2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar desteginiz için tşk ederimmm..iyiki varsınız vallaaa:teselli:
babamız sonuçlarımızı almaya gitmiş.inşllh iyi çıkar...
bende kızımı hazırlayayımda babamız gelince süpriz olsun.bizi bi dışarı çıkarsın.yoksa bu bunalımla burnundan getiririm vallaaa..
bu arada resim eklemeye çalıştım ama olmadı ya.
bilen biri bi link verebilirmiiii

Bir tam yumurta sarısı,
2 ç kaşığı pekmez,
2 ç kaşığı labne,
1 ç kaşığı tahin,
1 ç kaşığı kayısı
1 ç kaşığı k. çekirdeği ve ceviz karışımı
1,5 cicibebe
karıştırdım hepsini yedi, üstüne 10 kaşık su içti ve bir saat sonrada beni emdi, her öğünde emiyor normal mi acaba?

Biraz önce çorba yaptım içmedi, elma püresi verdim yedi üstüne yine beni emdi, ya ben bu çorbaları nasıl sevdiricem.

merhaba kızalr bugün bnde hasta oldum nisada bende hastayız ne yapcaz bilmem halimde yok halsizim her işimde duruyo valla başım ağrıyo ıhalmur içiyorum bakalım havada ne kadar güzel evde oturmaktan sıkıldım valla off offf

kızlarrrr...
benim artık sütüm hiç kalmadı yaaa..
kendimi çok suçlu hissediyorum.keşke emmesi için daha çok ugraşsaydım.ugraştım aslında ama kilosu falan azalınca hemen mamaya başladım.napım aç kalır diye korktum.bilmiyorum daha ugraşsam alırmıydı acaba.drumuzun tavsiyesiyle şöyle oldu;
4ay sadece anne sütü.4aydan sonra anne sütü ve günde bi kez meyve suyu
5ci aydan sonra sebze yogurt meyve hepsine başladık.böyle oluncada emmesi azaldı.sadece uyurken emiyodu.gündüzleri mama verdim.bide pompa yaptım ama o çok az oldu.
6aylık olunca gecede emmedi.pompayla çıktıgı kadarını verdim günde toplamda 200cc oluyodu.açıkınca da mama verdim.
şimdi hep mama kullanıyorum.artık sütüm birikmiyo.günde iki defa yapıyorum 50cc anca oluyo.3-4 saatte bi yapınca hiç çıkmıyo.
offf ya vicdanımı rahatlatmak için size yazıyorum..:gitme:
bu cadı niye emmedi ya.benmi bi hata yaptım anlamıyorum.acaba ek gıdaya erken başlamammı yanlış oldu.mafoldumben
bugün bunalıma girdim resmennn
nisada emmiyodu ama ben uğraştım çok uğraştım biberon vermedim zaten emmiyor biberonu görünce tamamen bırakır dedim kaşıkla verdim mamasını şimdi 6 buçuk aylık ve eskisine nazaran daha iyi emiyor ve aç kalıncada mememye saldırıyo sende asyayı bi aç bırak bak nasıl memeye saldıracak ben bırakmaması için elimden ne geliyosa yapıyorum aç bırakıyorum memeye saldırıyo elleriye yüzümü tutuyo ağzına götürüyo ama mamasını yesin almıyo memeyi bazı bebekler doğuştan meme hastası oluyo onlar hem biberon hem meme alıyolar ama bizim gibi bebekleri olanda biberon gösterince memeyiğ bırakıyo hiç emmiyo ama sonuçta sen sağıp veriyosun ya anne sütü alıyo anne sütü alsında gerisi önemli değil

kızlarrr hep okuyom ama yazamıyom
hastalara geçmiş olsunnn emekleyen speedy gonzolesssslerrrre maşallahhhh:nazar:
biz de 2 diş çıkarttık
diş çıkarırken bronşit olduk atlattık nerdeyse emmeyi yemeyi bıraktı diyeilirim uykuda bile emmedi 4 gün aç yaşadı resmen neyseki şu an ii emiyor hemde öğünlerini alıyo sebze çor.dan sıkıldı bu ara değişik çorbalar veriyorum ama tarhana olsun sabah akşam yerrrr
emeklemek değilde sürünüyor asker gibi poposunu kadırıyo kendini itiyo ama elleriyle çekmeyi beceremiyooo
bronşit sonrası öksürük kesilmedi yarın da aylık kontrolü var erken götürüyorum aslında pazartesiydi bakalım nasılmış bıdığımm
bu arada diş çıkarken aç yaşadı çağatay dişi çıkmayanlara duyurulur yıpratmayın kendinizi çıkınca eskiye dönüyo ama arada emmedi mmama verelim yok ihtiyacı kadar emer zatenn
şimdi yerde hem söleniyo hem sürünüyooo
valla altta ismim görünüyo ve bişe yazmıyosam bilinki yerde bebek sallıyom mouse u yanıma almışım sizi okuyom bi yandanda netten dizi izliyom okişşş

bu arada topiğe resim ekledikkkk bıdığımın yeni resimleriii
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10910203#post10910203

