Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy anam o uyss kocamı ben yazdımda diğerlerini bilememki öle şeylerde yazmam anacım naren dedektifmi oldun kız anaa can sıkıntısında:roflol:canım bu etiketler varya ayrı ayrı yazmış yani bir cümle yazmış ama kelimeler ayrı ayrı olunca tek tek cıkıo mesela orada 2009 haziran anneleri nasılsınız yazıyor diyelim
2009,anneleri,haziran,nasılsınız, diye cıkıyor
anladın mı canım
gülin parala kız valla
biri o kıza sinir oluyorum ve o kız beni gıcık ediyor vqardı gıcık silinmiş şimdi baktım
mesela uyuss kocam var onu da biri yazmış :))
yok anacım alınmam ben biliyorum sizin samimiyetinizi bi seninkş bi benimki benimkininde anne tarafı samsunlu kaydirigubbakcemile3ay bi de hülyanın ki dicektim de alınırsın diye korktum şekerrr
hergün yapıyorlar:bbo:
iyi akşamlar kızlar
ay canım samsunluların kadınları çok hamarat olurlar biliyorum yani:hulya:hülyaaa samsunlu olan benim uleyyyynnnnnnnnnn
eşim artvinliiii
sana samsunluyum dedimm uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım bu etiketler varya ayrı ayrı yazmış yani bir cümle yazmış ama kelimeler ayrı ayrı olunca tek tek cıkıo mesela orada 2009 haziran anneleri nasılsınız yazıyor diyelim
anladın mı canım
gülin parala kız valla
biri o kıza sinir oluyorum ve o kız beni gıcık ediyor vqardı gıcık silinmiş şimdi baktım
canım bu etiketler varya ayrı ayrı yazmış yani bir cümle yazmış ama kelimeler ayrı ayrı olunca tek tek cıkıo mesela orada 2009 haziran anneleri nasılsınız yazıyor diyelim
anladın mı canım
gülin parala kız valla
aynen öyle cnmm hihoyyyt
burdan yapılıyor
Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting.
hülyaaa samsunlu olan benim uleyyyynnnnnnnnnn
eşim artvinliiii
sana samsunluyum dedimm uleynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben de sıkılıyorum ayşecim.eşim antalya da annem geldı o da dolanıyo yok ortlarda naapıyosa.kesın benım salonu duzeltıyodur kafasına göre:)) derini de uyuttum bakalım kalkmaz inşallah.
oy oy teyzesi yeriz seni bizzz çatoyuda amaşu boncuk iremin resimleri hep yüzümde bi gülümseme bırakıyo bende en çok seyahat koltuğundakini seviyom ayakları çapraz yapmış keyfe deymeyin
canım ver bebişin adını tarihini yapım sana arkadaşımmmAçtım linki ama hiçbişi anlamadım saol yinede...
bu gece nisada bende hastayız ama babamız işte bide acayip bel ağrım var neden acaba yaa offf