2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar poyraz yine ateşlendi öğlen dr götürdün akciğer filmi çekildi enfeksiyon kapmış oda kanına karışmış kanında mikrop çıktı off yaa moralim çok bozuk iğne verdi 8tane onları vurdurucam şurup verdi inş. çabuk geçer bide kolu egzama olmuş önce bu hastalığı geçsin sonra ona bakarız o önemli deil dedi bi arkadaşımızın bebeğide egzama olmuştu şimdi hatırlamıyorum ne yaptı acaba off ya kafam durdu yorgunluktan bebeğm iyileşşinde benim yorgunluğum önemli deilmafoldumben

gecmıs olsun canım ınsallah cabuk ıyılesır bu arada egzama olan benım oglum.nemlı tutmaya calısıyoruz krem kullanıyoruz.zaten tamamen gecmezmıs sadece atakları hafıfletmeye calısıyoruz. 2 yasından sonra kendılıgınden gecebılırmıs.omer kalaycı dıye bı dr var onun sıtesıne bakarsan guzel bılgıler var.ozge tavsıye etmıstı.ben bu ay o dra goturecegım

günaydın kızlar yaa poyraz hiç uyumuyo deliricem gece1.5da uyudu ve her saat başı kalkıyo yarım saat sallıyorum uyuyo sabahda 8de kalkıyo çok uykum var yaa off ne zaman düzelecek bu uykularkafamçokkarıştı
ilkecim doğru sölemiş:roflol::roflol:

bizim gece kuşu uyudu:emir_bebek:
bir iki saat uyuyup uyanır ve gece artık birde mi ikide mi yoksa üçte mi uyuruz bilemiyorum..
uykumuzun düzeni bozuldu ama düzelemedi bi türlü:gitme:uyku saatlerini nasıl erkene çektiniz kızlar??

Dünürrrr benim damat gece kuşu oldu tam. Senin gelininin 10'da pireleri uçmaya başlıyo :) Allaha Şükür ve maşallah. Akşamüstü 5,6 gibi şekerleme yapıyo. Sonra 10'a kadar uyutmuyorum. 10'da cumburlop yataktayız. Gece de bi ya da iki kez emmeye kalkıyor. Ama uykusu açılırsa yandık çünkü 3 saate yakın ayakta kalıyor uyumuyor tekrar. Dün gece öyle oldu mesela. Gece 3-5 ayaktaydık. Sabahta 8'de uyanıyoruz.

Bence en son şekerlemesini 5,6 gibi yaptır. 8'de uyutma, oyala azcık 1 saat 1 saat ileri çek. Üç-dört gün sonra 10'da gece uykusuna yatmış olur inşallah. Üç dört gün zor olur ağlar ama alışır kuzum ya.

Kızlar nasılsınız??minişler nasıl???
biz hastalıkla karşıladık yeni yılı :KK43:((
oğlum larenjit bende çok kötü grip oldum...hiç keyfimiz yokk :KK43:(((

Geçmi,ş olsun Pınarcım. İyileşirsiniz inşallah kuzum da sen biran önce. a.s.

ay allahım ne çene ne çene.oku oku bıtmedi.ben de bugun annem,k.valıdem falan vardı.akşam da babamö geldı annemı almaya velhasıl gıremedım.c.tesi mısafırım var da ıkram hazırladık annemle.ben derıne mandalın de portakalda verıyorum:.sordum doktora artık herşey srbest demıştı.ya siz ne verıyosunuz kahvaltıda?dr un bana söyleiği şu 90 cc sute 4 bısk.
1ç.k pekmez
1 labne
cevzi içi
biraz yumurta sarısı
ama 90 cc çok çorba gıbı oluyo ben 30-40 cc ye koyup kalan sutude içiriyorum. öğlen de tavuklu çorba yaptım bayıldı.
bu rada hasta olan arkadaşlarım ve bebişlerine geçmiş olsun.yaa yarın kocam antalyaya gıdıyo yok 2 gece:KK43:( kızımla başbaşayız.

Canım ben ıhlamurun içine hazırlıyorum cici bebesini. 30 cc kadar ıhlamur içine 3 cicibebe. Yumurtasını, peynirini ve pekmezini ayrı veriyorum. 1 - 1,5 saat sonrada beni emiyor. 2 çay kaşığı kadar yumurta, yarım labne, 1 çay kaşığı pekmez. Yanında da ekmek içi.

gecmıs olsun canım ınsallah cabuk ıyılesır bu arada egzama olan benım oglum.nemlı tutmaya calısıyoruz krem kullanıyoruz.zaten tamamen gecmezmıs sadece atakları hafıfletmeye calısıyoruz. 2 yasından sonra kendılıgınden gecebılırmıs.omer kalaycı dıye bı dr var onun sıtesıne bakarsan guzel bılgıler var.ozge tavsıye etmıstı.ben bu ay o dra goturecegım

saol cnm sizede çok geçmiş olsun poyrazda çok yok sadece kollarının biraz yerinde var bende yarın kntrle götürcem yniden soracam bakalım inş. biran önce iyileşir bebişler:Saruboceq:

günaydın kızlar...

bugun bebısı aşi yaptırcaz... 6ay asıyısını kac tane iğne vurulcak????

haydar dümenin bi yazısı var çok gülmüştüm kızlık zarı ile ilgili şimdi diktirmek moda oldu.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜM İÇİN ZARIMI DİKTİRMEK İSTİYORUM

28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. İttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? İleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?

bu siteden bi alıntıdır arkadaşlar hoşuma gitti paylaşayım dedimmmohaoldumsmile
ne insanlar ve be ilkecimmm :)))
günaydın kızlar...

bugun bebısı aşi yaptırcaz... 6ay asıyısını kac tane iğne vurulcak????

1 ağızdan damla 3 de iğne canım geçmiş olsun şimdiden

off ben çok kötüyümm yaa dün braz kendimi ii hssetm buzdolabını silmiştimmm
geri kaptım şifayıııı
:gitme:

cok sağolun kızlar korkuyorum.... Sağlık ocağında yaptırcam bu çocuk felci ücretli mi?

bizim kahvaltımız şöyle 60 cc anne sütü ya da devam mamamsına 1 kaşık milupa 8 tahıllı ballı kahvaltı yarım yumurta 1 kucuk labne....oglusumun sevdiği tek öğün kahvaltı..... çorba yogurt meyve vs pek yemiyor...bu arada hazır kahvaltı devam sutu muhallebı vs lerde arkasında bızım kuzuların yemesı gereken mıktar yazıyor ya...mesela mılupa kahvaltı 180cc sutle hazırlanması gerek....ben 3te 1ını hazırlıyoırum....yoksa bıtıremıyor....sızce o mıktarlar cok degıl mı arkadaslar...mesela devsam sutu bır ogunde 210 cc olmalıymıs ege o kadar ıcemez kı....benımkı mı ıstahsız yoksa bu mıktarlar mı fazla...kafam cok karısıyor

Son düzenleme:
bize 3 tane ası yaptılar agızdan ve 2 de bacaktan
önumuzdekı ay yıne cagırdılar anlamadım ya nıe böle oldubilmiyorumkismile

ya kızlar bu 3tane aşi ayrı iğnelen mı vurulacak yoksa tek iğnelen mı??? anlamadım :S

X