2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

İlkecim bende Havvanın yaptığı gibi yapıyordum ama benimki yemiyor,
haftasonları yulaflı cicibebeli kahvaltı yapıyorum onu seviyor

Canım yumurtanın iyi pişmiş olması gerek diye biliyorum ben

çok fena bunlar , parmağında oynatıyo şimdiden kafamçokkarıştı

Zeytinyağı içirebilirsin canım, birde kayısı püresinden yiyince kolay yapıyo
Kabak çorbası içtiği günlerde kolay yapıyor

Hoşgeldin canım, bence hiçbir iş yapma dinlen , okadar yorulmuşsun

Dünürüm iyi olmana çok sevindim, öptüm bende ikinizide

Bende yemeğe gittim geldim kızlar, mintekse gittik, çorap aldım oğluşuma çok tatlı, geçen günde bornoz aldım çok şeker oda minicik :)

shigellam; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 30; ıl: Eskişehir
Eşimin erkeklik organına (bu kelime bana çok komik gelir) "Muzaffer" adını taktım. Ailelerimizin yanındayken hep, "Muzaffer nasıl?", "Muzaffer'i benim yerime öp", "Muzaffer yerinden memnun mu?" gibi sorular soruyorum. (Annemler Muzaffer'i arkadaşımızın küçük oğlu sanıyor.) Eşim de bana, "Muzaffer seni çok özledi", "Muzaffer'in saçları uzadı", "Muzaffer'in boyu çok uzadı", "Muzaffer bana küstü" gibisinden cevaplar veriyor. ıkimiz de çok eğleniyoruz. Bu arada, eşim şu anda askerde. Hem onu hem de Muzaffer'i çok özledim!

Canım benim doktor illaki pütürlü yesin dedi. İyi ki öyle yapmışım. Elif şimdiden çiğneme hareketine başladı. Herşeyi ayrı ayrı pütürlü yiyiyor. HAtta taaaa geçen ay gittiğimde köfte yap demişti. Ben cesaret edemedim. Ama şimdi yapsam Elif yer maşallah zorlanmadan.

Canım ben ıhlamura yapıyorum cici bebesini, mandalina suyunu ayrıca gün içinde içiyor ve çok seviyor Elif. Portakal vermedim daha.

Canım az pişmiş verme bence. İyice pişirmek gerekiyormuş, bakteri oluyormuş pişmezse.

Canım dün balkabağı yedi Elif, akşama işlem tamamdı. kaydirigubbakcemile3

Kıyamam kuzuya, inşallah iyileşir bir an önce. Canım Fatoşun Ege egzama olmuştu. Elif'te de egzama başlangıcı vardı ama biz bioder diye bir krem kullandık çok şükür geçti.

saol cnm bizimkide başlangıcı zaten ama dr diğer hastalığı geçince ona bakarız dedi fazla önemli deil dedi ama yinede çok üzülüyorum şimdi iğne yaptırdım çok ağladı yavrum daha 6tane var offf...

ilahi naz cım nerden buldun bunu çok güldüm.muzaffer ha zekice.

beninm yazdıgım bi topik vardı itiraflar die ordan kopyaladım yapıstırdım burdan kimse okumamış belki dikkatini ceker die girip okusana moralin bozuksa keyfin yerine gelir :))kaydirigubbakcemile3

Allah seni:roflol: ne muzursun kız sen nerden buldun bunukaydirigubbakcemile3

ilkecim dr bana portakal suyu verme ama mandalina verebilirsin demişti.
hatta demiri sadece mandalina suyuna katabilirsin yada sade vereceksin demişti.
biz kahvaltıda 55 ml mandalina suyu içiyoruz

Merhaba Zeynep, bugün itibariyle 0 yıl, 6 ay, 18 günlüksün.
Senin isminde; BURSA ilinde
18 325, Türkiye'de 525 654 kişi var.
BURSA ilinde seninle aynı tarihte doğan
135, Türkiye'de 3 559 kişi var
zeynep türkiye ortanca değerlerinde boyu 5 cm uzun kilosuda 1kg fazlaymış

3. kız bebeği seçin yeşil olan

Son düzenleme:
Merhaba Yusuf Kayra, bugün itibariyle 0 yıl, 7 ay, 15 günlüksün.
Senin isminde; BURSA ilinde
8, Türkiye'de 182 kişi var.
BURSA ilinde seninle aynı tarihte doğan
123, Türkiye'de 3 649 kişi var.

çok hoşuma gitti dünürüm sağol

Sağol Nazcım,
Bursada 18 tanede Meyra varmış, Meyra kızımın ismi , yani ikincinin :kedi: Allahım nasip ederse bir kaç yıl sonra :Saruboceq:

inşallah canım allah gönlüne göre versin meyra ismide cok hoş kayraylada cok uyumluu

elifciğede geçmiş olsun canım öle valla canım korumak mümkün olmuyo saol canımcım
günaydın kızlar bugün kahvaltısında Ceyline 1 tam yumurta sarısı yedirdim üzerine 20 gr peynir ve sonrasında 1 büyük mandalina suyu içti. tek tek yemeğe iyice alıştı artık...maşallah
maşallah ceylinimize yarasın tostiğezemuszemus
teşekkür ederim canım bi deniyeyim uykusuzluktan salak gibiyiz oda bende inş faydası olur
allah seni ne etmesin kız çok güldüm valla güzelmiş gerçekten saol dadluumkaydirigubbakcemile5
saol canım bakalım daha bişi yapmadı inş yaparda geçer yaa bide hasta zaten böle oluncada kötü oluyo
muzaffer ha güzelmiş kimsede anlamaz hee kısacası muzo aklinialirimsmile

Nazcım sağol canım benim, önce zıpır oğluşumu bir büyüteyimde , ikincileride aynı zamana getiririz hepimiz yine aynı topicte buluşuruz kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…