Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşk krırntısı ben vermiştim karnıbahar havuç patetes olarak püre yapmadı gaz ireme
bende her gün ya çorba ya püre veriyorum cnm
7 tahıllı ver milupanın canım...anne sütüylede yapılabiliyor hem..
sağol canım bende bugün aldım.hero babynın 7 tahıllı sebzeli bişey inşllh sever.hazır kavanoz mamalarıda aldım yine onlar sevmemişti ama tekrar tekrar denicem artık.
ya saadetcim ben bikaç alıntı yapıp yazamıyorum.neden ki? sen bilirsin...bilmiyorumkismile
canım çok geçmiş olsun yaa
kusması var mıydı..İremde ilk defa hasta olmuştu bağırsak enfeksiyonu geçirdi..
ilaçlar la düzeldi bi kaç güne..
hemencik iyileşir inşş kıyamam ya
bende her gün ya çorba ya püre veriyorum cnm
7 tahıllı ver milupanın canım...anne sütüylede yapılabiliyor hem..
off canım kıyamam ya zeynebe çok geçmiş olsun..
yazın iremiyüzünden 21 kere sinek ısırdığında bende bakamıyordum yüzüne içim çok kötü oluyorduuu seni çok ii anlıyorum canım..COLOR]
aklımdan geçiriordum seni hep canım zehra yemiyor diyordun ya onla uğraşmaktan giremediğini düşünüyordum ..
çok geçmiş olsun cnmm
ah canım ya dediğin gibi evden çıkmıyorsunuz illet geldi mi geliyor
çok geçmiş olsun cnm daha fazla artmadan bi doktora götürün isterseniz
saol canımcım öle valla ya dışarı çıksa hasta olmaz evde oluyo önlemimizi alıyoruz hasta olmasın diye ama olucağı varsada oluyosaadetcim gecmiş olsun hasta olcaksın desene bu gelişimi biliorum ben önce burnun gıdıklarınıo gibi oluyor sonra sulu bi şekilde akıo sonra koyulaşıo hep oluyor bana ondan biliorum 5 gün içinde gecio virüsten kaynaklanıo
hülyacım sudan bile buşlaşıo bu hastalık
camasırını yıkıyoruz bulaşık yıkıyoruz onun için senin yapabilcegin bişey yok dışarı cıkarmasn bile size de gecmiş olsun canım
aaa çok geçmiş olsun canım.eşin yaındadır ınşallah.herkese slmm bayadır yoktum netimiz koptu
sonrada ben gıda zehirlenmesi geçirdim derken bugün acabildim pcyii
haydaaaaa ay nazar değiyo bızım bebişlerimize sana da geçmiş olsun canım.slm kızlar poyraz yine ateşlendi öğlen dr götürdün akciğer filmi çekildi enfeksiyon kapmış oda kanına karışmış kanında mikrop çıktı off yaa moralim çok bozuk iğne verdi 8tane onları vurdurucam şurup verdi inş. çabuk geçer bide kolu egzama olmuş önce bu hastalığı geçsin sonra ona bakarız o önemli deil dedi bi arkadaşımızın bebeğide egzama olmuştu şimdi hatırlamıyorum ne yaptı acaba off ya kafam durdu yorgunluktan bebeğm iyileşşinde benim yorgunluğum önemli deilmafoldumben
size de geçmiş olsun.merhaba kızlar çok kötü bi gün geçiriyorum nisa hasta öksürüyo hapşuruyo uyku nedir bilmiyo bugün hiç öyle yatıptas uyumadı hep mızmızlandı uyuyo öksürüyo uyuyo az öncede uyur gibi oldu gözleri gidiyodu uyuttum sonra öksürdü uyandı ağladı şimdi gene uyutmaya çalışıyorum ama bakalım bide hep kucak istiyo beni istiyo ellerini uzatıyo kafasını kaldırıyo kalkmak için offf ya bi yerede gitmedik yakın zamanda banyoda olmadı evin içinde nasıl hasta oldu bu çocuk ya mafoldumbenmafoldumben
sana da geçmiş olsun.ben 1-2 dal koyuyorum bazen çorbasına.gaz yapmadı.mrcımek ver ya da tavuk çorbas.drını ikisini de içti severek.hergun hergun sebze haklı çpocuklar bız de içmeyiz:)Selam kızlar, nasılsınız bakalım...
Her çocuk anneden bir diş götürür diyorlardı doğruymuş demekki, dişim kırıldı ve dolgu yapılacak.
Karnabahar veriliyormu kızlar bebişlere, gaz yaparmı acaba? Denedinizmi, benim oğlan çorbalardan bıkmış olmalıki hiç yemiyor, başka şeyleri yiyor ama sebze çorbalarını yemiyor, ne yedireceğimi şaşırdım çeşitli beslemek istiyorum ama sanki hep aynı şeyleri veriyormuşum gibi geliyor.
slm kızlar poyraz yine ateşlendi öğlen dr götürdün akciğer filmi çekildi enfeksiyon kapmış oda kanına karışmış kanında mikrop çıktı off yaa moralim çok bozuk iğne verdi 8tane onları vurdurucam şurup verdi inş. çabuk geçer bide kolu egzama olmuş önce bu hastalığı geçsin sonra ona bakarız o önemli deil dedi bi arkadaşımızın bebeğide egzama olmuştu şimdi hatırlamıyorum ne yaptı acaba off ya kafam durdu yorgunluktan bebeğm iyileşşinde benim yorgunluğum önemli deilmafoldumben
merhaba kızlar çok kötü bi gün geçiriyorum nisa hasta öksürüyo hapşuruyo uyku nedir bilmiyo bugün hiç öyle yatıptas uyumadı hep mızmızlandı uyuyo öksürüyo uyuyo az öncede uyur gibi oldu gözleri gidiyodu uyuttum sonra öksürdü uyandı ağladı şimdi gene uyutmaya çalışıyorum ama bakalım bide hep kucak istiyo beni istiyo ellerini uzatıyo kafasını kaldırıyo kalkmak için offf ya bi yerede gitmedik yakın zamanda banyoda olmadı evin içinde nasıl hasta oldu bu çocuk ya mafoldumbenmafoldumben
kızlar bizde drdan geldik.kilomuz 7300gr. boyu 66cm bir ay geriden gidiyoruz.,
ama gelişimi güzel.hareketliliği falan ii dedi drumuz.
