2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arzucum MQ varya msjların altında onlara basıp alıntı yapacaksın
kıymayı ben henüz vermiorum bu ay başlıycam[/Q

evet oraya basıp yapıyodumda bi kaç gündür basınca bilgisayar donup kalıyodu şimdi çözdüm canım tşklerrropuyorumnanaktan

herkese kocaman günaydınlarrr
bütün hastalarımız hemencik iyileşir inşllhhh
bende artık asyayı uyandırıp kahvaltımı edicem.
bugün ilk defa cadıya etli çorba yapıcam.inşllh onu bari sever.
tarifler için tşkler.haşlayıp suyla birlikte çorba yapıcam

herkese slmm bayadır yoktum netimiz koptu
sonrada ben gıda zehirlenmesi geçirdim derken bugün acabildim pcyii

Canım çok geçmiş olsun, bende bir kaç ay önce yaşadım aynı durumu. Çok zor oluyor. İnşallah iyileşirsin bir an önce.

slm kızlar poyraz yine ateşlendi öğlen dr götürdün akciğer filmi çekildi enfeksiyon kapmış oda kanına karışmış kanında mikrop çıktı off yaa moralim çok bozuk iğne verdi 8tane onları vurdurucam şurup verdi inş. çabuk geçer bide kolu egzama olmuş önce bu hastalığı geçsin sonra ona bakarız o önemli deil dedi bi arkadaşımızın bebeğide egzama olmuştu şimdi hatırlamıyorum ne yaptı acaba off ya kafam durdu yorgunluktan bebeğm iyileşşinde benim yorgunluğum önemli deilmafoldumben

Kıyamam kuzuya, inşallah iyileşir bir an önce. Canım Fatoşun Ege egzama olmuştu. Elif'te de egzama başlangıcı vardı ama biz bioder diye bir krem kullandık çok şükür geçti.

merhaba kızlar çok kötü bi gün geçiriyorum nisa hasta öksürüyo hapşuruyo uyku nedir bilmiyo bugün hiç öyle yatıptas uyumadı hep mızmızlandı uyuyo öksürüyo uyuyo az öncede uyur gibi oldu gözleri gidiyodu uyuttum sonra öksürdü uyandı ağladı şimdi gene uyutmaya çalışıyorum ama bakalım bide hep kucak istiyo beni istiyo ellerini uzatıyo kafasını kaldırıyo kalkmak için offf ya bi yerede gitmedik yakın zamanda banyoda olmadı evin içinde nasıl hasta oldu bu çocuk ya mafoldumbenmafoldumben

Canım babası işe gidiyor ya o bile getirmişti dışarıdan. Korumak imkansız gibi. Allaha emanet hepsi. Çok geçmiş olsun. Bol bol limonlu ıhlamur içir.

ii akşamlar anca bakabildimmm
bende hastayım boğazım ağrıyor acıyor,burnumun içine snaki kuş tüyü kaçmış gibi gıdıklanıyor
akşama kadar sürekli ıhlamur,nane limon,portakal limon yapıp içmeye çalıştım hasta halimle gurbette olmak ne zor
eşimde nöbetçii ANNECİĞİM olsaydı keşkeee ah ahhhhh...
Bi tas sıcak çorba yapıp bile içemedim düşünün yaniii dışardan bşyler söyledimde kuru kuru yedim işte
İremde garibim kendi kendine geçirdi günü desem yeridirrr
maske takıyorum inş onada bulaşmaz arada hapşırıyo ama inş bulaşmaz

Geçmiş olsun canım, inşallah İreme geçmez. C vitamini ver kuzucuğa da güçlensin. Sen de bol bol c vitamini, ıhlamura devam.

arkadaşlar bi kaç defa sordum ama hiç bilen yokmu cvp gelmedi yada ben göremedimmm

kıymayı yemeklerine nasıl eklicez? kavurup sebzeye ayrımı eklicez.blenderdan geçirmek gerekirmi?

