2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm üzülme olcak böyle şeyler geçmiş olsun..allah beterinden saklasınn...

çok geçmiş olsun canım Allah korumuş bebeğini.. yerdeki minderden nasıl morartmış kendini yaa çok hassas oluyorlar.. sende çok korkmuşsundur meleğine sarıl uyu sende biraz..

sagolun kızlar evt çok korktum ama geçicek işallah.
minderden öne doğru düştü ordada halı kaymış direk yere vurdu.

olsun canımmm ..
hımmm ananane babanane çocuk karışıyo deseneee..
neden öyle yaptınız küsüyomu babaanne?*
babannemiz daha yakın aslında, annemin gelmesi daha zor oluyo ama babannemiz gezenti biraz, evde kapalı kalmak zor geliyor, o yüzden böyle bir çözüm bulduk şimdilik

özgecim işe başlamışsın canım Allahkolaylık versin.
bende nisan başında başlıycam.
ne güzel sizin anneler bakıyo.bizde anne olmayınca kara kara süşünür oldum.bakıcı bulmam lazım.güvenilir birini nasıl bulcam.düşününce çok üzülüyorum.kızımı nasıl bırakcam.çok özlerim ya.bazen evde uyudugunda bile özlüyorum.gidip kokluyorum.işte nasıl olcam.insan alışıyomu acaba???
Alışıyorsun zamanla Arzucum ama çok zor, kokusunu içime çekip öyle çıkıyorum evden, durumumuz biraz iyi olsa bir gün bile bırakmazdım yavrumu :gitme:

kızlar bi soru dahaaaaa....
kıymayı menülerine nasıl eklicez.şimdi püre kıvamda yiyolar ya.kıyma nasıl olcak.iki kere çekilcekmiş.ama kavurupmu püreye eklicez.daha hiç vermedim.
birde 15günde bir ciger vermek gerekiyomuş duymuşmuydunuz.bir arkadaşımın dru demiş
bende iki kere çekilmiş, yağsız sinirsiz olcak diye biliyorum ama nasıl eklenir bilen varsa yazsın kızlar

Bizim düzenimiz 7de emzirip gidiyorum, 10-11 gibi kalkıyor kahvaltı yiyor cicibebeli anne sütlü, 2 gibi çorba içiyor , 4-5 gibide uyurken süt , yoğurt yemiyor bazen çorbasına karıştırıyorum, meyvede gece tahılına karıştırıyorum ama onuda pek yemiyor
sizce az mı bunlar aç kalıyor diye üzülüyorum sütü sağıyorum burda içen yok :KK43:

özgecim işe başlamışsın canım Allahkolaylık versin.
bende nisan başında başlıycam.
ne güzel sizin anneler bakıyo.bizde anne olmayınca kara kara süşünür oldum.bakıcı bulmam lazım.güvenilir birini nasıl bulcam.düşününce çok üzülüyorum.kızımı nasıl bırakcam.çok özlerim ya.bazen evde uyudugunda bile özlüyorum.gidip kokluyorum.işte nasıl olcam.insan alışıyomu acaba???

Canım alışmak mümkün değil tabi. Ben gün içinde 3 saate bir gittiğim halde yanına gene özlüyorum gene özlüyorum. Zor oluyor çok düşündüm ama cesaret edemedim sıfırdan başlamaya.

kızlar bi soru dahaaaaa....
kıymayı menülerine nasıl eklicez.şimdi püre kıvamda yiyolar ya.kıyma nasıl olcak.iki kere çekilcekmiş.ama kavurupmu püreye eklicez.daha hiç vermedim.
birde 15günde bir ciger vermek gerekiyomuş duymuşmuydunuz.bir arkadaşımın dru demiş

Canım benim doktor ayrıca suda iyice haşlayacaksın kıymayı demişti. Bende önümüz hafta kıyma ve tavuk eklemeyi düşünüyorum azardan.

