Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derın 91 cm müminecim.
ah canım yaa bak düşününce bende çok fena oldumm,,ama olucak bişey buu,merak etme alışır inş..,benimde almanyada b.ablam var geçen aradı oğlunu kreşe bırakmış,3gün boyunca hep sınıfta beklemiş sadece oğlu yemeğe giderken el saallayıp bekliyomuş,oğluda tabi annem bekliyo diye rahatça gidiyomuş geldiğindede annesi
karşısında oluyomuş,,neyse ablam demiş öğretmene bu hep böylemi olucak ben sıkılıyorum burda falantamam,ozaman işleme koyalım bugün diye ,batuhan yemeğe gittiğinde siz evinize gidin ,buarada ablamın oğlanında adı benimkiyle adaşneyse tamam demiş ozaman ben hemen oynarken şimdi kaçıyım demiş, öğretmende olmaaazbatuya schüüss
demeden giderseniz içinde yara oluşur annem beni bırakıp gitti duygusu oluşmaması için ona el sallamalısınız demiş,,batu yemeğe gittiğinde oğlum schüüs deyip el sallamışlar ve ablam kaçıp evine gelmişama aklı onda kalmışki ne kalmak,hemen beni aramıştı ogün yarımsaat sonra gitcem bakalım naptı beni göremeyince ağladımı falan derken,sonrasında
yine arayıp,tuğba batuhan hiç yokluğumu anlamamış,oyunlar oynamış arkadaşlarına alışmış, öğretmenii herşey çok güzel geçtii,,atlattık artık gayet rahat sizsiz olabilir burda demiş,,valla çok sevindim ,,onun gerçi yarım gün sırf alışması için şimdilik,,işe başlayınca nekadar olur bilmiyorum,,,neyse işte böylee bi kreş anısı,,ben yaşayamıycam için ablamın
hikayesini paylaşıyım istedim uzun olduya ,,neysee görüşürüz,,hiç üzülme alışıcak eminim,ozaman bugünlerini gülerek anlatıcaksın bebeğinee
derın 91 cm müminecim.
çok şükür burası canlanmış
kaç günlerdir burası garip kalmıştı
canım hiç kafana takma zayıf felan diye gayet güzel kilosu
benim kızım aylardır hiç lilo almadan duruyor ve 11 kilo ilerlemiyorda
bende öyle çok kilo alsın istemiyorum sadece istedigim herşeylerden yiyipta saglıklı olması
seninkide saglıklı ve dinçse hiç takma milletin lafına
canım ya okul bile olsa ayrılmak zorrr
Kıyamam kuzulara
zor olucaktır sizin için
çabuk alışırsınız inş ve kuzucuk için iyi olurrr
günaydınnnnnnnnnnnnnn gençler ve kendını genç hissedenler naber:))) ben okuldayım henuz ılk saat olduğu için enerjım yerınde çocuklar tahta gecırıyo ben de sıze bakayım dedım.
yav kızlar ben regl olmadım hala ama bu ay ıhtımal de var hanı kaçak oldu kız ilke hadı aertık beklıyorum senden dıyıp duruyodun hamıleysem verıcem sana sen bak :))))) neyse 1-2 gun daha bekleyıp yazarım sonucu.
bu arada derın habıre karnımı okşayıp bak anne kardeşimi sevıyorum dıyor yok annem kardeşin dıyınce de vaaaaar hem de kız dıyo allah mı söyletıyo ne:))
günaydınnnnnnnnnnnnnn gençler ve kendını genç hissedenler naber:))) ben okuldayım henuz ılk saat olduğu için enerjım yerınde çocuklar tahta gecırıyo ben de sıze bakayım dedım.
yav kızlar ben regl olmadım hala ama bu ay ıhtımal de var hanı kaçak oldu kız ilke hadı aertık beklıyorum senden dıyıp duruyodun hamıleysem verıcem sana sen bak :))))) neyse 1-2 gun daha bekleyıp yazarım sonucu.
bu arada derın habıre karnımı okşayıp bak anne kardeşimi sevıyorum dıyor yok annem kardeşin dıyınce de vaaaaar hem de kız dıyo allah mı söyletıyo ne:))