Kız aşkolsun dün cevap yazdım ben sana kuzum. Benim doktor suda iyice haşlayıp pürelere ve çorbalara katacaksın demişti. Ben de önümüz hafta vermeyi düşünüyorum.

aaa çok geçmiş olsun canım.eşin yaındadır ınşallah.

haydaaaaa ay nazar değiyo bızım bebişlerimize sana da geçmiş olsun canım.

size de geçmiş olsun.

sana da geçmiş olsun.ben 1-2 dal koyuyorum bazen çorbasına.gaz yapmadı.mrcımek ver ya da tavuk çorbas.drını ikisini de içti severek.hergun hergun sebze haklı çpocuklar bız de içmeyiz:)

ay bu ne yaa bı bakayım dedım herkese hasta.tekrar geçmiş olsun herkese.bu arada ÖZGEEEEE yaşadığına sevindim:)) özledık kızım yaz arasıra 2 satır şuraya:)opuyorumnanaktan

He he burdayım anacım. Sizi bırakıp gitmem mümkün mü olumunekankayizsmile
İş güç başladı anca kendime geldim. :dance:

özgecim sayfalara yetişemeyince arada sayfa atlıyorum.senin yazdıgını msjımı yazdıkdan sonra gördüm canım.tşk ederim.bende öyle yapıcam canımmopuyorumnanaktan
ama acaba haşladıkdan sonra sebzelere ekleyince yine blender kullanmak gerekirmiki???
gerçi snein dr blendera karşıydı galiba

günaydın kızlar bugün kahvaltısında Ceyline 1 tam yumurta sarısı yedirdim üzerine 20 gr peynir ve sonrasında 1 büyük mandalina suyu içti. tek tek yemeğe iyice alıştı artık...maşallah

maşallah ceyline , afiyet olsun yarasın
kızlar benim oğlumda ben işteyken süt içmiyor ,artık uyurkende içmiyormuş, tek sevdiği şey çorba
akşam 7de eve gittim, saat 3 te çorba yemiş birdaha içmemiş süt ,tabi geceleride yapışık geziyoruz,
illaki meme istiyor , napçam ben ya :KK43:((

herkese günaydınlarr..saadetcim geldim sonunda bizde siizi özledik walla..
mümine biz hala kullanıyoruz damla 1 yaşına kadar geçmezse işlem yapılacak göze.
ama eskisi gibi çapaklanma olmuyo sanki bakalım inşallah geçer...
ya kızlarr portakal mandalina verebilirimiyiz bebeklere kahvaltıda özellikle.
ben portakal suyuyla yapsın istiyorum kahvaltısını.siz ne veriyosunuz kahvaltıda?***

Canım alışmak mümkün değil tabi. Ben gün içinde 3 saate bir gittiğim halde yanına gene özlüyorum gene özlüyorum. Zor oluyor çok düşündüm ama cesaret edemedim sıfırdan başlamaya.

Canım benim doktor ayrıca suda iyice haşlayacaksın kıymayı demişti. Bende önümüz hafta kıyma ve tavuk eklemeyi düşünüyorum azardan.

Ayyy canım kuzum benim. Çok geçmiş olsun. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah.

Neler olmuş böyle ya :KK43:
dünürüm şimdi seni arıyım diyordum bir baktım yazını gördüm, geçmiş olsun kıyamam kuzuma, üzülme dicem ama saçma olcak, alışçaz canım düşe kalka büyücekler,
çok şükür önemli bişey olmamış
Binnurcum sana da çok geçmiş olsun, ne yedinde zehirledi acaba, iyimisin şimdi ?

maaşallah armine ve yağmura, hızlı çıktı yayamaslar, onlar yürüken biz daha emekliyo olcaz heralde,
havvacım çok geçmiş olsun zeynebimize, kıyamam, gerçekten çok üzülüyo insan yaa

herkese merabalaar, ben de artık alıştım işe, Allahtan 1 de çıkıyorum, 2 2 buçuk gibi evde oluyorum, ama kızımı çok özlüyorum, o da öyle, annem diyo ki biz yokken yavrum her çıtırtıya bakınıyomuş, ben gelince de kucağımdan inmek istemiyo :KK43:(
bizim ek gıda olayımız çok oturdu sayılmaz, kahvaltıda her şeyi ayrı yiyo, yumurtaya yarın başlıcaz, öğleyin çorbasını içiyo, elma suyu mandalina suyu içiyo meyve olarak da, ama kaşık mamaları hep sorun oldu, sütlü pirinçli kabız yaptı, irmikli de çok gaz yaptı gece sabaha kadar ağladı, bakalım yavaş yavaş oturtucaaz artık

