merhaba kızlar konuşmaya başlayan var mı bebişler arasında malum aranıza fazla katılamıyorum bizimki çoktandır anne diyo.ilkönce belki bana öyle geliyodur diye hiç üstüme alınmadım ama herkes bu çocuk anne diyo diyolar.yaa çokkk güzel bi duygu.
canım dün hemen çıktım kusura bakma.adım özlem inegöldeyim evet öğretmenim.
ay kıskandım şimdi seni 3-4 yıl çok sıkı takipçisiydim o sitenin ama 7 aydır uğrayamıyorum yaa.
oy oy canımmmm tşkr ediyor irem sana hakkaten şaşkın ördek gibi çıkmışşşbişey olmaz özgecim bizim dr da artık oturtun dedi,yavaş yavaş da bastırın yük binmeden anne doğrusunu yapıyo cocuk basmayı öğrencekki yürüsün annesi.zeynepde desteksiz oturuyor ve elinden tutunca adım atmaya başladı maşallah.
bayılıyorum ya şu boncuğun altdaki resimlerine özellikle yüz üstü durmuş başını kaldırmışya şaşkın ördeğim nasıl bakmış maşallah
geçmiş olsun hülyacım.işallah ilerlemeden atlatırsınız.offf bi geçse şu kış
benim kızım hem biberon alıyo hem beni emiyo.geceleri muhallebisini bazen sulu yapıyorum uykusu gelince yemek istemiyor sulu olunca biberonla veriyorum.çok şükür hem memeci hem biberoncu.
sonunda ayaza hindili sebze püresini yedirmeyi başardım çok mutluyum:) kaşığın yarısına havuç püresi diğer yarısına sebze püresini koydum bir kase yedi vallaa bundan sonra kandırıcam artık oğlumu...
çok tatlı ya çok güzel olmuş saadetcim
ay noel bvebe irem çok hoş olmuşşşşzemuszemus
saadet bize süt ver yaaaaabenm sütüm az ve defne doymuo süte keşke sennki gibi olsaydı maşallah senin sütün çok ii
aşk kırıntısı yoğun dene canım çorbayııı sulu yapmadan
bayılıyorum ya şu boncuğun altdaki resimlerine özellikle yüz üstü durmuş başını kaldırmışya şaşkın ördeğim nasıl bakmış maşallah
.
kızlar alttaki etiketlere birisi o kıza gıcık oluyorum yazmış gördünüzmü ??
Bende emzikli haline bayılıyorum, maşallah çok tatlı.
Nasıl yani hangi etiketlere?