Son düzenleme:
Kızlar bişi sorcam, geçen ayki doktor kontrolümüzde doktor destekli oturtun demişti. Elif hiç yaslanmadı desteğe, şimdi tek başına desteksiz oturuyo maşallah. Omurgasına yük binmez dimi? Çünkü kendi kendine oturmaya başladı, ben zorlamadım hiç.
Bide annem ayaklarını bastırıyo gün içinde öğrensin ayakta durmayı dio, zaralı olur diye korkuyorum. Var mı bu konuda bi bilgisi olan? Bastırmalı mı bastırmamalı mı?

özgecim oturabilir kendisi oturan çocuğu oturtmicanmı bişe olmaz şekerrrr arada düşer doink yapar kafayı yanına mider koyup dikkatr etcen o kadar
valla benim oğlum asla ne destekli ne desteksiz oturmuyo reddediyo hep ayakta durcak ya da yatarak yuvarlanıp sürüncekkk hal böle olunca bastırıyorum he ama tüm güç onda değil tabiiii
hatta kucağımda hop hop yapıp sıçrıyo yani arada kaçırıp bayağı bi bastırıyo dr bişe olmaz dedi artık basıp oturabilir dedi ben bu ya bu bronşitten dolayı 4 kez gittim yarın 5nci kez olcak gazının kokusunu bile sorcaktım dr a nerdeyseebilmiyorumkismile

ben geldim diyemi sustunuz uleynnnnnn
mıhtar geldiiiiaklinialirimsmileguclubacismile

Kızlar bişi sorcam, geçen ayki doktor kontrolümüzde doktor destekli oturtun demişti. Elif hiç yaslanmadı desteğe, şimdi tek başına desteksiz oturuyo maşallah. Omurgasına yük binmez dimi? Çünkü kendi kendine oturmaya başladı, ben zorlamadım hiç.
Bide annem ayaklarını bastırıyo gün içinde öğrensin ayakta durmayı dio, zaralı olur diye korkuyorum. Var mı bu konuda bi bilgisi olan? Bastırmalı mı bastırmamalı mı?

bişey olmaz özgecim bizim dr da artık oturtun dedi,yavaş yavaş da bastırın yük binmeden anne doğrusunu yapıyo cocuk basmayı öğrencekki yürüsün annesi.zeynepde desteksiz oturuyor ve elinden tutunca adım atmaya başladı maşallah.

aşk kırıntısı yoğun dene canım çorbayııı sulu yapmadan

bayılıyorum ya şu boncuğun altdaki resimlerine özellikle yüz üstü durmuş başını kaldırmışya şaşkın ördeğim nasıl bakmış maşallah

merhaba kızalr bugün bnde hasta oldum nisada bende hastayız ne yapcaz bilmem halimde yok halsizim her işimde duruyo valla başım ağrıyo ıhalmur içiyorum bakalım havada ne kadar güzel evde oturmaktan sıkıldım valla off offf

geçmiş olsun hülyacım.işallah ilerlemeden atlatırsınız.offf bi geçse şu kış

nisada emmiyodu ama ben uğraştım çok uğraştım biberon vermedim zaten emmiyor biberonu görünce tamamen bırakır dedim kaşıkla verdim mamasını şimdi 6 buçuk aylık ve eskisine nazaran daha iyi emiyor ve aç kalıncada mememye saldırıyo sende asyayı bi aç bırak bak nasıl memeye saldıracak ben bırakmaması için elimden ne geliyosa yapıyorum aç bırakıyorum memeye saldırıyo elleriye yüzümü tutuyo ağzına götürüyo ama mamasını yesin almıyo memeyi bazı bebekler doğuştan meme hastası oluyo onlar hem biberon hem meme alıyolar ama bizim gibi bebekleri olanda biberon gösterince memeyiğ bırakıyo hiç emmiyo ama sonuçta sen sağıp veriyosun ya anne sütü alıyo anne sütü alsında gerisi önemli değil

benim kızım hem biberon alıyo hem beni emiyo.geceleri muhallebisini bazen sulu yapıyorum uykusu gelince yemek istemiyor sulu olunca biberonla veriyorum.çok şükür hem memeci hem biberoncu.

