2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok semoş ben yazdım onu benimkide çok uyuzda kaydirigubbakcemile3

ay bi de hülyanın ki dicektim de alınırsın diye korktum şekerrr

ayy anam o uyss kocamı ben yazdımda diğerlerini bilememki öle şeylerde yazmam anacım naren dedektifmi oldun kız anaa can sıkıntısında:roflol:

hülyaaa samsunlu olan benim uleyyyynnnnnnnnnn
eşim artvinliiii
sana samsunluyum dedimm uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Çok güldüm yahuu. Allahda seni güldürsün:roflol::roflol:

Peki canım bu etiketleri bizmi girip yazıyoruz ve bize ne faydası var bunları yazmanın? laelaelaelaelae

hülyacık saol da ben pek çekmemişim istanbul da doğdeum büyüdüm zaar ondan heraldeeeee
ben kaçar kuçu kuçumun muhsllebi saati 8:30 da da sallamaya bsşlıcam anca uyur 9 ds yatar 1 e kadar 10 kere ağlar aartık acırsa halime uykuya dalar
öpüldünüz
cümleten deliksiz sorunsuz uykularrr

offf canım sıkılıyor, hanımın çiftliğide 2 haftadır yok, tutmadımı ne...

ben de sıkılıyorum ayşecim.eşim antalya da annem geldı o da dolanıyo yok ortlarda naapıyosa.kesın benım salonu duzeltıyodur kafasına göre:)) derini de uyuttum bakalım kalkmaz inşallah.

ben de sıkılıyorum ayşecim.eşim antalya da annem geldı o da dolanıyo yok ortlarda naapıyosa.kesın benım salonu duzeltıyodur kafasına göre:)) derini de uyuttum bakalım kalkmaz inşallah.

Benim oğlanında uykusu var zıngırdıyo :dance:
Benim eşimde sivasdaydı şimdi geliyor yoldaymış, ben haftanın 5 günü yalnızım zaten alıştım tek başıma yaşamaya.
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

bu gece nisada bende hastayız ama babamız işte bide acayip bel ağrım var neden acaba yaa offf

şu boncuk iremin resimleri hep yüzümde bi gülümseme bırakıyo bende en çok seyahat koltuğundakini seviyom ayakları çapraz yapmış keyfe deymeyin
oy oy teyzesi yeriz seni bizzz çatoyuda ama
ne gzll her resim teyzelerinde bi tebessüm bırakmış :ecrin_bebek:

Açtım linki ama hiçbişi anlamadım saol yinede...
canım ver bebişin adını tarihini yapım sana arkadaşımmm
lafı mı olur olumunekankayizsmile

bizde iroşu yıkadık babasıyla şimdi uyuyo ama şekerlemedir kesinn uyanır brazdannn :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…