kan ve idrar testi yaptırdık.idrar için saatlerce bekledik tabiiii
bakalım inşllh sonuçlarımız ii çıkar.
ek gıda yediremiyorum.sebze çorba yemiyo.sadece yogurt ve meyve yiyo dedim.drda zamanla alışır mama vermeye devam et dedi.
çok üzülüyorum ya hazır şeyleride yemiyo.küçücük bi cadımmm varrrrr
arkadaşlar bi kaç defa sordum ama hiç bilen yokmu cvp gelmedi yada ben göremedimmm
kıymayı yemeklerine nasıl eklicez? kavurup sebzeye ayrımı eklicez.blenderdan geçirmek gerekirmi?
alsanaalsanasmile ya bu kk bende yavaşşş sizde de öyle mi??
uyuz oldum
arkadaşlar bi kaç defa sordum ama hiç bilen yokmu cvp gelmedi yada ben göremedimmm
kıymayı yemeklerine nasıl eklicez? kavurup sebzeye ayrımı eklicez.blenderdan geçirmek gerekirmi?
slm kızlar poyraz yine ateşlendi öğlen dr götürdün akciğer filmi çekildi enfeksiyon kapmış oda kanına karışmış kanında mikrop çıktı off yaa moralim çok bozuk iğne verdi 8tane onları vurdurucam şurup verdi inş. çabuk geçer bide kolu egzama olmuş önce bu hastalığı geçsin sonra ona bakarız o önemli deil dedi bi arkadaşımızın bebeğide egzama olmuştu şimdi hatırlamıyorum ne yaptı acaba off ya kafam durdu yorgunluktan bebeğm iyileşşinde benim yorgunluğum önemli deilmafoldumben
Kızlar çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..merhaba kızlar çok kötü bi gün geçiriyorum nisa hasta öksürüyo hapşuruyo uyku nedir bilmiyo bugün hiç öyle yatıptas uyumadı hep mızmızlandı uyuyo öksürüyo uyuyo az öncede uyur gibi oldu gözleri gidiyodu uyuttum sonra öksürdü uyandı ağladı şimdi gene uyutmaya çalışıyorum ama bakalım bide hep kucak istiyo beni istiyo ellerini uzatıyo kafasını kaldırıyo kalkmak için offf ya bi yerede gitmedik yakın zamanda banyoda olmadı evin içinde nasıl hasta oldu bu çocuk ya mafoldumbenmafoldumben
Yerim senin cadı prensesini, maşallah ona , alır kilo inşallah annesi üzülme , uğraşmaya devam kafamçokkarıştıkızlar bizde drdan geldik.kilomuz 7300gr. boyu 66cm bir ay geriden gidiyoruz.,
ama gelişimi güzel.hareketliliği falan ii dedi drumuz.
kan ve idrar testi yaptırdık.idrar için saatlerce bekledik tabiiii
bakalım inşllh sonuçlarımız ii çıkar.
ek gıda yediremiyorum.sebze çorba yemiyo.sadece yogurt ve meyve yiyo dedim.drda zamanla alışır mama vermeye devam et dedi.
çok üzülüyorum ya hazır şeyleride yemiyo.küçücük bi cadımmm varrrrr
Geçmiş olsun sanada, ben sebze çorbası yaparken koyuyorum karnabaharda canımSelam kızlar, nasılsınız bakalım...
Her çocuk anneden bir diş götürür diyorlardı doğruymuş demekki, dişim kırıldı ve dolgu yapılacak.
Karnabahar veriliyormu kızlar bebişlere, gaz yaparmı acaba? Denedinizmi, benim oğlan çorbalardan bıkmış olmalıki hiç yemiyor, başka şeyleri yiyor ama sebze çorbalarını yemiyor, ne yedireceğimi şaşırdım çeşitli beslemek istiyorum ama sanki hep aynı şeyleri veriyormuşum gibi geliyor.
Saadetçim geçmiş olsun sanada, tek başına dahada zor, kendinemi bakçan bebeğemi bakçanii akşamlar anca bakabildimmm
bende hastayım boğazım ağrıyor acıyor,burnumun içine snaki kuş tüyü kaçmış gibi gıdıklanıyor
akşama kadar sürekli ıhlamur,nane limon,portakal limon yapıp içmeye çalıştım hasta halimle gurbette olmak ne zor
eşimde nöbetçii ANNECİĞİM olsaydı keşkeee ah ahhhhh...
Bi tas sıcak çorba yapıp bile içemedim düşünün yaniii dışardan bşyler söyledimde kuru kuru yedim işte
İremde garibim kendi kendine geçirdi günü desem yeridirrr
maske takıyorum inş onada bulaşmaz arada hapşırıyo ama inş bulaşmaz
Kızlar noluyo böyle, Azra prensesede geçmiş olsun, inşallah hiç öyle şeylere gerek kalmaziyi akşamlar herkese, ben de bugün azrayı göze götürdüm 1 hafta daha ilaç ve masaj, haftaya bakıcak geçmezse sonda yapıcaz dedi, inşallah gerek kalmaz (
umarım tüm bebişler ve anneleri mışıl mışıl uyur bu gece