selam kızlar nasılsınız?
biz çok kötü bir gece geçirdik
kızımı dün gece 11 de muhallebisini yedirdim yere mindere oturttum
arkamı döndüm yastık almak için öne doğru küütt diye bir düştü kaldırdım hemen morarmış nasıl ağladı.sonra burnundan da hafif kan gelince kafayı yicektik hemen acile gittik 2 dr da muane ettiler muşaade altında tuttular allahtan bişey olmadı dr.gidebilirsiniz herşey normal uyutabilirsiniz dedi eve geldiğimizde saat 2 olmuştu azcık oynadık sonra uyudu ama ben uyuyamadı sürekli kontrol ettim
alnındaki morluğu gördükçe canım çok yanıyor. hala sersem gibiyim allah beterinden saklasın
meleklerimizi korusun.

Ayyy canım kuzum benim. Çok geçmiş olsun. Allahım bi daha yaşatmasın inşallah.

herkese slmm bayadır yoktum netimiz koptu
sonrada ben gıda zehirlenmesi geçirdim derken bugün acabildim pcyii

Neler olmuş böyle ya :KK43:
dünürüm şimdi seni arıyım diyordum bir baktım yazını gördüm, geçmiş olsun kıyamam kuzuma, üzülme dicem ama saçma olcak, alışçaz canım düşe kalka büyücekler,
çok şükür önemli bişey olmamış
Binnurcum sana da çok geçmiş olsun, ne yedinde zehirledi acaba, iyimisin şimdi ?

maaşallah armine ve yağmura, hızlı çıktı yayamaslar, onlar yürüken biz daha emekliyo olcaz heralde,
havvacım çok geçmiş olsun zeynebimize, kıyamam, gerçekten çok üzülüyo insan yaa

herkese merabalaar, ben de artık alıştım işe, Allahtan 1 de çıkıyorum, 2 2 buçuk gibi evde oluyorum, ama kızımı çok özlüyorum, o da öyle, annem diyo ki biz yokken yavrum her çıtırtıya bakınıyomuş, ben gelince de kucağımdan inmek istemiyo :KK43:(
bizim ek gıda olayımız çok oturdu sayılmaz, kahvaltıda her şeyi ayrı yiyo, yumurtaya yarın başlıcaz, öğleyin çorbasını içiyo, elma suyu mandalina suyu içiyo meyve olarak da, ama kaşık mamaları hep sorun oldu, sütlü pirinçli kabız yaptı, irmikli de çok gaz yaptı gece sabaha kadar ağladı, bakalım yavaş yavaş oturtucaaz artık

binnur çok geçmiş olsun canım, yanlış hatırlamıyosam hamileyken de mi olmuştu sana, çok dikkat et cnm , zaten yalnızsın

sağol müminecimm çok hareketli yağmurr.babası 9aylıkken yürümüş onamı çekicek ne?**
binnurcum geçmiş olsun cnm ne olduda zehirlendinnn?**

çok saolun kıslar aşüreden die düşünüyoruz serum takıldı 2gün kızımı emziremiceğim ona çok üzülüyorum

selam kızlar nasılsınız?
arkamı döndüm yastık almak için öne doğru küütt diye bir düştü kaldırdım hemen morarmış nasıl ağladı.sonra burnundan da hafif kan gelince kafayı yicektik hemen acile gittik 2 dr da muane ettiler muşaade altında tuttular allahtan bişey olmadı dr.gidebilirsiniz herşey normal uyutabilirsiniz dedi eve geldiğimizde saat 2 olmuştu azcık oynadık sonra uyudu ama ben uyuyamadı sürekli kontrol ettim
alnındaki morluğu gördükçe canım çok yanıyor. hala sersem gibiyim allah beterinden saklasın
meleklerimizi korusun.
ay kıyamam zeynebime geçmiş olsun canım cok üzüldüm düşe kalka yürüyecekler
ama bizim ömrümüzden de ömür götürecekler böyle
öp benim için:KK43:

