2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr hep okuyom ama yazamıyom
hastalara geçmiş olsunnn emekleyen speedy gonzolesssslerrrre maşallahhhh:nazar:
biz de 2 diş çıkarttık
diş çıkarırken bronşit olduk atlattık nerdeyse emmeyi yemeyi bıraktı diyeilirim uykuda bile emmedi 4 gün aç yaşadı resmen neyseki şu an ii emiyor hemde öğünlerini alıyo sebze çor.dan sıkıldı bu ara değişik çorbalar veriyorum ama tarhana olsun sabah akşam yerrrr
emeklemek değilde sürünüyor asker gibi poposunu kadırıyo kendini itiyo ama elleriyle çekmeyi beceremiyooo
bronşit sonrası öksürük kesilmedi yarın da aylık kontrolü var erken götürüyorum aslında pazartesiydi bakalım nasılmış bıdığımm
bu arada diş çıkarken aç yaşadı çağatay dişi çıkmayanlara duyurulur yıpratmayın kendinizi çıkınca eskiye dönüyo ama arada emmedi mmama verelim yok ihtiyacı kadar emer zatenn
şimdi yerde hem söleniyo hem sürünüyooo
valla altta ismim görünüyo ve bişe yazmıyosam bilinki yerde bebek sallıyom mouse u yanıma almışım sizi okuyom bi yandanda netten dizi izliyom okişşş

bu arada topiğe resim ekledikkkk bıdığımın yeni resimleriii
2009 haziran bebeklerinin resimleri - Sayfa 49 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

MAşallah Çato beye, bi de çok geçmiş olsun. İyileşti dimi canım? Ayrıca sen nerelerdesin bakimmm muhtar hanımmmmm:eek:klava: Özletme kendini uğra arada :enbuyukkk:

öf kim kime sinir oluyo anlamadım ben de.kımmış o bıze mıymış paralarım vallakötükedihüso

ya sağlik ocaği aşiları yapmadı neymıs kartında 10 ocak yazıyor... eee 10 ocak pazar günü bızde dedık kı hafta sonu gırmeden yaptıralım... cok sınır oldum cünkü bızım aşilara 2hafta gec baslandı baska bı hastaneye gıtmıstık ılk zamanlar o doktorda demıstıkı 6. ayına kadar asıları yapılmazı lazım 2ayda bır degılde 1ayda bır yapılacak eeee sımdı bunlara ne oluyor? 2gün yüzünden yapmadılar...

edacım yazılan tarihten önce yapmıyorlar sonra yapıyorlar ama ..

ya sağlik ocaği aşiları yapmadı neymıs kartında 10 ocak yazıyor... eee 10 ocak pazar günü bızde dedık kı hafta sonu gırmeden yaptıralım... cok sınır oldum cünkü bızım aşilara 2hafta gec baslandı baska bı hastaneye gıtmıstık ılk zamanlar o doktorda demıstıkı 6. ayına kadar asıları yapılmazı lazım 2ayda bır degılde 1ayda bır yapılacak eeee sımdı bunlara ne oluyor? 2gün yüzünden yapmadılar...

Bildiğim kadarıyla aşı dolabını haftada iki gün açıyorlar, belli günleri var yani ama bunlar takvime bakmadan nasıl tarih vermişler onu anlamadım kafamçokkarıştı

canım aşı tarıhınden 1 gun önce bıle yapılması sakıncalıymış.tam tamına atıyorum 5 ay gecmesı gerekıyo 2 aşı arasında.bızım de sarılık aşımız diğerlerınden bı kaç gun sonra oldu.gecebılıyo ama erken yapılmıyo.

MAşallah Çato beye, bi de çok geçmiş olsun. İyileşti dimi canım? Ayrıca sen nerelerdesin bakimmm muhtar hanımmmmm:eek:klava: Özletme kendini uğra arada :enbuyukkk:

ah canım bende bi kuuduruk var ki sorma bi anacı bi anacıııı
bi de gündüzleri ayağımda sallıyorum orda uyuyo bi yere koyamıyorum hemen uyanıyo
ondan ben öle sabit kalıyom sadece mouse yanımda okuyom siteyi yazamıyom
uyanınca iş güç
ona yemek bize yemek
oyun oyna
onu yap bunu yap zaman geçiyooo

canım bu etiketler varya ayrı ayrı yazmış yani bir cümle yazmış ama kelimeler ayrı ayrı olunca tek tek cıkıo mesela orada 2009 haziran anneleri nasılsınız yazıyor diyelim

2009,anneleri,haziran,nasılsınız, diye cıkıyor
anladın mı canım

gülin parala kız valla

biri o kıza sinir oluyorum ve o kız beni gıcık ediyor vqardı gıcık silinmiş şimdi baktım
mesela uyuss kocam var onu da biri yazmış :))

canım bu etiketler varya ayrı ayrı yazmış yani bir cümle yazmış ama kelimeler ayrı ayrı olunca tek tek cıkıo mesela orada 2009 haziran anneleri nasılsınız yazıyor diyelim

2009,anneleri,haziran,nasılsınız, diye cıkıyor
anladın mı canım

gülin parala kız valla

biri o kıza sinir oluyorum ve o kız beni gıcık ediyor vqardı gıcık silinmiş şimdi baktım
mesela uyuss kocam var onu da biri yazmış :))

narencim bırak içlerini döküyorlar işteee opuyorumnanaktan

dünür ne alınıyon kısssolumunekankayizsmile
seni sevmeyen ölsünnn şekerrrr kaymak bal lokummmopuyorumnanaktan
topiğimizden gıcıklar itinaylan ayıklanmıştırrrr:umursamaz:

dünür o uyus kocamı ben mi yazdım kıs aceppp
heheheheheeh
genelde topiğin en uyuzu benimki ya o bakımdan kaydirigubbakcemile3

şu boncuk iremin resimleri hep yüzümde bi gülümseme bırakıyo bende en çok seyahat koltuğundakini seviyom ayakları çapraz yapmış keyfe deymeyin

X