2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sadece benım kızım mı bırdaha ası olcak yahu offf tedırgın oldm şimdi nıye bırdaha cagırdılar ya bu ay sonu biziii nette baktım son ası olması lazım eyvahedigeldismile

selam arkadaşalr.. herkese hayılrı cumalar dilyiorum. hast aolan anneleirmzie bebeişleirmzie geçmiş olsun diyiorum.. geçmişe bakamdım.. inş herkese bebeişlerde çok iyidir..

sadece benım kızım mı bırdaha ası olcak yahu offf tedırgın oldm şimdi nıye bırdaha cagırdılar ya bu ay sonu biziii nette baktım son ası olması lazım eyvahedigeldismile

doktorunu bı ara sor eyvahedigeldismile

emıyosa hala memenı aç hazırla hemen ben öyle yapıyorum:)) susturucu vazıfesı emerken hemen sakınleşiyo.

arzu; ayaz da sebze çorbasını pek sevmiyor milupanın yeşil fasulye domatesini yiyor patates-brokolisini yemiyor mesela.. bende kavanoz mamalarından hepsini deniyorum sevdikleri çıkıyor arasında sende tek tek dene bence mutlaka seveceği birşey çıkacaktır..

herşeyi deniyorum canım.elbet begendii bişey çıkıcak bakalım.bende fasulye domates hero babynın almıştı.sevmemişdi ama tekrar aldım yine deniycem.
yogurt ve meyve pürelerini yiyo.kahvaltıda az az yiyo.ama tek yemediği sebzeler.unuda bide yogurtlayıp denicem...

bizim kahvaltımız şöyle 60 cc anne sütü ya da devam mamamsına 1 kaşık milupa 8 tahıllı ballı kahvaltı yarım yumurta 1 kucuk labne....oglusumun sevdiği tek öğün kahvaltı..... çorba yogurt meyve vs pek yemiyor...bu arada hazır kahvaltı devam sutu muhallebı vs lerde arkasında bızım kuzuların yemesı gereken mıktar yazıyor ya...mesela mılupa kahvaltı 180cc sutle hazırlanması gerek....ben 3te 1ını hazırlıyoırum....yoksa bıtıremıyor....sızce o mıktarlar cok degıl mı arkadaslar...mesela devsam sutu bır ogunde 210 cc olmalıymıs ege o kadar ıcemez kı....benımkı mı ıstahsız yoksa bu mıktarlar mı fazla...kafam cok karısıyor

bizimde öyle canım.onların tarifinde yazanlar banada çok geliyo.muhallebileri falan göz kararı yapıyorum.
mamayıda bi hafta önce 100cc içiyodu.şimdi 135cc içebiliyo

selam haziran annelleri.ben mürvet.aşımızı olduk baya ağladı irem pnomokok sanırım o yakıyormuş.2 bacak bir kol birde ağızdan yapıldı aşımız.ateşde oldu ama ertesi günü diş çıkardı belkide ateşi dişi yapmıştır.buaralar iştah felan yok diş yüzünden 2.side geliyo calgel jelle masaj yapıyorum bayılıyo yavrum.bide yoğurtlu çorba içine milupa sebzeliden ekledim severek yedi.denemenizi tavsiye ederim.

malesefe emmiyor kızım zorluyorum ağlıyor mamada almıyor günlük 500 cc olmalıymış yok malesef 250 bile değil:KK43:

kızlarrrr...
benim artık sütüm hiç kalmadı yaaa..
kendimi çok suçlu hissediyorum.keşke emmesi için daha çok ugraşsaydım.ugraştım aslında ama kilosu falan azalınca hemen mamaya başladım.napım aç kalır diye korktum.bilmiyorum daha ugraşsam alırmıydı acaba.drumuzun tavsiyesiyle şöyle oldu;
4ay sadece anne sütü.4aydan sonra anne sütü ve günde bi kez meyve suyu
5ci aydan sonra sebze yogurt meyve hepsine başladık.böyle oluncada emmesi azaldı.sadece uyurken emiyodu.gündüzleri mama verdim.bide pompa yaptım ama o çok az oldu.
6aylık olunca gecede emmedi.pompayla çıktıgı kadarını verdim günde toplamda 200cc oluyodu.açıkınca da mama verdim.
şimdi hep mama kullanıyorum.artık sütüm birikmiyo.günde iki defa yapıyorum 50cc anca oluyo.3-4 saatte bi yapınca hiç çıkmıyo.
offf ya vicdanımı rahatlatmak için size yazıyorum..:gitme:
bu cadı niye emmedi ya.benmi bi hata yaptım anlamıyorum.acaba ek gıdaya erken başlamammı yanlış oldu.mafoldumben
bugün bunalıma girdim resmennn

Son düzenleme:
arzu en azından sağ sen düzenli az da olsa içir bir damla bir damladırrr...
keşke emmediği zamnlarda sağsaydınn en azından aynı oanda kalırdııı

arzucum bazı bebekler hiç ememiyo.4 ay aldı ya sen ona dua et.ya hiç ememeseydii o zmn napıcaktın daha çok üzülmezmiydin.4 ay emmesi bile mucizee bencee.yeter üzülmee..sen bunları yazarken bile ne kdr iyi bir anne olduğunu gsteriosun kaldiki yaptıkların,çaban da war..
bundan sonraya bak cnm bebeğini sağlıkla büyüt...we sakın kendimde suç aramaaaaopuyorumnanaktan

bu arada biz bugün kızımla gezmeye gidiyoruz,akşamada arkdaşlarımıza gidicez yemeğe.şimdilik hoşçakalın görürşüz..