sanada geçmiş olsun binnurcum iyisindir inşallah şimdi nazara gelmişsindir güzel arkadaşım dikkat et.
ooooffff ne bitmez temizlikmiş ya nasıl oluyor anlamıyorum temizliyorum gündüz
akşam oluyor bir bakıyorum sanki hiç temizlik yapılmamış
zeynep hanımda sürekli ilgi ister koştur koştur yoruldum valla:bbo:

selam kızlar nasılsınız?
meleklerimizi korusun.
çok geçmiş olsun canım kıyamam minişimeopuyorumnanaktan

slm kızlar poyraz yine ateşlendi öğlen dr götürdün akciğer filmi çekildi enfeksiyon kapmış oda kanına karışmış kanında mikrop çıktı off yaa moralim çok bozuk iğne verdi 8tane onları vurdurucam şurup verdi inş. çabuk geçer bide kolu egzama olmuş önce bu hastalığı geçsin sonra ona bakarız o önemli deil dedi bi arkadaşımızın bebeğide egzama olmuştu şimdi hatırlamıyorum ne yaptı acaba off ya kafam durdu yorgunluktan bebeğm iyileşşinde benim yorgunluğum önemli deilmafoldumben

ayyy semracımmm cok gecmiş olsun gecer inşallah iğnelerden sonra kuzum kıyamammm

havacım sizede gecmiş olsun

binnurcum sanada gecmiş olsun canım

allah başka dertler vermesin küçük problemler halledilir allahın izniyle

merhaba kızlar çok kötü bi gün geçiriyorum nisa hasta öksürüyo hapşuruyo uyku nedir bilmiyo bugün hiç öyle yatıptas uyumadı hep mızmızlandı uyuyo öksürüyo uyuyo az öncede uyur gibi oldu gözleri gidiyodu uyuttum sonra öksürdü uyandı ağladı şimdi gene uyutmaya çalışıyorum ama bakalım bide hep kucak istiyo beni istiyo ellerini uzatıyo kafasını kaldırıyo kalkmak için offf ya bi yerede gitmedik yakın zamanda banyoda olmadı evin içinde nasıl hasta oldu bu çocuk ya mafoldumbenmafoldumben

havvacım çok geçmiş olsun canım.allah daha beterinden korusun..

semra inşllh bebişin bir an önce iyileşir canım.dualarım seninleee

binnurcum sanada çok çok geçmiş olsun güzelim.nasıl oldun iyimisin şimdi?

kızlar bizde drdan geldik.kilomuz 7300gr. boyu 66cm bir ay geriden gidiyoruz.,
ama gelişimi güzel.hareketliliği falan ii dedi drumuz.
kan ve idrar testi yaptırdık.idrar için saatlerce bekledik tabiiii
bakalım inşllh sonuçlarımız ii çıkar.
ek gıda yediremiyorum.sebze çorba yemiyo.sadece yogurt ve meyve yiyo dedim.drda zamanla alışır mama vermeye devam et dedi.
çok üzülüyorum ya hazır şeyleride yemiyo.küçücük bi cadımmm varrrrr

slm kızlar poyraz 2gecedir hiç uyumuyo dün gece12de ateşlendi hemen acile götürdük bağırsaklarında intihaplanma varmış şurup verdi dr. off yaa çok huysuzlandı yavrum ne gece ne gündüz durmuyo daha hiç hasta olmamıştı ne zormuş bebeğimin hasta olduğunu görmek Allahım biran önce geçsin:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun yaa
kusması var mıydı..İremde ilk defa hasta olmuştu bağırsak enfeksiyonu geçirdi..
ilaçlar la düzeldi bi kaç güne..
hemencik iyileşir inşş kıyamam ya

ilkecim sende hoş geldin canımmmm
maşallah arminde yağmurda emeklemeye başlamış.
asyada geri geri gidiyo komik şey.bi baktım koltugun altına girmiş.birden göremeyince panik oldum.
bizim ek gıdalarımız hala işkence halinde.bi düzene girmedi.çok ugraştırıyo.

