- 2 Haziran 2009
- 1.614
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese
herkesin derdi iştahsızlık huy değişikliği 2 yaş sendromu tuvalet alışkanlığı konuşma durumları inşş başlayan bu güzel hava ve güneş tüm dertlerimizi aılp götürürrr
bende kızımı eve getirdim cuma dan getirdim de ne oldu evde bi lokma atmadı ağzına yukarı eltime çıktı buzdolabını açıp ban yutta demiş yaptırmış orada kahvaltısını yapmış
öğlen kaynım umreye gidiyo diye 4 tepsi su böreği yaptı kayınvalide yufkaları tırtıklayıp tırtıklayıp yemeye çalışıyo neyse 1 tepsi pişirdi babanneside sarma ayranda olacakmış yanında ananesiyle kurana gidince öyle oluyormuş neyse sarma ayranda tepsiye hazırlayıp verdi babannesi öğle yemeğini de babannesinde halletti ara öğün yine eltimde yayla çorbası makarna turşu kek gece yine kayınvalide bu arada ben ortalıkta dolanmaktan aşşağı yukarı in çık pert oluyorum
büyüsünler artıkkkkkk ::)))
özlem ya mutlaka götürmüşsündür ama iyi bir doktor bulsan, araştırma hastaneleri baştan savma yapmıyor inceliyor araştırıyor, işdahsızlığın sebebi bulunsada ona göre tedavi uygulansa.
sen 10 saat yemedi deyince şaşırıyorum valla.
bende yemiyor diyorum ama yemiyor dediğim günde 1 kase çorba mutlaka içmiş oluyor. birde benimki emiyor şükür sütümde hala var o bile doyurmaya yetiyor. ece nasıl aç yaşıyor, maşallah aktif bir çocuktuda sanırım halsizlik falan olmuyorsa süper.
seven seas ın vişnelimiydi kirazlımıydı balık yağı var, işdahsız çocuklar için demişti bana doktor merte portakallı verdi, onu doktora sor al istersen belki işe yarar.
özlemcim senin işin zor canım.10 saat derken lafın gelişimi diyorsun gerçkten 10 saat bişey yemiyormu?iştah açııcılardan kullansan ? yinede en iyi sen bilirsin çocuğunun huyunu.umarım herşey yoluna girer...
ah ah kızlar yemin ederim 24 saat aç kalıp bir bardak sütle yattığı çok oldu hatta bi dönemi öyle geçirdik.yani 10 saat az bile 10 saat sonra bi tabak çorba yese yine iyi süt içip yatıyo.
siz hiiiç iştahsız demeyin gerçekten artık ben burda yazmaya utanıyorum.sabah kalkar kahvaltı yok sosis yerse yer yemezse de akşama kadar aç. ama artık kabullendim napıyım insanın sinirleri çok yıpranıyo. ayşecim seven seasi biz 6 aylıkken aldık ama yarısı anca oldu onu da içmiyo kansızlık var muhtemelen ama ilaç içiremiyoruz ki dr. a gitsek de aynı içirin diyo başka bişey yok.
neyse kusura bakmayın başınızı ağrıttım dün bile kahvaltı yapmadan çıktık burasaya gittik biz yemek yedik o yemedi yolda açlıktan ağladı eve geldik hemen çorba köfte balık yoğurt vardı hepsini koydum ama bir köfte yedi diğerleri çöpe gitti aynen sonra süt içti yattı.offff off bi ara sıkılmıştım ki inanın aklımdan bu çocuğu değiştirme olanağı var mı diye düşünüyodum sık sık
merhaba kızlar.ben eskisi gibi sık giremıyorum artık.bugun boş günümdü.sabah derını alıp 10 da bı çıktım akşam 7 ye doğru geldık.4-5 kapı yaptık annemı de aldım.iyi geldi.ama çocukla gezmek yorgunluk.indir bindir üzerini değiştir vs.salağa döndüm.anne işe gitsin mi dıyorum hayır dıyo.kıyama ama yarın mecbur gıdıcem tabi.
derinin bu aralar yemesi iyi maşallah ama bunların bıgunu diğerini tutmuyo.sevıyo dıye bışey yapıyosun ağzına sürmüyo.aman sağlıklı olsunlar da gerisi boş.umarım herkes ıyıdır.
merhaba kızlar bugün il çapında deneme sınavı vardı 12 de bitti ama benim tiyatro çalışması vardı cuma için bitse de kurtulsam gına geldi artık yeni geldim eve benimki uyuyo hava güzel ya bakıcı gezdirmiş biraz çok mutlu olmuş
alhancım sağolasın. eşinin iş yerinden yok mu görüştüğün ya da evi taşıma imkanın yok mu komşu çok önemli kızının da arkadaşları olur yeni çevrede
noracım geçmiş olsun niye kusuyo ki?kan tahlili yaptırdın mı geçen gün de kusuyo demiştin galiba.inşallah bizimki düzelir canım yeğenin gibi olmaz ama bu cinsler sanırım hep böyle gidiyo