- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
İlkecim bende Havvanın yaptığı gibi yapıyordum ama benimki yemiyor,herkese günaydınlarr..saadetcim geldim sonunda bizde siizi özledik walla..
mümine biz hala kullanıyoruz damla 1 yaşına kadar geçmezse işlem yapılacak göze.
ama eskisi gibi çapaklanma olmuyo sanki bakalım inşallah geçer...
ya kızlarr portakal mandalina verebilirimiyiz bebeklere kahvaltıda özellikle.
ben portakal suyuyla yapsın istiyorum kahvaltısını.siz ne veriyosunuz kahvaltıda?***
Canım yumurtanın iyi pişmiş olması gerek diye biliyorum bengünaydın kızlar....
bi bakim kızlara dedim neler olmuş neler....bebişleri hasta olan anneler geçmiş olsun ...
saadet bende geçenlerde hastaydım maskeyle duruya geçmedi merak etme geçmez canım anne sütü alıyo irem...
bu arada ben kavaltıda yumurtayı bazen veremiyorum sonrasında sarısını az pişmiş olarak versem olurmu acama?
çok fena bunlar , parmağında oynatıyo şimdiden kafamçokkarıştıemelcim benim zkıında öyle tek severek yediği öğn çorba.. ne yapcam bilmeiyorum. ne kahvaltı seviyor ne meyva ne muhallbei nede yoğurt.. çıldırmak üzüereyim şu son bir haftadır.. iyice iştahı gitit
hekrese merhabalr..
Zeytinyağı içirebilirsin canım, birde kayısı püresinden yiyince kolay yapıyoherkese merhabalar uykusuzluktan başm ağrıyo nisa sabah 7 30 da başladı ağlamaya 11 e kadar sustmadı kakasını yapamıyo ağlıyo mızmızlanıyo uykusunuda alamadı tabi bide dün gece geç yatmıştım ben bugün baş ağrısından ölüyorum uykusuzluk var bugün nasıl geçicek bilmem
kızlar bebişler kakasını yapamıynca siz ne yapıyosunuz kabız değil ama yapamıyo
Hoşgeldin canım, bence hiçbir iş yapma dinlen , okadar yorulmuşsunmerhaba arkadaslar...
uzun zamandır yazamıyorum inşallah herkes iyidir. benim geçen hafta çok yogundu hergün misafir vardı abartısızkafamçokkarıştı
tam bitti derken pazar görümcem geldi, üç gün de onunla takıldık. bugün oğluşla başbaşayızzz:lepi:
özledim sizleri walla..
hasta olanlara çok geçmiş olsun.
bende de koca haftanın yorgunluğu bissürü iş var ama bir türlü vücudum ısınmadı sabahtan beri. Ahmet uyudu uyusam mı işlere mi başlasam bilemedimmm. umarım biz de hasta olmayız..
özgecim sayfalara yetişemeyince arada sayfa atlıyorum.senin yazdıgını msjımı yazdıkdan sonra gördüm canım.tşk ederim.bende öyle yapıcam canımmopuyorumnanaktan
ama acaba haşladıkdan sonra sebzelere ekleyince yine blender kullanmak gerekirmiki???
gerçi snein dr blendera karşıydı galiba
herkese günaydınlarr..saadetcim geldim sonunda bizde siizi özledik walla..
mümine biz hala kullanıyoruz damla 1 yaşına kadar geçmezse işlem yapılacak göze.
ama eskisi gibi çapaklanma olmuyo sanki bakalım inşallah geçer...
ya kızlarr portakal mandalina verebilirimiyiz bebeklere kahvaltıda özellikle.
ben portakal suyuyla yapsın istiyorum kahvaltısını.siz ne veriyosunuz kahvaltıda?***
günaydın kızlar....
bi bakim kızlara dedim neler olmuş neler....bebişleri hasta olan anneler geçmiş olsun ...
saadet bende geçenlerde hastaydım maskeyle duruya geçmedi merak etme geçmez canım anne sütü alıyo irem...
bu arada ben kavaltıda yumurtayı bazen veremiyorum sonrasında sarısını az pişmiş olarak versem olurmu acama?
herkese merhabalar uykusuzluktan başm ağrıyo nisa sabah 7 30 da başladı ağlamaya 11 e kadar sustmadı kakasını yapamıyo ağlıyo mızmızlanıyo uykusunuda alamadı tabi bide dün gece geç yatmıştım ben bugün baş ağrısından ölüyorum uykusuzluk var bugün nasıl geçicek bilmem
kızlar bebişler kakasını yapamıynca siz ne yapıyosunuz kabız değil ama yapamıyo
shigellam; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; İl: Eskişehir
Eşimin erkeklik organına (bu kelime bana çok komik gelir) "Muzaffer" adını taktım. Ailelerimizin yanındayken hep, "Muzaffer nasıl?", "Muzaffer'i benim yerime öp", "Muzaffer yerinden memnun mu?" gibi sorular soruyorum. (Annemler Muzaffer'i arkadaşımızın küçük oğlu sanıyor.) Eşim de bana, "Muzaffer seni çok özledi", "Muzaffer'in saçları uzadı", "Muzaffer'in boyu çok uzadı", "Muzaffer bana küstü" gibisinden cevaplar veriyor. İkimiz de çok eğleniyoruz. Bu arada, eşim şu anda askerde. Hem onu hem de Muzaffer'i çok özledim!