ay kıyamam zeynebime geçmiş olsun canım cok üzüldüm düşe kalka yürüyecekler
ama bizim ömrümüzden de ömür götürecekler böyle
öp benim için:KK43:

sanada geçmiş olsun binnurcum iyisindir inşallah şimdi nazara gelmişsindir güzel arkadaşım dikkat et.
ooooffff ne bitmez temizlikmiş ya nasıl oluyor anlamıyorum temizliyorum gündüz
akşam oluyor bir bakıyorum sanki hiç temizlik yapılmamış
zeynep hanımda sürekli ilgi ister koştur koştur yoruldum valla:bbo:

çok geçmiş olsun canım kıyamam minişimeopuyorumnanaktan

ayyy semracımmm cok gecmiş olsun gecer inşallah iğnelerden sonra kuzum kıyamammm

havacım sizede gecmiş olsun

binnurcum sanada gecmiş olsun canım

allah başka dertler vermesin küçük problemler halledilir allahın izniyle

havvacım çok geçmiş olsun canım.allah daha beterinden korusun..

semra inşllh bebişin bir an önce iyileşir canım.dualarım seninleee

binnurcum sanada çok çok geçmiş olsun güzelim.nasıl oldun iyimisin şimdi?

canım çok geçmiş olsun yaa
kusması var mıydı..İremde ilk defa hasta olmuştu bağırsak enfeksiyonu geçirdi..
ilaçlar la düzeldi bi kaç güne..
hemencik iyileşir inşş kıyamam ya

bende her gün ya çorba ya püre veriyorum cnm
7 tahıllı ver milupanın canım...anne sütüylede yapılabiliyor hem..

off canım kıyamam ya zeynebe çok geçmiş olsun..
yazın iremiyüzünden 21 kere sinek ısırdığında bende bakamıyordum yüzüne içim çok kötü oluyorduuu seni çok ii anlıyorum canım..COLOR]

aklımdan geçiriordum seni hep canım zehra yemiyor diyordun ya onla uğraşmaktan giremediğini düşünüyordum ..
çok geçmiş olsun cnmm

ah canım ya dediğin gibi evden çıkmıyorsunuz illet geldi mi geliyor
çok geçmiş olsun cnm daha fazla artmadan bi doktora götürün isterseniz

sagolun arkadaşlarım iyiki varsınız.
teşekkür ederim nazcımmm
aynen dediğin gibi cnmmm bağışıklığım iidr atlatırım inş bi kaç güne olumunekankayizsmile

saadetcim geçmiş olsun canım umarım ilerlemeden atlatırsınız

binnurcum geçmiş olsun sanada gurbetlerde hasta olmakta kötüü

herkese günaydınlarr..saadetcim geldim sonunda bizde siizi özledik walla..
mümine biz hala kullanıyoruz damla 1 yaşına kadar geçmezse işlem yapılacak göze.
ama eskisi gibi çapaklanma olmuyo sanki bakalım inşallah geçer...
ya kızlarr portakal mandalina verebilirimiyiz bebeklere kahvaltıda özellikle.
ben portakal suyuyla yapsın istiyorum kahvaltısını.siz ne veriyosunuz kahvaltıda?***

canım ben 2 güne bir veriyorum cam rendede sıkıp içine cici bebe,pekmez,peynir katıyorum.çok severek yiyor.bol bol c vitamini negüzel.dr da vere bilirsin demişti

emelcim msj aldınmı canım
cebi arabada düşürmüşüm ev telefonunada yetişemedim zeynebi uyutuyordum

günaydın kızlar....
bi bakim kızlara dedim neler olmuş neler....bebişleri hasta olan anneler geçmiş olsun ...
saadet bende geçenlerde hastaydım maskeyle duruya geçmedi merak etme geçmez canım anne sütü alıyo irem...
bu arada ben kavaltıda yumurtayı bazen veremiyorum sonrasında sarısını az pişmiş olarak versem olurmu acama?

