2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar erkek bir cocugun kaleminden anneligin tarifi okuyun ben cok begendim cok güldüm umarım hoşunuza gider
alıntıdır
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.

Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 dakika sonra seni affeden zarif bir memeli turudur, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır, meleğin süt verebilenidir.

Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır. Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık, ütü vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir .

Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir; yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir.

Dizi dizi incidir, lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir; sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir.

'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o kızlarla. Kara börülcem benim öptüm annen, şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim düşmanıdır.

AMA... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır, olmadık yerlerde ‘iyi ki doğurmuşum seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, ayni zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.

Evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır. Mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır.

Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir! Oğlunun damat – kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp, gözleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.

Son iki, üç, dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, ıslak kuru AMA heeeep duygulu, en önemlisi; yanar döner olmayan tek kadın modelidir...

Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALıYE'Yı;

Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BıNBıR GECE'Yı;

Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLARI;

Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇıFTLıĞı'Nı ;

Çocuklarımın hepsi tek bir kişiye versin diyorsan YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜ ;

Sülalenin hepsi birbirine versin diyorsan AŞKI MEMNU'YU izle :-))))

bunuda kuzenim yollamış mail, durup durup gülüyorum sabah beri :))

Çocuklarım olmadan asla diyorsan ALİYE'Yİ;

Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BİNBİR GECE'Yİ;

Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇİFTLİĞİ'Nİ ;

:roflol::roflol:

oo kızlarrr bayaa muhabbet koyulaşmışşş,muzolar aliyeler çiftlikler...
naz muzoya güldümmm çok hoşmuş wallaa..
emelcim meyrayıda bekliyoruz bakalımm..hadi jhayırlısı kayra- meyra gayet uyumluuuu..
bende yeni geldim arkadaşım çağırdı kahve içmeye oraya gittim..
yağmuru uyuttumm size bakayım dediimm.maşallahhh fıkralar espriler havada uçuşuyoo..bari bende bitane yazayımm..içimden geldi..

Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Çocuk, 'Herkes geçiyordu ben de geçtim' gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor
-'Kaç oğlum kaç! Götünde plakan mı var?!

merhaba kızlar sohbet çok güzel.bende iremin annesiyim:)sürekli takip ediyorum ama çok yazamıyorum.benim kızım 26 haziran doğumlu.herkese sevgiler.sohbetlerinize katılcam bundan sonra aranıza alırsanız sevinirim:))

Kızlar çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
Nazar değdi galiba Haziran bebişlerine..

Yerim senin cadı prensesini, maşallah ona , alır kilo inşallah annesi üzülme , uğraşmaya devam kafamçokkarıştı

Geçmiş olsun sanada, ben sebze çorbası yaparken koyuyorum karnabaharda canım

Saadetçim geçmiş olsun sanada, tek başına dahada zor, kendinemi bakçan bebeğemi bakçan

Kızlar noluyo böyle, Azra prensesede geçmiş olsun, inşallah hiç öyle şeylere gerek kalmaz

Günaydıın herkese,
bugünümüz sağlıklı geçsin , bebişler mışıl mışıl uyusun..

Canım çok geçmiş olsun, bende bir kaç ay önce yaşadım aynı durumu. Çok zor oluyor. İnşallah iyileşirsin bir an önce.

Kıyamam kuzuya, inşallah iyileşir bir an önce. Canım Fatoşun Ege egzama olmuştu. Elif'te de egzama başlangıcı vardı ama biz bioder diye bir krem kullandık çok şükür geçti.

Canım babası işe gidiyor ya o bile getirmişti dışarıdan. Korumak imkansız gibi. Allaha emanet hepsi. Çok geçmiş olsun. Bol bol limonlu ıhlamur içir.

Geçmiş olsun canım, inşallah İreme geçmez. C vitamini ver kuzucuğa da güçlensin. Sen de bol bol c vitamini, ıhlamura devam.

Kız aşkolsun dün cevap yazdım ben sana kuzum. Benim doktor suda iyice haşlayıp pürelere ve çorbalara katacaksın demişti. Ben de önümüz hafta vermeyi düşünüyorum.

He he burdayım anacım. Sizi bırakıp gitmem mümkün mü olumunekankayizsmile
İş güç başladı anca kendime geldim. :dance:

sagolun arkadaşlarım iyiki varsınız.

saadetcim geçmiş olsun canım umarım ilerlemeden atlatırsınız

binnurcum geçmiş olsun sanada gurbetlerde hasta olmakta kötüü

günaydın kızlar....
bi bakim kızlara dedim neler olmuş neler....bebişleri hasta olan anneler geçmiş olsun ...
saadet bende geçenlerde hastaydım maskeyle duruya geçmedi merak etme geçmez canım anne sütü alıyo irem...
bu arada ben kavaltıda yumurtayı bazen veremiyorum sonrasında sarısını az pişmiş olarak versem olurmu acama?
teşekkür ederim arkadaşlarrr
bugün düne göre braz daha iim en azından boğazım acımıyorr ama devam ediyor tabiii kızıma geçmeden bi atlatsam
İrem ıhlamur da içmiyor en iisi cicibebeyle verimm bi arkadaş yazmış sağolsun

süperrr yaa tşkler paylaşım için canım a.s.
merhaba kızlar sohbet çok güzel.bende iremin annesiyim:)sürekli takip ediyorum ama çok yazamıyorum.benim kızım 26 haziran doğumlu.herkese sevgiler.sohbetlerinize katılcam bundan sonra aranıza alırsanız sevinirim:))

hoşgeldin kızımın adaşının annesi opuyorumnanaktan

kızlar erkek bir cocugun kaleminden anneligin tarifi okuyun ben cok begendim cok güldüm umarım hoşunuza gider
alıntıdır
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır.

Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 dakika sonra seni affeden zarif bir memeli turudur, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır, meleğin süt verebilenidir.

Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır. Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş, göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan dişisidir.
Bulaşık, ütü vb. yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdırı denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir .

Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir; yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir.

Dizi dizi incidir, lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir; sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, "amaaan ben sana daha güzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir.

'Oğlum aradım yoktun. Ben de mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o kızlarla. Kara börülcem benim öptüm annen, şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre yorumlayan bilişim düşmanıdır.

AMA... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır, olmadık yerlerde ‘iyi ki doğurmuşum seni!" diyen ve benim hatırıma benimle Freddy Mercury dinleyen bir sabır ağacıdır, evlatlarını asla ayırmayan, ayni zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir.

Evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır. Mutfakta yaşayan, evde herkesi idare eden bir tür canlıdır.

Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir! Oğlunun damat – kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca, çocuğu gol atınca, çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, dolar yükselince velhasıl buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bu mesajı okurken duygulanıp, gözleri dolabilen, ağlamaya meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır.

Son iki, üç, dört; uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, ıslak kuru AMA heeeep duygulu, en önemlisi; yanar döner olmayan tek kadın modelidir...
yasemincim ben bunu slayt olarak izlemiştim ve bayılmıtım cok saol emeğine sağlık canım

ya harika emel ellerine sağlık canımmmm

oo kızlarrr bayaa muhabbet koyulaşmışşş,muzolar aliyeler çiftlikler...
naz muzoya güldümmm çok hoşmuş wallaa..
emelcim meyrayıda bekliyoruz bakalımm..hadi jhayırlısı kayra- meyra gayet uyumluuuu..
bende yeni geldim arkadaşım çağırdı kahve içmeye oraya gittim..
yağmuru uyuttumm size bakayım dediimm.maşallahhh fıkralar espriler havada uçuşuyoo..bari bende bitane yazayımm..içimden geldi..

Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir polis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören polis ceza yazıyor. Çocuk, 'Herkes geçiyordu ben de geçtim' gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor
-'Kaç oğlum kaç! Götünde plakan mı var?!
saol şekerrr :)zemuszemus senin fıkrada süperrrr

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktan

Bugün ırem hanım 7.ayını doldurdu sağlıklıca çok şükürrr
:ecrin_bebek: :nazar: hihoyyyt

hoşgeldin iremin annesii..ismin ne..?*benim kzımda 27 haziran doğumlu...
seviniriz aramıza katılırsannn..

ayy sorma canım sürekli ağlıyo sürekli kucak istiyo mamasını yemiyo uyuyo ama öksürerek uyanıyo burnu akıyo sildirmiyo ağlıyo kıyametleri koparıyo sabahda uyumadı kakasını yapamadı ama şükür az önce yapmış zorlanıyo yaparken ağlıyo benimde başım ağrıyo uykusuzluktan halsizim bir sürü şeyy aman bitemz dertler:hulya:

ayy sorma canım sürekli ağlıyo sürekli kucak istiyo mamasını yemiyo uyuyo ama öksürerek uyanıyo burnu akıyo sildirmiyo ağlıyo kıyametleri koparıyo sabahda uyumadı kakasını yapamadı ama şükür az önce yapmış zorlanıyo yaparken ağlıyo benimde başım ağrıyo uykusuzluktan halsizim bir sürü şeyy aman bitemz dertler:hulya:

kıyamam ben onaaa hasta demekki annesii..aman dikkat et iyice ilerlemesin..
ıhlamur falan içir.onu uyut birazda sen uyu..annelik iştee napıcaksınnn..

kıyamam ben onaaa hasta demekki annesii..aman dikkat et iyice ilerlemesin..
ıhlamur falan içir.onu uyut birazda sen uyu..annelik iştee napıcaksınnn..
öle valla ilkecim ama dünyada en zor meslek bu olsa gerek :emir_bebek:

bizim gece kuşu uyudu:emir_bebek:
bir iki saat uyuyup uyanır ve gece artık birde mi ikide mi yoksa üçte mi uyuruz bilemiyorum..
uykumuzun düzeni bozuldu ama düzelemedi bi türlü:gitme:uyku saatlerini nasıl erkene çektiniz kızlar??

bugün asyada felaketti.zırzır aglayıp duruyo.bakalım gece nasıl uyucak.
kıymalı çorbayıda yemedi.pırasa havuç ve pirinç koymuştum ama yemedi.
artık ne yedircem ben çocuga düşüne düşüne yaşlancam vallaaa

X