Allah seni:roflol: ne muzursun kız sen nerden buldun bunukaydirigubbakcemile3shigellam; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; İl: Eskişehir
Eşimin erkeklik organına (bu kelime bana çok komik gelir) "Muzaffer" adını taktım. Ailelerimizin yanındayken hep, "Muzaffer nasıl?", "Muzaffer'i benim yerime öp", "Muzaffer yerinden memnun mu?" gibi sorular soruyorum. (Annemler Muzaffer'i arkadaşımızın küçük oğlu sanıyor.) Eşim de bana, "Muzaffer seni çok özledi", "Muzaffer'in saçları uzadı", "Muzaffer'in boyu çok uzadı", "Muzaffer bana küstü" gibisinden cevaplar veriyor. İkimiz de çok eğleniyoruz. Bu arada, eşim şu anda askerde. Hem onu hem de Muzaffer'i çok özledim!
elifciğede geçmiş olsun canım öle valla canım korumak mümkün olmuyo saol canımcımCanım çok geçmiş olsun, bende bir kaç ay önce yaşadım aynı durumu. Çok zor oluyor. İnşallah iyileşirsin bir an önce.
Kıyamam kuzuya, inşallah iyileşir bir an önce. Canım Fatoşun Ege egzama olmuştu. Elif'te de egzama başlangıcı vardı ama biz bioder diye bir krem kullandık çok şükür geçti.
Canım babası işe gidiyor ya o bile getirmişti dışarıdan. Korumak imkansız gibi. Allaha emanet hepsi. Çok geçmiş olsun. Bol bol limonlu ıhlamur içir.
Geçmiş olsun canım, inşallah İreme geçmez. C vitamini ver kuzucuğa da güçlensin. Sen de bol bol c vitamini, ıhlamura devam.
Kız aşkolsun dün cevap yazdım ben sana kuzum. Benim doktor suda iyice haşlayıp pürelere ve çorbalara katacaksın demişti. Ben de önümüz hafta vermeyi düşünüyorum.
He he burdayım anacım. Sizi bırakıp gitmem mümkün mü olumunekankayizsmile
İş güç başladı anca kendime geldim. :dance:
maşallah ceylinimize yarasın tostiğezemuszemusgünaydın kızlar bugün kahvaltısında Ceyline 1 tam yumurta sarısı yedirdim üzerine 20 gr peynir ve sonrasında 1 büyük mandalina suyu içti. tek tek yemeğe iyice alıştı artık...maşallah
teşekkür ederim canım bi deniyeyim uykusuzluktan salak gibiyiz oda bende inş faydası olurkabızken zeytinyağı içirip spor yaptırıyodum canım. sen kabız olmadığına göre gazını çıkarıyomuş gibi kasıklarına baskı yapacak şekilde bacak hareketleri yaparsan belki faydalı olur..
allah seni ne etmesin kız çok güldüm valla güzelmiş gerçekten saol dadluumkaydirigubbakcemile5Dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Türk cehennemine mi? Yoksa Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?
Şaşıran dört kafadardan biri:
—Fark nedir?
Azrail:
— Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova b.k yersiniz!!
Üç tanesi:
— Biz Türk doğduk, Türk ölürüz!
Bir tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer.. Aradan epey zaman geçer. Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. Oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar:
— Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova b.k yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— Oğlum, oğlum! Burası Türk cehennemi, bir gün b.k olur kova olmaz, bir gün kova olur b.k olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her b.ka karışır, anlayacağın 3 aydır bi b.k yediğimiz yok!..
NETTEN ALDIM KIZLAR COK GÜLDÜM UMARIM SİZİNDE HOŞUNUZA GİTMİŞTİR
saol canım bakalım daha bişi yapmadı inş yaparda geçer yaa bide hasta zaten böle oluncada kötü oluyoİlkecim bende Havvanın yaptığı gibi yapıyordum ama benimki yemiyor,
haftasonları yulaflı cicibebeli kahvaltı yapıyorum onu seviyor
Canım yumurtanın iyi pişmiş olması gerek diye biliyorum ben
çok fena bunlar , parmağında oynatıyo şimdiden kafamçokkarıştı
Zeytinyağı içirebilirsin canım, birde kayısı püresinden yiyince kolay yapıyo
Kabak çorbası içtiği günlerde kolay yapıyor
Hoşgeldin canım, bence hiçbir iş yapma dinlen , okadar yorulmuşsun
Dünürüm iyi olmana çok sevindim, öptüm bende ikinizide
Bende yemeğe gittim geldim kızlar, mintekse gittik, çorap aldım oğluşuma çok tatlı, geçen günde bornoz aldım çok şeker oda minicik :)
muzaffer ha güzelmiş kimsede anlamaz hee kısacası muzo aklinialirimsmileshigellam; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; İl: Eskişehir