordu degilmi?

kızlar bende de akıntı var.ara ara oluyor beyaz renkli.bazı arkadaslar bahsetmiş de valla bizde eşimle haftalardır kardeş kardeş yatıyoz.bebişe birsey olur diye korkuyorum.dr.a gittiğimde unutmazsam soracagım bu mevzuyu.bir de benim göbüş biraz büyüdü gibi.gazım cok oluyor ondan şiş galiba.bir an önce kocaman olsun istiyorum.içim gidiyor hamiş kıyafetlerine.

menzil gülü canım eline saglık liste fıstık gibi olmus.

Kizlar yenisini yaptim ve yeni gelen aradasida ekledim. Kirmizi alt cizgiler birsey degil, yani bir anlami yok sadece bu listeyi yaptigim program bazi kelimeleri yabanci kabul ediyor ondan yanlis diye altlarini kirmizi ile isaretliyor hepsi bu. Ayrica, topigi bastan sona gozden gecirdim, bazi arkadaslarin son adet tarihlerini bulamadim, ondan dolayida koyamadim. Eger verirseniz eklerim. Tesekkurler...

nur82 ben tesekkur ederim canim. Ya ben burda hamilelikte iliski problem olmuyor diye okumustum o yuzden ilk defa dun gece oldu bizde, acaba ondan mi bugun kanli akinti geldi bilemiyorum. Bende sorarim dr. a artik. Ama bence olsaydi hemen iliski sonrasi olurdu, bence ondan olmadi.

menzil gülü ellerine sağlık çok güzel olmuş..bu arada bende dr sormadığım için ilişki olayını bıraktık sakıncası yok deniyo ama korkuyorum kalp atışlarını duyana kadar en azından kardeş kardeş yatarız.. benim arkadaşım hamişken 5 aydan sonra ilişki olayını bitirmiş bebişi doğdu 6 aylık oldu hala yapmıyolarmış canım istemiyo diyo yani uzun sürede yapmamak iyi değil galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…