Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar...çalışan annelerede kolay gelsinn....özgede başlamış çalışmaya Allah kolaylık versin banada 1 ay kaldı bakalım napıcaz....
bizde saat 10 da kalktık Z.Duru kavaltısını yaptı bende şimdi yapıcam bu gün evde baya işim var bu gün temizliği halletmem lazı m yarında misafirlerim için bişeyler hazırlamam lazım bebek görmeye gelicek arkadaşlarımız....
Özlemin oğlu emeklemeye başlamış bizim kızda henüz bişey yok
hatyırlı olsun güzelim bizde işe başlayalı 2 ay oldu alıştık artıkCanlarım günaydın.
Uzun zamandır giremedim yine.
İşe başladım malum. Şimdilik 3. günüm. İdare ediyoruz. Allahtan evim yakında 3 kere filan gidebiliyorum günde. Ananemiz bizde kalıyor. Elif Hanım mutlu gözüküyor. Ama akşamları camdan beni görünce yaptığı şebeklikleri anlatamam resmen uçuyor sevinçten. Bizde haberler böyle...
günaydın kızlarr..uzun zamandır giremedim.izmirdeydim gelincede nette sorun vardı neyseki halloldu.
sizler nasılsınız okuyamadım geçmişi çok ilerlemiş sayfalar.neyse artık burdayım konuşuruzz..
yeni uyandık yağmurla kahvaltı yapıp geliyorum..
slm kızlar poyraz 2gecedir hiç uyumuyo dün gece12de ateşlendi hemen acile götürdük bağırsaklarında intihaplanma varmış şurup verdi dr. off yaa çok huysuzlandı yavrum ne gece ne gündüz durmuyo daha hiç hasta olmamıştı ne zormuş bebeğimin hasta olduğunu görmek Allahım biran önce geçsin:Saruboceq:
İlkecim, özgecim hoşgeldiniz
Özgecim ne güzel gidebiliyormuşsun eve, ozaman hiç süt sağmıyorsundur işte değilmi?
ben sabah 7,30 ta çıkıyorum, akşam 7 de evde oluyorum, ama nasıl sarılıyor, seviniyor ben gelince yavrukuşum
özgecim iyiyiz gezdik geldik gerçi soğuktu bayaa..
yağmurda iyi kahvaltısını yaptı konuşuyo şimdi kendi kendinee.
çok fena oldu ya inanalılmaz hareketli tam hiperaktif kız yaa.
giydirirken yemin ederim terliyorumm.işveler cilveler..
emekliyoruz bu aradaa koyduğum yerde bulamıyorumm.bebekliği usluydu şimdi çok fena oldu yaaa..
bu arada ekgıdaya geçtik iyiceee..herşey yiyoruzz..
özgecim sende başlamılşssın işe hayırlı olsun canım.yakınmış ewe görürsün arada üüzlme ananesinde işte ne güzell..
emelcimmm hoşbuldum cnm mm naasılsınnn..?*yusufkayra nasıll?**
slm kızlar poyraz 2gecedir hiç uyumuyo dün gece12de ateşlendi hemen acile götürdük bağırsaklarında intihaplanma varmış şurup verdi dr. off yaa çok huysuzlandı yavrum ne gece ne gündüz durmuyo daha hiç hasta olmamıştı ne zormuş bebeğimin hasta olduğunu görmek Allahım biran önce geçsin:Saruboceq:
hatyırlı olsun güzelim bizde işe başlayalı 2 ay oldu alıştık artık
bekliyoruz gelin bakalım
Yok canım şimdilik sağmıyorum. Ama 10 gün sonra sabahları adliyeye gitmeye başlayınca sabah ki sütünü sağıp bırakıcam mecbur. Kahvaltı arkası mutlaka süt içiyor bizimki. O zaman öğlen gidicem iki kere inşallah.
Oy kuzuma bak Arminle ikisi hızlı çıktı. Bizimkinde daha emekleme çalışması başlamadı.
İşe başladık canım işte, ev yaklın dediğin gibi gidiyorum sık sık.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah iyileşir bir an önce.
Ooo siz talimlisiniz. Kuzuya kim bakıyo canım?
maşallah Yağmura, kızlardan Yağmur, erkeklerden Arminözgecim iyiyiz gezdik geldik gerçi soğuktu bayaa..
yağmurda iyi kahvaltısını yaptı konuşuyo şimdi kendi kendinee.
çok fena oldu ya inanalılmaz hareketli tam hiperaktif kız yaa.
giydirirken yemin ederim terliyorumm.işveler cilveler..
emekliyoruz bu aradaa koyduğum yerde bulamıyorumm.bebekliği usluydu şimdi çok fena oldu yaaa..
bu arada ekgıdaya geçtik iyiceee..herşey yiyoruzz..
özgecim sende başlamılşssın işe hayırlı olsun canım.yakınmış ewe görürsün arada üüzlme ananesinde işte ne güzell..
emelcimmm hoşbuldum cnm mm naasılsınnn..?*yusufkayra nasıll?**
çok geçmiş olsun canım, inşallah kısa zamanda iyileşir, Sen güçlü ol annesi üzülmeslm kızlar poyraz 2gecedir hiç uyumuyo dün gece12de ateşlendi hemen acile götürdük bağırsaklarında intihaplanma varmış şurup verdi dr. off yaa çok huysuzlandı yavrum ne gece ne gündüz durmuyo daha hiç hasta olmamıştı ne zormuş bebeğimin hasta olduğunu görmek Allahım biran önce geçsin:Saruboceq:
İlkecim bizi sormuşsun, yeni gördüm canım, iyiyim ben, yusuf kayrada iyi bugün ananesiyle
2 gün ananesi 2 gün babannesi bakıyor
ilkecim sende hoş geldin canımmmm
maşallah arminde yağmurda emeklemeye başlamış.
asyada geri geri gidiyo komik şey.bi baktım koltugun altına girmiş.birden göremeyince panik oldum.
bizim ek gıdalarımız hala işkence halinde.bi düzene girmedi.çok ugraştırıyo.
bu arada dün sormuştum buzlukdan çıkınca ne kadar kullanabilirim diye.cvp veren arkadaşlar çokkkk tşk ederim.bende döktüm kalanını.zaten ilk defa buzluga koymuştum.pek hoşuma gitmedi.bi daha denemem.gerçekten tazeyken tadı daha ii sanki.onuda en fazla iki gün veriyorum.ama artık çeşit üretmekde zorlanıyorum.
siz çorba ve püre olarak hergün veriyomusun.ben ikisini aynı gün veremiyorum.bide asya hiç gece maması yemiyo yanı muhallebi yulaflı mama yemiyo.başka ne verebilirm??
selam kızlar nasılsınız?
biz çok kötü bir gece geçirdik
kızımı dün gece 11 de muhallebisini yedirdim yere mindere oturttum
arkamı döndüm yastık almak için öne doğru küütt diye bir düştü kaldırdım hemen morarmış nasıl ağladı.sonra burnundan da hafif kan gelince kafayı yicektik hemen acile gittik 2 dr da muane ettiler muşaade altında tuttular allahtan bişey olmadı dr.gidebilirsiniz herşey normal uyutabilirsiniz dedi eve geldiğimizde saat 2 olmuştu azcık oynadık sonra uyudu ama ben uyuyamadı sürekli kontrol ettim
alnındaki morluğu gördükçe canım çok yanıyor. hala sersem gibiyim allah beterinden saklasın
meleklerimizi korusun.