2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim gir kız canının sıkıntısı gider

mşllah anneci desene fıstık :))

özlemcim benim kızda çok net bişekilde babayı görünce baba lamaya başlıyor mama sandalyesine oturtuyorum mama lamaya başlıyor.uykusu gelince kendi kendine eeeee çekiyo.ama anne namına bişey yok daha çok tatlılar ya

sonunda ayaza hindili sebze püresini yedirmeyi başardım çok mutluyum:) kaşığın yarısına havuç püresi diğer yarısına sebze püresini koydum bir kase yedi vallaa bundan sonra kandırıcam artık oğlumu...

oy oy canımmmm tşkr ediyor irem sana hakkaten şaşkın ördek gibi çıkmışşş
bizde zeynebiiiiii çookkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz olumunekankayizsmile

hindili mi?
hazır mı canım sen mi yaptınn
afiyet olsun

bugün irem hanım kahvaltıdıan sonra diğer öğünlerde hiç doğru düzgün süt içmediii
dei etti beniii yaaa
ağızda çeşme gibi akıyor
el ağızda,dudak emiyor,bi el de kulaktaaa
hadi hayırlısıııı

hazır canım şimdilik evde yapılan mecimek çorbasını içiyor sadece başka evde yapılan birşey yemiyor..

hangi markanın canımmm ben hiç rast gelmedim de ondan soruyorum
bizimkide püreleri hazır yiyorrr

saadet bize süt ver yaaaaa benm sütüm az ve defne doymuo süte keşke sennki gibi olsaydı maşallah senin sütün çok ii

saadet bize süt ver yaaaaa benm sütüm az ve defne doymuo süte keşke sennki gibi olsaydı maşallah senin sütün çok ii

canım aynı yerde olsaydık fazla old. verirdimm
sen bide elektrikli almıştın pompayıı düzenli sağsan nasıl artarrr
ben ona borçluyum üstelik bnm sağdığım şu marketlerde satılan bebedorun manuel pompası yani
üşenmeden sağıyorummm :ecrin_bebek:

Kızlar topikte seda sarı isimli bir arkadaş vardı diye hatırlıyorum, nick falanmı değiştirdi benmi yanlış hatırlıyorum acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…