2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben gündzleri uyudugunda hiç beşiğinde yatırmadım.salonda tv açık öyle uyuyo.en fazla 2 saat uyuyuo kalıyo.ama akşam 10dan sonra uyunca beşiğine koyuyorum.gece lambasını açıyorum.aradaki farkı böyle ayırt etti galiba.gece deliksiz uyuyo
birde uykusu gelse bile 7-8-9 bu saatlerde uyutma oyalamaya çalış.uykusunu alınca bi daha geç uyur

Kızlar nasılsınız??minişler nasıl???
biz hastalıkla karşıladık yeni yılı ((
oğlum larenjit bende çok kötü grip oldum...hiç keyfimiz yokk (((

benim oğlumda gece 2-3 den önce yatmıyordu benim de uyku saatim öyleydi bana ayak uyduruyodu yavrum.. bende her gün yarım saat önce yatırarak alıştırmaya başladım şimdi 10:30 da uyuyor..

arzu; ayaz da sebze çorbasını pek sevmiyor milupanın yeşil fasulye domatesini yiyor patates-brokolisini yemiyor mesela.. bende kavanoz mamalarından hepsini deniyorum sevdikleri çıkıyor arasında sende tek tek dene bence mutlaka seveceği birşey çıkacaktır..

bende arzunun sistem yapıyorum nazcım
tek fark akşam 7 8 arası yada 8 9 arası bi şekerleme yapıyo

zeyon brokoli patetesi iremde sade yemiyor pekmezle yiyor öyle dene istersen

Son düzenleme:
NAZ PITIRCIK canım benım oglumda gece 1 de yatıor sabah 1 de kakıyordu ılk zamanlar ıyıydı ama saat 1 de kalkınca ne kahvaltı yapıodu nede yemek yıyodu dengesı bozulmustu . ben sabah 10 da zorla kaldırdım , kahvaltısını yaptrdım , oglen 1 saat uyudu aksam 9 da uyumak ıstedı oyaladım falan fılan 11 de uyuttum . sabahda 10da kalkar sanıorum bakalım ole bole yapcaz bısıler :)

ay allahım ne çene ne çene.oku oku bıtmedi.ben de bugun annem,k.valıdem falan vardı.akşam da babamö geldı annemı almaya velhasıl gıremedım.c.tesi mısafırım var da ıkram hazırladık annemle.ben derıne mandalın de portakalda verıyorum:.sordum doktora artık herşey srbest demıştı.ya siz ne verıyosunuz kahvaltıda?dr un bana söyleiği şu 90 cc sute 4 bısk.
1ç.k pekmez
1 labne
cevzi içi
biraz yumurta sarısı
ama 90 cc çok çorba gıbı oluyo ben 30-40 cc ye koyup kalan sutude içiriyorum. öğlen de tavuklu çorba yaptım bayıldı.
bu rada hasta olan arkadaşlarım ve bebişlerine geçmiş olsun.yaa yarın kocam antalyaya gıdıyo yok 2 gece( kızımla başbaşayız.

gülincim
ben 3 cicibebe, yarım yumurta sarısı,
1çay kaşığı pekmez,1 çay kaşığı dolusu labne peynir,1 çay kaşığı dolusu kayısı,ceviz,ve kararınca anne sütü 20 30 ml arası
çok koymuorum irem yoğun seviyor çnkü

iremi uyuttu babası ben yatar ii gecelerr yarın görüşürükkk hanımlar olumunekankayizsmile

mümünecim eymen kaganında goz pınarı tıkanıklıgı var 3 defa antibiyotık damla kullandık masajda yapıyorum ama yaptırmıyo pek...bızım goz dr u 1 yasından sonra gecmesse sonda dedi

yok oku oku bitiremedim:)bnim batuhanımda sabah 9da kalkıyo akşamda 11 gibi uyuyo gece uyanıyo tabi bazen emip uyuyo bazende uyumuyo bi saat fln hemen mama yapıp veriyorum benim sütüm çok az maalsef

Canım 90 cc dediğin süt ne sütü?

Benim bebişde en geç 11 de uyuyor ama gece 3-4 kez emmeye kalkıyor.
Ya ben merte ne yedirirsem yedireyim ama illaki beni emecek neden böyle oluyor ki, hiç bir öğünde beni emmeden öğüt atladığımızı bilmiyorum.
Yoğurdu çok seviyor kaşık yetiştiremiyorum ama çorbaları hiç yemiyor artık, eskiden yerdi.

bizimde öyle başlamıştı sadece uyursa emiyordu..artık emmeyi tamamen bıraktık..bir anne benım kadar dıretır ancak çok ugrastım durmadım yılmadım ama maalesef artık anne sütü devrimiz tamamen kapandı...inşallah sizin öyle olmaz bazı çocuklarda olabılıor böyle seyler gecedebılıor umarım gecıcı bır durumdur..senı en ıyı anlayan benımdır..allah yrdmcın olsun

aşk kırıntısı baby mıx i mi seviyor sevindim yemesine :)

günaydınn biz bugün erkenciyiz..yağmurla uyandık sabah sporu yaptık:))
eritmem lazım bu göbeği...her sabah hareket yapıyorum artık..bakalım işe yarıyacakmı??*
bizim uykumuzda fena değil.en son 11 de uyur.6 buçuğa kadar kalkar emer tekrar 8 e kadar.
yeniden emer 10 10 buçuuğa kadar.yağmuru salla habire uyur anlıyacağınız..
ama ben kahvaltısı gecikmesin die bazen uyutmuyorum 8 den sonra.kahvaltısnı yapıp sonra uyutuyrum.
ama şu 11 de yatıp 10 da kalkan bebekler hiç mi uyanmıyoo.yoksa bizim gibi uyanıp emip tekrarmı uyuyoo..neyse kahvaltımızı yapıp gelelim görüşrüz

biz kahvaltımızı yaptık ırem bugün 7.30 da ayaktaydı sanki işe gtcekk
normaldede 8 de kalkıyor zaten..nese göbüşler doydu bağırıyo uyut beni diyee
biz 2.fasıl uykumuzu yapalımmm
görüşü.

haydar dümenin bi yazısı var çok gülmüştüm kızlık zarı ile ilgili şimdi diktirmek moda oldu.

EVLıLıK YILDÖNÜMÜM ıÇıN ZARIMI DıKTıRMEK ıSTıYORUM

28 yaşındayım, evliyim. Geçen yıl evlilik yıldönünümüzde kızlık zarımı diktirmiştim. Eşimin çok hoşuna gitmişti. Bu yıl yine istiyor. Bunun bir zararı var mı? En fazla kaç kez yaptırabiliriz?

CEVAP: Sevgili okurum, sen ittir ittir, sonra git diktir. ıttir ittir git diktir. O diktirdiğin yer ince bir zar. Kocana ne oluyor? Sen tecrübe tahtası mısın? ıleride şımarır vajinayı da darattıralım derse ne yapacaksın?

bu siteden bi alıntıdır arkadaşlar hoşuma gitti paylaşayım dedimmmohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…