ben aldım kızlar valla dayanamadım boyu 30ml hem biberon hemde suluk oluyor çok şeker ve birde eni inceceik dişlik aldımmben almamak için zor tutuyorum kendimi:sm_cool:
ben aldım kızlar valla dayanamadım boyu 30ml hem biberon hemde suluk oluyor çok şeker ve birde eni inceceik dişlik aldımmarkadasım ben daha hiç birşey almadım bence daha erken hiç heyecana kapılma.Önünde alacağın daha çok günler olacak.
neler anladın arkadaşım söylesene merak ettimKizlar sonucumu aldim. 4314 mIU. Herhalde 5. haftanin icindeyim bu sonuca gore.
hayırlı olsun canım
ooo kizlar ne diyorsunuz ben daha hamile kalmadan neler neler aldim bir bilseniz:)))
Kizlar yenisini yaptim ve yeni gelen aradasida ekledim. Kirmizi alt cizgiler birsey degil, yani bir anlami yok sadece bu listeyi yaptigim program bazi kelimeleri yabanci kabul ediyor ondan yanlis diye altlarini kirmizi ile isaretliyor hepsi bu. Ayrica, topigi bastan sona gozden gecirdim, bazi arkadaslarin son adet tarihlerini bulamadim, ondan dolayida koyamadim. Eger verirseniz eklerim. Tesekkurler...
nur82 ben tesekkur ederim canim. Ya ben burda hamilelikte iliski problem olmuyor diye okumustum o yuzden ilk defa dun gece oldu bizde, acaba ondan mi bugun kanli akinti geldi bilemiyorum. Bende sorarim dr. a artik. Ama bence olsaydi hemen iliski sonrasi olurdu, bence ondan olmadi.
canım son regl tarihim 5eylül benim
ben aldım kızlar valla dayanamadım boyu 30ml hem biberon hemde suluk oluyor çok şeker ve birde eni inceceik dişlik aldımm
ben aldım kızlar valla dayanamadım boyu 30ml hem biberon hemde suluk oluyor çok şeker ve birde eni inceceik dişlik aldımm
neler anladın arkadaşım söylesene merak ettim
bu arada arkadaşlar yarın sabah doktora gideceğiz keseyi görmeye inş.bi sorun çıkmazz gelince size yazarım
Canim hadi hayirlisi.. Insallah gorursunuz keseyi. Bende pazartesi gidicem insallah o zamana kalp atisida duyulur gibime geliyor. Insallah duyabiliriz.
Bende bir tek cilgin benim zannederdim daha bebek ortada yokken alisveris yapma konusunda. Kizim olacagini dusunuyorum o yuzden bir suru kiz elbisesi, zibin, bebegi tasimak icin canta gibi kola yada sirta takilan birsey oluyor ya ondan, salincak vs.. Kendimi zor tutuyorum yoksa daha neler neler alicam helede simdi hamileyim. Gecen gun bebek kiyafetlerine bakiyordum yine tabi bu sefer hamileyim ya, daha bir istekliydim bir tane kiz tulumu aldim kislik ama daha cinsiyeti belli degil kizim dedim kendi kendime. Amaan olsun napim.
Arkadaşlar slmlar,
Dr'um bana progestan, elevit ve coraspin vermişti, coraspini bıraktım kanamam olduğu için
Vitamin olarak elevit yeterli mi sizce, ek olarak folik asit de içiyor musunuz?
Arkadaşlar slmlar,
Dr'um bana progestan, elevit ve coraspin vermişti, coraspini bıraktım kanamam olduğu için
Vitamin olarak elevit yeterli mi sizce, ek olarak folik asit de içiyor musunuz?
günaydın arkadaşlar, bir haziran annesi olarak beni de kabul eder misiniz aranıza?
tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin allah tamamına erdirsin
merhaba kızlar sabah yazmıştım doktora gtcem diye kanım ın değeri yükselmişmi diye belkide keseyi görmek amacıyla.gttm biraz önce geldim kan değerim yükselmiş 5 gün önce 120,4 idi şimdi 1257 olmuşşş.doktor iyi dedi ultrasyondanda baktı ama tam ayrıntılı keseyi göremedi daha yeni olduğu için haftaya gelmemi istediii şimdilik allahın izniyle her şey yolunda
canım gözün aydın, benim de sat 6 eylül pazartesi günü kan testi yaptırdığımda sonucum 72,27 idi, yarın gitmeyi düşünüyorum ben de, karından mı baktı papatyacım yoksa vajinal ultrasonla mı baktı sana?
merhaba kızlar sabah yazmıştım doktora gtcem diye kanım ın değeri yükselmişmi diye belkide keseyi görmek amacıyla.gttm biraz önce geldim kan değerim yükselmiş 5 gün önce 120,4 idi şimdi 1257 olmuşşş.doktor iyi dedi ultrasyondanda baktı ama tam ayrıntılı keseyi göremedi daha yeni olduğu için haftaya gelmemi istediii şimdilik allahın izniyle her şey yolunda
günaydın arkadaşlar, bir haziran annesi olarak beni de kabul eder misiniz aranıza?
eşim test yaptırdığımı bilmiyor, adetimin geciktiğini biliyor ama çok da ihtimal vermiyor, ben de yarın yaptıracağım kan testinin sonucunu göstereceğim kendisine, bakalım tepkisi nasıl olacak,
kızlar bu arada benim kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor, bu normal midir? sizlerde de oluyor mu? hatta bazıları adet ağrılarına benziyor
Kızlar ben dün dr.a sordugumda ilişkinize eskisi gibi devam edebilirsiniz sadece korunmalısınız dedi bence kocalarıda fazla ilgisizi bırakmamak lazım,bu arada listemiz süper olmuş menzil gülü ellerine sağlık cnm,bende bu bebek esyası almayı abartanlardanım su anda 20 parca falan kıyafet aldım buldukca gordukce dayanamıyorum ama genelde unısex seyler alıyorum bu arada cmt sı dr tekrar cagırdı kalp atısı ve dıger ıkızın buyuyup buyumedıgını gormek ıcın cok heyecanlıyım