- 17 Mart 2008
- 5.069
- 4
İlkecim bende Havvanın yaptığı gibi yapıyordum ama benimki yemiyor,herkese günaydınlarr..saadetcim geldim sonunda bizde siizi özledik walla..
mümine biz hala kullanıyoruz damla 1 yaşına kadar geçmezse işlem yapılacak göze.
ama eskisi gibi çapaklanma olmuyo sanki bakalım inşallah geçer...
ya kızlarr portakal mandalina verebilirimiyiz bebeklere kahvaltıda özellikle.
ben portakal suyuyla yapsın istiyorum kahvaltısını.siz ne veriyosunuz kahvaltıda?***
haftasonları yulaflı cicibebeli kahvaltı yapıyorum onu seviyor
Canım yumurtanın iyi pişmiş olması gerek diye biliyorum bengünaydın kızlar....
bi bakim kızlara dedim neler olmuş neler....bebişleri hasta olan anneler geçmiş olsun ...
saadet bende geçenlerde hastaydım maskeyle duruya geçmedi merak etme geçmez canım anne sütü alıyo irem...
bu arada ben kavaltıda yumurtayı bazen veremiyorum sonrasında sarısını az pişmiş olarak versem olurmu acama?
çok fena bunlar , parmağında oynatıyo şimdiden kafamçokkarıştıemelcim benim zkıında öyle tek severek yediği öğn çorba.. ne yapcam bilmeiyorum. ne kahvaltı seviyor ne meyva ne muhallbei nede yoğurt.. çıldırmak üzüereyim şu son bir haftadır.. iyice iştahı gitit
hekrese merhabalr..
Zeytinyağı içirebilirsin canım, birde kayısı püresinden yiyince kolay yapıyoherkese merhabalar uykusuzluktan başm ağrıyo nisa sabah 7 30 da başladı ağlamaya 11 e kadar sustmadı kakasını yapamıyo ağlıyo mızmızlanıyo uykusunuda alamadı tabi bide dün gece geç yatmıştım ben bugün baş ağrısından ölüyorum uykusuzluk var bugün nasıl geçicek bilmem
kızlar bebişler kakasını yapamıynca siz ne yapıyosunuz kabız değil ama yapamıyo
Kabak çorbası içtiği günlerde kolay yapıyor
Hoşgeldin canım, bence hiçbir iş yapma dinlen , okadar yorulmuşsunmerhaba arkadaslar...
uzun zamandır yazamıyorum inşallah herkes iyidir. benim geçen hafta çok yogundu hergün misafir vardı abartısızkafamçokkarıştı
tam bitti derken pazar görümcem geldi, üç gün de onunla takıldık. bugün oğluşla başbaşayızzz:lepi:
özledim sizleri walla..
hasta olanlara çok geçmiş olsun.
bende de koca haftanın yorgunluğu bissürü iş var ama bir türlü vücudum ısınmadı sabahtan beri. Ahmet uyudu uyusam mı işlere mi başlasam bilemedimmm. umarım biz de hasta olmayız..
Dünürüm iyi olmana çok sevindim, öptüm bende ikinizide
Bende yemeğe gittim geldim kızlar, mintekse gittik, çorap aldım oğluşuma çok tatlı, geçen günde bornoz aldım çok şeker oda minicik :)