bu arada dün sormuştum buzlukdan çıkınca ne kadar kullanabilirim diye.cvp veren arkadaşlar çokkkk tşk ederim.bende döktüm kalanını.zaten ilk defa buzluga koymuştum.pek hoşuma gitmedi.bi daha denemem.gerçekten tazeyken tadı daha ii sanki.onuda en fazla iki gün veriyorum.ama artık çeşit üretmekde zorlanıyorum.

siz çorba ve püre olarak hergün veriyomusun.ben ikisini aynı gün veremiyorum.bide asya hiç gece maması yemiyo yanı muhallebi yulaflı mama yemiyo.başka ne verebilirm??
bende her gün ya çorba ya püre veriyorum cnm
7 tahıllı ver milupanın canım...anne sütüylede yapılabiliyor hem..

selam kızlar nasılsınız?
meleklerimizi korusun.
off canım kıyamam ya zeynebe çok geçmiş olsun..
yazın iremiyüzünden 21 kere sinek ısırdığında bende bakamıyordum yüzüne içim çok kötü oluyorduuu seni çok ii anlıyorum canım..COLOR]
aklımdan geçiriordum seni hep canım zehra yemiyor diyordun ya onla uğraşmaktan giremediğini düşünüyordum ..
çok geçmiş olsun cnmm

merhaba kızlar çok kötü bi gün geçiriyorum nisa hasta öksürüyo hapşuruyo uyku nedir bilmiyo bugün hiç öyle yatıptas uyumadı hep mızmızlandı uyuyo öksürüyo uyuyo az öncede uyur gibi oldu gözleri gidiyodu uyuttum sonra öksürdü uyandı ağladı şimdi gene uyutmaya çalışıyorum ama bakalım bide hep kucak istiyo beni istiyo ellerini uzatıyo kafasını kaldırıyo kalkmak için offf ya bi yerede gitmedik yakın zamanda banyoda olmadı evin içinde nasıl hasta oldu bu çocuk ya mafoldumbenmafoldumben

ah canım ya dediğin gibi evden çıkmıyorsunuz illet geldi mi geliyor
çok geçmiş olsun cnm daha fazla artmadan bi doktora götürün isterseniz

Selam kızlar, nasılsınız bakalım...
Her çocuk anneden bir diş götürür diyorlardı doğruymuş demekki, dişim kırıldı ve dolgu yapılacak.

Karnabahar veriliyormu kızlar bebişlere, gaz yaparmı acaba? Denedinizmi, benim oğlan çorbalardan bıkmış olmalıki hiç yemiyor, başka şeyleri yiyor ama sebze çorbalarını yemiyor, ne yedireceğimi şaşırdım çeşitli beslemek istiyorum ama sanki hep aynı şeyleri veriyormuşum gibi geliyor.

ii akşamlar anca bakabildimmm
bende hastayım boğazım ağrıyor acıyor,burnumun içine snaki kuş tüyü kaçmış gibi gıdıklanıyor
akşama kadar sürekli ıhlamur,nane limon,portakal limon yapıp içmeye çalıştım hasta halimle gurbette olmak ne zor
eşimde nöbetçii ANNECıĞıM olsaydı keşkeee ah ahhhhh...
Bi tas sıcak çorba yapıp bile içemedim düşünün yaniii dışardan bşyler söyledimde kuru kuru yedim işte
ıremde garibim kendi kendine geçirdi günü desem yeridirrr
maske takıyorum inş onada bulaşmaz arada hapşırıyo ama inş bulaşmaz

Aşk krırntısı ben vermiştim karnıbahar havuç patetes olarak püre yapmadı gaz ireme

X