- 11 Şubat 2008
- 11.270
- 1.279
ben aldım kızlar valla dayanamadım boyu 30ml hem biberon hemde suluk oluyor çok şeker ve birde eni inceceik dişlik aldımmben almamak için zor tutuyorum kendimi:sm_cool:
ben aldım kızlar valla dayanamadım boyu 30ml hem biberon hemde suluk oluyor çok şeker ve birde eni inceceik dişlik aldımmarkadasım ben daha hiç birşey almadım bence daha erken hiç heyecana kapılma.Önünde alacağın daha çok günler olacak.
neler anladın arkadaşım söylesene merak ettimKizlar sonucumu aldim. 4314 mIU. Herhalde 5. haftanin icindeyim bu sonuca gore.
hayırlı olsun canım
ooo kizlar ne diyorsunuz ben daha hamile kalmadan neler neler aldim bir bilseniz:)))
Kizlar yenisini yaptim ve yeni gelen aradasida ekledim. Kirmizi alt cizgiler birsey degil, yani bir anlami yok sadece bu listeyi yaptigim program bazi kelimeleri yabanci kabul ediyor ondan yanlis diye altlarini kirmizi ile isaretliyor hepsi bu. Ayrica, topigi bastan sona gozden gecirdim, bazi arkadaslarin son adet tarihlerini bulamadim, ondan dolayida koyamadim. Eger verirseniz eklerim. Tesekkurler...
nur82 ben tesekkur ederim canim. Ya ben burda hamilelikte iliski problem olmuyor diye okumustum o yuzden ilk defa dun gece oldu bizde, acaba ondan mi bugun kanli akinti geldi bilemiyorum. Bende sorarim dr. a artik. Ama bence olsaydi hemen iliski sonrasi olurdu, bence ondan olmadi.
canım son regl tarihim 5eylül benim
bu arada arkadaşlar yarın sabah doktora gideceğiz keseyi görmeye inş.bi sorun çıkmazz gelince size yazarım