hoşgeldin semacım özlettin kendini özgecim valla oturuyo oturt ama kenarına minder koyki düşmesin bıdık bide bastır ayakta durmayı öğrensin ben nisayı koltuk altlarından tutup yürüttürüyorum bile adım atıyo vede çok seviniyo bence artık yavaş yavaş başlamalıyız

kızlar alttaki etiketlere birisi o kıza gıcık oluyorum yazmış gördünüzmü ??

bişey olmaz özgecim bizim dr da artık oturtun dedi,yavaş yavaş da bastırın yük binmeden anne doğrusunu yapıyo cocuk basmayı öğrencekki yürüsün annesi.zeynepde desteksiz oturuyor ve elinden tutunca adım atmaya başladı maşallah.

bayılıyorum ya şu boncuğun altdaki resimlerine özellikle yüz üstü durmuş başını kaldırmışya şaşkın ördeğim nasıl bakmış maşallah

geçmiş olsun hülyacım.işallah ilerlemeden atlatırsınız.offf bi geçse şu kış

benim kızım hem biberon alıyo hem beni emiyo.geceleri muhallebisini bazen sulu yapıyorum uykusu gelince yemek istemiyor sulu olunca biberonla veriyorum.çok şükür hem memeci hem biberoncu.
saol canım inş geçer ama bende hast oldum ya kötü oldu bakalım
evet canım bazı bebekler öle keşke bizimkilerde memeci olsa ama malesefki emmeyen bebek biberon verince tamamen bırakıyo bi kaç kişide hatta kendimde gördüm :hulya:

kızlarrrr...
benim artık sütüm hiç kalmadı yaaa..
kendimi çok suçlu hissediyorum.keşke emmesi için daha çok ugraşsaydım.ugraştım aslında ama kilosu falan azalınca hemen mamaya başladım.napım aç kalır diye korktum.bilmiyorum daha ugraşsam alırmıydı acaba.drumuzun tavsiyesiyle şöyle oldu;
4ay sadece anne sütü.4aydan sonra anne sütü ve günde bi kez meyve suyu
5ci aydan sonra sebze yogurt meyve hepsine başladık.böyle oluncada emmesi azaldı.sadece uyurken emiyodu.gündüzleri mama verdim.bide pompa yaptım ama o çok az oldu.
6aylık olunca gecede emmedi.pompayla çıktıgı kadarını verdim günde toplamda 200cc oluyodu.açıkınca da mama verdim.
şimdi hep mama kullanıyorum.artık sütüm birikmiyo.günde iki defa yapıyorum 50cc anca oluyo.3-4 saatte bi yapınca hiç çıkmıyo.
offf ya vicdanımı rahatlatmak için size yazıyorum..:gitme:
bu cadı niye emmedi ya.benmi bi hata yaptım anlamıyorum.acaba ek gıdaya erken başlamammı yanlış oldu.mafoldumben
bugün bunalıma girdim resmennn

arzu canım seni çok iyi anlıyorum , benimn kızım da tamamen bıraktı, işe başlayınca ben de artık bıraktım sağmayı, gece en derin uykusunda bile verince anlıyo ağlıyo , ama çok üzülüyorum bazen, bu sadece çocuğun almasıyla alakalı değil biraz da duygusal bi olay, insan depresif oluyo, ama napalım sütten nasipleri bu kadarmış, Allahım sağlıklı büyümelerini nasip eder inşallah , bu günler de geçicek atlatıcaz bunları da

herkese merabaa, umarım tüm bebişler çok iyidir, semoş kk yı açarken aklımdan geçiyodun, bi baktım msj larını gördüm, özletiyonuz kendinizi, hele dido hepten kayboldu gitti :gitme:

kızlar alttaki etiketlere birisi o kıza gıcık oluyorum yazmış gördünüzmü ??
gıcık olan olsun tatlım gıcık olan girmesin muhattap olmasın kimmiş o gıcık olan uleeennn aklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar konuşmaya başlayan var mı bebişler arasında malum aranıza fazla katılamıyorum bizimki çoktandır anne diyo.ilkönce belki bana öyle geliyodur diye hiç üstüme alınmadım ama herkes bu çocuk anne diyo diyolar.yaa çokkk güzel bi duygu.

Ayşe hoşgeldin canım, yoktun uzun zamandır nasılsın?
inegöldemiydin sen, öğretmenmisin?

canım dün hemen çıktım kusura bakma.adım özlem inegöldeyim evet öğretmenim.
beninm yazdıgım bi topik vardı itiraflar die ordan kopyaladım yapıstırdım burdan kimse okumamış belki dikkatini ceker die girip okusana moralin bozuksa keyfin yerine gelir :))kaydirigubbakcemile3

ay kıskandım şimdi seni 3-4 yıl çok sıkı takipçisiydim o sitenin ama 7 aydır uğrayamıyorum yaa.

X