bizim gece kuşu uyudu
bir iki saat uyuyup uyanır ve gece artık birde mi ikide mi yoksa üçte mi uyuruz bilemiyorum..
uykumuzun düzeni bozuldu ama düzelemedi bi türlü:gitme:uyku saatlerini nasıl erkene çektiniz kızlar??
bizim gece kuşu uyudu
bir iki saat uyuyup uyanır ve gece artık birde mi ikide mi yoksa üçte mi uyuruz bilemiyorum..
uykumuzun düzeni bozuldu ama düzelemedi bi türlü:gitme:uyku saatlerini nasıl erkene çektiniz kızlar??
ben corbaları günlük yapıorum kalırsa ertesi güne kullanıyorum ama dondurucuya atmadım hiç
ay allahım ne çene ne çene.oku oku bıtmedi.ben de bugun annem,k.valıdem falan vardı.akşam da babamö geldı annemı almaya velhasıl gıremedım.c.tesi mısafırım var da ıkram hazırladık annemle.ben derıne mandalın de portakalda verıyorum:.sordum doktora artık herşey srbest demıştı.ya siz ne verıyosunuz kahvaltıda?dr un bana söyleiği şu 90 cc sute 4 bısk.
1ç.k pekmez
1 labne
cevzi içi
biraz yumurta sarısı
ama 90 cc çok çorba gıbı oluyo ben 30-40 cc ye koyup kalan sutude içiriyorum. öğlen de tavuklu çorba yaptım bayıldı.
bu rada hasta olan arkadaşlarım ve bebişlerine geçmiş olsun.yaa yarın kocam antalyaya gıdıyo yok 2 gece( kızımla başbaşayız.
Kızlar yardım edİn ya bu kız benİ ÖldÜrecek emmİyor.bİr tek gece bİr kez emİyor.onun dıŞında emmİyor.pompayla saĞıyorum onu da Çok severek emmİyor nolu yardım edİn ne yapayım.ek gıdaları yemeyİ tercİh edİyor sanırım ama sÜtte İÇmesİ lazım ya.
Çok zor durumdayım.hep sÜt İÇmezse baĞıŞıklıĞı zayıflayacak hasta olacak dİye Çok korkuyorum : ((((((((((((((((((((((((((((((