aşk kırıntısı baby mıx i mi seviyor sevindim yemesine :)
nisada emmiyodu ama ben uğraştım çok uğraştım biberon vermedim zaten emmiyor biberonu görünce tamamen bırakır dedim kaşıkla verdim mamasını şimdi 6 buçuk aylık ve eskisine nazaran daha iyi emiyor ve aç kalıncada mememye saldırıyo sende asyayı bi aç bırak bak nasıl memeye saldıracak ben bırakmaması için elimden ne geliyosa yapıyorum aç bırakıyorum memeye saldırıyo elleriye yüzümü tutuyo ağzına götürüyo ama mamasını yesin almıyo memeyi bazı bebekler doğuştan meme hastası oluyo onlar hem biberon hem meme alıyolar ama bizim gibi bebekleri olanda biberon gösterince memeyiğ bırakıyo hiç emmiyo ama sonuçta sen sağıp veriyosun ya anne sütü alıyo anne sütü alsında gerisi önemli değilkızlarrrr...
benim artık sütüm hiç kalmadı yaaa..
kendimi çok suçlu hissediyorum.keşke emmesi için daha çok ugraşsaydım.ugraştım aslında ama kilosu falan azalınca hemen mamaya başladım.napım aç kalır diye korktum.bilmiyorum daha ugraşsam alırmıydı acaba.drumuzun tavsiyesiyle şöyle oldu;
4ay sadece anne sütü.4aydan sonra anne sütü ve günde bi kez meyve suyu
5ci aydan sonra sebze yogurt meyve hepsine başladık.böyle oluncada emmesi azaldı.sadece uyurken emiyodu.gündüzleri mama verdim.bide pompa yaptım ama o çok az oldu.
6aylık olunca gecede emmedi.pompayla çıktıgı kadarını verdim günde toplamda 200cc oluyodu.açıkınca da mama verdim.
şimdi hep mama kullanıyorum.artık sütüm birikmiyo.günde iki defa yapıyorum 50cc anca oluyo.3-4 saatte bi yapınca hiç çıkmıyo.
offf ya vicdanımı rahatlatmak için size yazıyorum..:gitme:
bu cadı niye emmedi ya.benmi bi hata yaptım anlamıyorum.acaba ek gıdaya erken başlamammı yanlış oldu.mafoldumben
bugün bunalıma girdim resmennn
Kızlar bişi sorcam, geçen ayki doktor kontrolümüzde doktor destekli oturtun demişti. Elif hiç yaslanmadı desteğe, şimdi tek başına desteksiz oturuyo maşallah. Omurgasına yük binmez dimi? Çünkü kendi kendine oturmaya başladı, ben zorlamadım hiç.
Bide annem ayaklarını bastırıyo gün içinde öğrensin ayakta durmayı dio, zaralı olur diye korkuyorum. Var mı bu konuda bi bilgisi olan? Bastırmalı mı bastırmamalı mı?
aşk kırıntısı yoğun dene canım çorbayııı sulu yapmadan
merhaba kızalr bugün bnde hasta oldum nisada bende hastayız ne yapcaz bilmem halimde yok halsizim her işimde duruyo valla başım ağrıyo ıhalmur içiyorum bakalım havada ne kadar güzel evde oturmaktan sıkıldım valla off offf
nisada emmiyodu ama ben uğraştım çok uğraştım biberon vermedim zaten emmiyor biberonu görünce tamamen bırakır dedim kaşıkla verdim mamasını şimdi 6 buçuk aylık ve eskisine nazaran daha iyi emiyor ve aç kalıncada mememye saldırıyo sende asyayı bi aç bırak bak nasıl memeye saldıracak ben bırakmaması için elimden ne geliyosa yapıyorum aç bırakıyorum memeye saldırıyo elleriye yüzümü tutuyo ağzına götürüyo ama mamasını yesin almıyo memeyi bazı bebekler doğuştan meme hastası oluyo onlar hem biberon hem meme alıyolar ama bizim gibi bebekleri olanda biberon gösterince memeyiğ bırakıyo hiç emmiyo ama sonuçta sen sağıp veriyosun ya anne sütü alıyo anne sütü alsında gerisi önemli değil
ben geldim diyemi sustunuz uleynnnnnn
mıhtar geldiiiiaklinialirimsmileguclubacismile
bişey olmaz özgecim bizim dr da artık oturtun dedi,yavaş yavaş da bastırın yük binmeden anne doğrusunu yapıyo cocuk basmayı öğrencekki yürüsün annesi.zeynepde desteksiz oturuyor ve elinden tutunca adım atmaya başladı maşallah.
bayılıyorum ya şu boncuğun altdaki resimlerine özellikle yüz üstü durmuş başını kaldırmışya şaşkın ördeğim nasıl bakmış maşallah
geçmiş olsun hülyacım.işallah ilerlemeden atlatırsınız.offf bi geçse şu kış
benim kızım hem biberon alıyo hem beni emiyo.geceleri muhallebisini bazen sulu yapıyorum uykusu gelince yemek istemiyor sulu olunca biberonla veriyorum.çok şükür hem memeci hem biberoncu.
kızlarrrr...
benim artık sütüm hiç kalmadı yaaa..
kendimi çok suçlu hissediyorum.keşke emmesi için daha çok ugraşsaydım.ugraştım aslında ama kilosu falan azalınca hemen mamaya başladım.napım aç kalır diye korktum.bilmiyorum daha ugraşsam alırmıydı acaba.drumuzun tavsiyesiyle şöyle oldu;
4ay sadece anne sütü.4aydan sonra anne sütü ve günde bi kez meyve suyu
5ci aydan sonra sebze yogurt meyve hepsine başladık.böyle oluncada emmesi azaldı.sadece uyurken emiyodu.gündüzleri mama verdim.bide pompa yaptım ama o çok az oldu.
6aylık olunca gecede emmedi.pompayla çıktıgı kadarını verdim günde toplamda 200cc oluyodu.açıkınca da mama verdim.
şimdi hep mama kullanıyorum.artık sütüm birikmiyo.günde iki defa yapıyorum 50cc anca oluyo.3-4 saatte bi yapınca hiç çıkmıyo.
offf ya vicdanımı rahatlatmak için size yazıyorum..:gitme:
bu cadı niye emmedi ya.benmi bi hata yaptım anlamıyorum.acaba ek gıdaya erken başlamammı yanlış oldu.mafoldumben
bugün bunalıma girdim resmennn
gıcık olan olsun tatlım gıcık olan girmesin muhattap olmasın kimmiş o gıcık olan uleeennn aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar alttaki etiketlere birisi o kıza gıcık oluyorum yazmış gördünüzmü ??
Ayşe hoşgeldin canım, yoktun uzun zamandır nasılsın?
inegöldemiydin sen, öğretmenmisin?
beninm yazdıgım bi topik vardı itiraflar die ordan kopyaladım yapıstırdım burdan kimse okumamış belki dikkatini ceker die girip okusana moralin bozuksa keyfin yerine gelir :))kaydirigubbakcemile3