maşallah ceyline , afiyet olsun yarasın
kızlar benim oğlumda ben işteyken süt içmiyor ,artık uyurkende içmiyormuş, tek sevdiği şey çorba
akşam 7de eve gittim, saat 3 te çorba yemiş birdaha içmemiş süt ,tabi geceleride yapışık geziyoruz,
illaki meme istiyor , napçam ben ya :KK43:((

emelcim benim zkıında öyle tek severek yediği öğn çorba.. ne yapcam bilmeiyorum. ne kahvaltı seviyor ne meyva ne muhallbei nede yoğurt.. çıldırmak üzüereyim şu son bir haftadır.. iyice iştahı gitit:KK43:

hekrese merhabalr..

herkese merhabalar uykusuzluktan başm ağrıyo nisa sabah 7 30 da başladı ağlamaya 11 e kadar sustmadı kakasını yapamıyo ağlıyo mızmızlanıyo uykusunuda alamadı tabi bide dün gece geç yatmıştım ben bugün baş ağrısından ölüyorum uykusuzluk var bugün nasıl geçicek bilmem
kızlar bebişler kakasını yapamıynca siz ne yapıyosunuz kabız değil ama yapamıyo

merhaba arkadaslar...
uzun zamandır yazamıyorum inşallah herkes iyidir. benim geçen hafta çok yogundu hergün misafir vardı abartısızkafamçokkarıştı
tam bitti derken pazar görümcem geldi, üç gün de onunla takıldık. bugün oğluşla başbaşayızzz:lepi:
özledim sizleri walla..
hasta olanlara çok geçmiş olsun.
bende de koca haftanın yorgunluğu bissürü iş var ama bir türlü vücudum ısınmadı sabahtan beri. Ahmet uyudu uyusam mı işlere mi başlasam bilemedimmm. umarım biz de hasta olmayız..

herkese merhabalar uykusuzluktan başm ağrıyo nisa sabah 7 30 da başladı ağlamaya 11 e kadar sustmadı kakasını yapamıyo ağlıyo mızmızlanıyo uykusunuda alamadı tabi bide dün gece geç yatmıştım ben bugün baş ağrısından ölüyorum uykusuzluk var bugün nasıl geçicek bilmem
kızlar bebişler kakasını yapamıynca siz ne yapıyosunuz kabız değil ama yapamıyo

kabızken zeytinyağı içirip spor yaptırıyodum canım. sen kabız olmadığına göre gazını çıkarıyomuş gibi kasıklarına baskı yapacak şekilde bacak hareketleri yaparsan belki faydalı olur..

Dört arkadaş aynı araçla yolculuk ederken trafik kazasında ölür.
Azrail:
—Türk cehennemine mi? Yoksa Avrupa cehennemine mi gitmek istersiniz?

Şaşıran dört kafadardan biri:
—Fark nedir?
Azrail:
— Avrupa cehenneminde her gün bir kepçe, Türk cehenneminde her gün bir kova b.k yersiniz!!
Üç tanesi:
— Biz Türk doğduk, Türk ölürüz!
Bir tanesi ise uyanıktır, Avrupa cehennemini seçer.. Aradan epey zaman geçer. Avrupa cehennemindeki adam artık kepçe kepçe yemekten bıkmıştır, arkadaşlarının durumunu merak eder, hallerini görmek için ziyaretlerine gider. Oysa onlar halay çekerek, sen şakrak gülerek karşılarlar onu. Dayanamaz sorar:
— Ben bir kepçesini hazmedemezken siz her gün bir kova b.k yiyip nasıl bu kadar neşeli olursunuz?
— Oğlum, oğlum! Burası Türk cehennemi, bir gün b.k olur kova olmaz, bir gün kova olur b.k olmaz, bir gün görevli işe gelmez, gelen her b.ka karışır, anlayacağın 3 aydır bi b.k yediğimiz yok!..

NETTEN ALDIM KIZLAR COK GÜLDÜM UMARIM SıZıNDE HOŞUNUZA GıTMıŞTıR

X