ya arkadaşlar çok sağolun,hepinize teşekkür ederim...verdiğiniz bilgiler baya faydalı olacak bu yolda bana...ilk hamileliğim ama niyeyse ben pek üzerine düşmek istemiyorum,çünkü şimdiye kadar neyi çok isteyip özen gösterdiysem hep kaybettim...kafama taktıkça stres yaptıkça ,hamileliğin nasıl gececeğini düşündükçe dahada yorgun hissediyorum kendimi...
ama şu anda içimde var olduğunu bilmek hayattaki en büyük mutluluk benim için..haftasonu doktora gideceğim buradan il merkezi 60 km...ve yol çok berbat,iniş,çıkış ve tamamen viraj..ve şu anda arabamız yok...burdada kadın doğum uzmanı yok..otobüsle gidip gelirsem bebişe birşey olur mu diye çok korkuyorum...gitmesemde keseyi bile göremedim daha..sizce bir sorun olur mu?araba alınacak ama 10-15 gün sürer alınması...siz olsanız ne yapardınız?:uhm::uhm::uhm:
merhaba arkadaşlar.kulube yeni katıldım.bende 5 gün önce ilk aşılamamı oldum.eğer tutarsa bende sonundan haziran annesi olabileceğim.ümitle ve vazgeçmeden meleğimi bekliyorum.Allah sizede çocuklarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
arkadaşlar bugün ben başka bir doktora gittim, benden sadece idar testi istedi, sonucu öğleden sonra alıcam
kafama takıldı: idrar sonucunda da bir değer çıkıyor mu acaba? ben 4 gün gecikince 72,27 olan değerimin kaça yükseldiğini öğrenmek için gittim, o benden idrar testi istedi, fikri olan var mı?
merhaba arkadaşlar.kulube yeni katıldım.bende 5 gün önce ilk aşılamamı oldum.eğer tutarsa bende sonundan haziran annesi olabileceğim.ümitle ve vazgeçmeden meleğimi bekliyorum.Allah sizede çocuklarınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
cnm arkadaşımda hamile ondan da idrar testi istedi ama iltihap var mı diye bakıldı onunkine seninkine hamilelik içinmi bakılcak emin misin?
cancer canım ben bu doktora ilk yaptırdığım kan testini söylemedim, ilk kez gidiyor gibi konuştum, reglim 6 gün geçti gebelikten şüpheleniyorum dedim, o da idrar testi istedi, yani bir test yapalım bakalım diyince ben kandan bakacak zannettim, gittim ki idrar testiymiş benden istediği, bilseydim kadına söylerdim kandan bakın diye, neyse hayırlısı bakalım, öğleden sonra alıcam sonucu
alla alla canım bende senden duydum idrardan bakılcağını.nese merak etme canım bebişin idrardada gösterir kendini:)arkadaşlar bugün ben başka bir doktora gittim, benden sadece idar testi istedi, sonucu öğleden sonra alıcam
kafama takıldı: idrar sonucunda da bir değer çıkıyor mu acaba? ben 4 gün gecikince 72,27 olan değerimin kaça yükseldiğini öğrenmek için gittim, o benden idrar testi istedi, fikri olan var mı?
hoşgeldin aramıza inş.aşılaman tutar ve haziran annesi olursun canımteşekkürler...
idrarda kana göre daha geç sonuç verdiğini biliyorum ben yani idrarda hamileysen kesin hamilesindir gibi.ilk kanda gözlenir hamilelik.
kızlar slm
bugün biraz midem bulanıyor kuscak gibiyim zor tutuyrum kendimi kusamıyorum midem yanıyo ayrıca liste yapılmış benim sat 4 eylül eklerseniz sevinirim benimde tahmini doğum günümü
ayrıca bu pazartesi günü için randevu aldım dr dan bakalım hayırlısı
öncelikle kan pıhtılaşma testi istiycem önceki gebeliğimde bbeğimi kaybettim çünkü
hergün dua ediyorum rabbim sağlıklı rahat bir gebelik ve bebek nasip eyle diye bu aylart nasıl geçecek bilmiyorum
pazartesi dr gidince gelişmeleri de yazarım
canım inş. herşey yolunda olur.bişey sorucağım kan pıhtılaşması testi ne oluyor bide o pıhtılaşma gebe nin vücüdundanda hissediliyormu sanki ben hissetim sağ ve solda bilye kadar bşy elimle dokunduğumda hissediyordum 4haftalıkken şimdi hissetmiyorum sanki