devam sutu canım mama yanı.
bu arada kahvaltı soruma cvp yazan çok değerli arkadalarım SAADET ve ÖZGE'ye teşekkürü bir borç bilirim.opuyorumnanaktan

Ne demek efendimmmm aklinialirimsmileaklinialirimsmilezemuszemus bi de ölümüne kankayız gönderiyorummmm sana işteeeee olumunekankayizsmile :)

kızlarrrr...
kendimi çok suçlu hissediyorum.keşke emmesi için daha çok ugraşsaydım.ugraştım aslında ama kilosu falan azalınca hemen mamaya başladım.napım aç kalır diye korktum.bilmiyorum daha ugraşsam alırmıydı acaba.drumuzun tavsiyesiyle şöyle oldu;
5ci aydan sonra sebze yogurt meyve hepsine başladık.böyle oluncada emmesi azaldı.sadece uyurken emiyodu.gündüzleri mama verdim.bide pompa yaptım ama o çok az oldu.
6aylık olunca gecede emmedi.pompayla çıktıgı kadarını verdim günde toplamda 200cc oluyodu.açıkınca da mama verdim.
şimdi hep mama kullanıyorum.artık sütüm birikmiyo.günde iki defa yapıyorum 50cc anca oluyo.3-4 saatte bi yapınca hiç çıkmıyo.
bu cadı niye emmedi ya.benmi bi hata yaptım anlamıyorum.acaba ek gıdaya erken başlamammı yanlış oldu.mafoldumben

Bak ya yine kendini üzcek bişi buldun sen yok yere :eek:klava: Sen elinden geleni yaptın tatlım allaha şükür 4 ay emdi ya hiç emmmeseydi. Üzülme artık Asyacık çok sağlıklı bi bebiş maşallah. :nazar: Senin hiç bi hatan yok ki... Mama vermeseydin de aç mı kalsaydı kuzucuk cokacimcoook

arzu en azından sağ sen düzenli az da olsa içir bir damla bir damladırrr...
keşke emmediği zamnlarda sağsaydınn en azından aynı oanda kalırdııı

işte 5aylıkdan beri sagıyorum ama çok çıkmadı.
zaten 5aylıkken gündüzleri geceleri uykuda emiyodu yine..
artık azda olsa faydadır diye sagıyorum.

arzucum bazı bebekler hiç ememiyo.4 ay aldı ya sen ona dua et.ya hiç ememeseydii o zmn napıcaktın daha çok üzülmezmiydin.4 ay emmesi bile mucizee bencee.yeter üzülmee..sen bunları yazarken bile ne kdr iyi bir anne olduğunu gsteriosun kaldiki yaptıkların,çaban da war..
bundan sonraya bak cnm bebeğini sağlıkla büyüt...we sakın kendimde suç aramaaaaopuyorumnanaktan

bu arada biz bugün kızımla gezmeye gidiyoruz,akşamada arkdaşlarımıza gidicez yemeğe.şimdilik hoşçakalın görürşüz..

tşk ederim ilkecim.bunada şükürrr
sizede ii gezmeler.. yagmurumu koklaya koklaya öpüyorummmopuyorumnanaktan

Bak ya yine kendini üzcek bişi buldun sen yok yere :eek:klava: Sen elinden geleni yaptın tatlım allaha şükür 4 ay emdi ya hiç emmmeseydi. Üzülme artık Asyacık çok sağlıklı bi bebiş maşallah. :nazar: Senin hiç bi hatan yok ki... Mama vermeseydin de aç mı kalsaydı kuzucuk cokacimcoook

sorma özge ye.bi kaç gündürde kafayı buna taktım.illa bişeyler buluyorum valla...
evde oturmak anlışılan bana yaramıyo..
kafayı yicemmm

kızlarrrr...

sorma özge ye.bi kaç gündürde kafayı buna taktım.illa bişeyler buluyorum valla...
evde oturmak anlışılan bana yaramıyo..
kafayı yicemmm

üzülme güzelim ya o abizim elimizde olan bişey değil ki benim oğlan 3. ay bitti memeyi bıraktı ne yapacan zorlamaya gerek yok bizde onların herzaman iyiliğini isteriz ama ne yapacan EMMİYO
sıkma canını güzelim hiç emmeyen bebekler var buna da şükür

kızlarrrr...

Arzucum neden böyle yapıyosun nekadar çaba gösterdin biz bile şahidiz buna
bu aya kadar emdiya oda kar.hiç emziremeyen anneler var.
maşallah asyaya sağlığı yerin önemli olan da bu
özme artık kendini ama aaaaa:eek:klava:

kızlarrrr...

Arzucum neden böyle yapıyosun nekadar çaba gösterdin biz bile şahidiz buna
bu aya kadar emdiya oda kar.hiç emziremeyen anneler var.
maşallah asyaya sağlığı yerinde önemli olan da bu
özme artık kendini ama aaaaa:eek:klava:

X