- 5 Kasım 2008
- 1.465
- 3
slm kızlar poyraz yine ateşlendi öğlen dr götürdün akciğer filmi çekildi enfeksiyon kapmış oda kanına karışmış kanında mikrop çıktı off yaa moralim çok bozuk iğne verdi 8tane onları vurdurucam şurup verdi inş. çabuk geçer bide kolu egzama olmuş önce bu hastalığı geçsin sonra ona bakarız o önemli deil dedi bi arkadaşımızın bebeğide egzama olmuştu şimdi hatırlamıyorum ne yaptı acaba off ya kafam durdu yorgunluktan bebeğm iyileşşinde benim yorgunluğum önemli deilmafoldumben
bizim gece kuşu uyudu
bir iki saat uyuyup uyanır ve gece artık birde mi ikide mi yoksa üçte mi uyuruz bilemiyorum..
uykumuzun düzeni bozuldu ama düzelemedi bi türlü:gitme:uyku saatlerini nasıl erkene çektiniz kızlar??
Kızlar nasılsınız??minişler nasıl???
biz hastalıkla karşıladık yeni yılı((
oğlum larenjit bende çok kötü grip oldum...hiç keyfimiz yokk(((
ay allahım ne çene ne çene.oku oku bıtmedi.ben de bugun annem,k.valıdem falan vardı.akşam da babamö geldı annemı almaya velhasıl gıremedım.c.tesi mısafırım var da ıkram hazırladık annemle.ben derıne mandalın de portakalda verıyorum:.sordum doktora artık herşey srbest demıştı.ya siz ne verıyosunuz kahvaltıda?dr un bana söyleiği şu 90 cc sute 4 bısk.
1ç.k pekmez
1 labne
cevzi içi
biraz yumurta sarısı
ama 90 cc çok çorba gıbı oluyo ben 30-40 cc ye koyup kalan sutude içiriyorum. öğlen de tavuklu çorba yaptım bayıldı.
bu rada hasta olan arkadaşlarım ve bebişlerine geçmiş olsun.yaa yarın kocam antalyaya gıdıyo yok 2 gece( kızımla başbaşayız.
gecmıs olsun canım ınsallah cabuk ıyılesır bu arada egzama olan benım oglum.nemlı tutmaya calısıyoruz krem kullanıyoruz.zaten tamamen gecmezmıs sadece atakları hafıfletmeye calısıyoruz. 2 yasından sonra kendılıgınden gecebılırmıs.omer kalaycı dıye bı dr var onun sıtesıne bakarsan guzel bılgıler var.ozge tavsıye etmıstı.ben bu ay o dra goturecegım
devam sutu canım mama yanı.Canım 90 cc dediğin süt ne sütü?
günaydın kızlar...
bugun bebısı aşi yaptırcaz... 6ay asıyısını kac tane iğne vurulcak????
ne insanlar ve be ilkecimmm :)))
haydar dümenin bi yazısı var çok gülmüştüm kızlık zarı ile ilgili şimdi diktirmek moda oldu.
EVLİLİK YILDÖNÜMÜM İÇİN ZARIMI DİKTİRMEK İSTİYORUM
28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?
CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?
bu siteden bi alıntıdır arkadaşlar hoşuma gitti paylaşayım dedimmmohaoldumsmile
günaydın kızlar...
bugun bebısı aşi yaptırcaz... 6ay asıyısını kac tane iğne vurulcak????
cok sağolun kızlar korkuyorum.... Sağlık ocağında yaptırcam bu çocuk felci ücretli mi?
hayır canım hiçbiri ücretli değil.
allah yardımcınız olsun edacımm
ayrı iğneydi cnm ynlış hatrlamıyorsam