2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim gir kız canının sıkıntısı gider

mşllah anneci desene fıstık :))

merhaba kızlar konuşmaya başlayan var mı bebişler arasında malum aranıza fazla katılamıyorum bizimki çoktandır anne diyo.ilkönce belki bana öyle geliyodur diye hiç üstüme alınmadım ama herkes bu çocuk anne diyo diyolar.yaa çokkk güzel bi duygu.

canım dün hemen çıktım kusura bakma.adım özlem inegöldeyim evet öğretmenim.

ay kıskandım şimdi seni 3-4 yıl çok sıkı takipçisiydim o sitenin ama 7 aydır uğrayamıyorum yaa.

özlemcim benim kızda çok net bişekilde babayı görünce baba lamaya başlıyor mama sandalyesine oturtuyorum mama lamaya başlıyor.uykusu gelince kendi kendine eeeee çekiyo.ama anne namına bişey yok daha çok tatlılar ya

sonunda ayaza hindili sebze püresini yedirmeyi başardım çok mutluyum:) kaşığın yarısına havuç püresi diğer yarısına sebze püresini koydum bir kase yedi vallaa bundan sonra kandırıcam artık oğlumu...

bişey olmaz özgecim bizim dr da artık oturtun dedi,yavaş yavaş da bastırın yük binmeden anne doğrusunu yapıyo cocuk basmayı öğrencekki yürüsün annesi.zeynepde desteksiz oturuyor ve elinden tutunca adım atmaya başladı maşallah.

bayılıyorum ya şu boncuğun altdaki resimlerine özellikle yüz üstü durmuş başını kaldırmışya şaşkın ördeğim nasıl bakmış maşallah

geçmiş olsun hülyacım.işallah ilerlemeden atlatırsınız.offf bi geçse şu kış

benim kızım hem biberon alıyo hem beni emiyo.geceleri muhallebisini bazen sulu yapıyorum uykusu gelince yemek istemiyor sulu olunca biberonla veriyorum.çok şükür hem memeci hem biberoncu.
oy oy canımmmm tşkr ediyor irem sana hakkaten şaşkın ördek gibi çıkmışşş
bizde zeynebiiiiii çookkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruz olumunekankayizsmile

sonunda ayaza hindili sebze püresini yedirmeyi başardım çok mutluyum:) kaşığın yarısına havuç püresi diğer yarısına sebze püresini koydum bir kase yedi vallaa bundan sonra kandırıcam artık oğlumu...

hindili mi?
hazır mı canım sen mi yaptınn
afiyet olsun

bugün irem hanım kahvaltıdıan sonra diğer öğünlerde hiç doğru düzgün süt içmediii
dei etti beniii yaaa
ağızda çeşme gibi akıyor
el ağızda,dudak emiyor,bi el de kulaktaaa
hadi hayırlısıııı

hazır canım şimdilik evde yapılan mecimek çorbasını içiyor sadece başka evde yapılan birşey yemiyor..

hangi markanın canımmm ben hiç rast gelmedim de ondan soruyorum
bizimkide püreleri hazır yiyorrr

saadet bize süt ver yaaaaa :KK43: benm sütüm az ve defne doymuo süte keşke sennki gibi olsaydı maşallah senin sütün çok ii :nazar:

saadet bize süt ver yaaaaa :KK43: benm sütüm az ve defne doymuo süte keşke sennki gibi olsaydı maşallah senin sütün çok ii :nazar:

canım aynı yerde olsaydık fazla old. verirdimm
sen bide elektrikli almıştın pompayıı düzenli sağsan nasıl artarrr
ben ona borçluyum üstelik bnm sağdığım şu marketlerde satılan bebedorun manuel pompası yani
üşenmeden sağıyorummm :ecrin_bebek:

Kızlar topikte seda sarı isimli bir arkadaş vardı diye hatırlıyorum, nick falanmı değiştirdi benmi yanlış hatırlıyorum acaba.

X