- 2 Haziran 2009
- 1.614
- 2
ay bu yağmur benı öldürcek:)))) deli ya.
:86::86:
sanırım herkes uymuştur bu saatte, mert bu akşam deli etti beni, küçük bir cinnet geçirdim. önce onun karnını doyuruyorum, sonra ohh rahat rahat yerim diye heves ediyorum emme emme diye kucağıma geliyor, emip çekilmiyorda gına geldi artık, mercimek köftesi yapmıştım çayımla keyifli keyifli yiyim diyorum tam ortasında emme diye sokuluyor, bir sinirlenmişimki oyuncaklarını fırlattım, bir matruşkasını, 2 tırını kırmışım, o sinirle elimi yere vurdum ona zarar vermemk için, sıcağıyla hisssetmedim ama sonrası sızladı durdu ellerim. tek başna çocuk büyütmek çok zor.
eşimin akşam geleceğini bilmek bile insanı rahatlatır ama ben hergün yalnızım, sabah yok akşam yok, evde kimse olmayınca çocuk bana sarıyor e bende insanım yaa, gitsin oyuncaklrıyla oynasın yemekte bari rahat bıraksın ama illa eteğime yapışacak.
ayşecim çok zor işin.sabırlı olmaktan başka çaren yok.arabasına koyup bi gezdirip getirsen.oda yorulsa ne bileyim parka falan götürsen.üzülüyorum sen böyle anltınca.tek olmak çok zor olsa gerek.allah yardımcın olsun ne diyeyim
sıcaklar geldi mertin yine heryeri isilik oluyor, yazın kabusumuz oldu.
boynunun altı benek benek olmuş, sıcaktan.
ev gündüzleri 30 ları görüyor, güneşliği açmıyorum güneş gelmesin sıcak olmasın diye. hele mutfak girilecek gibi değil sıcaktan sanki nefes alamıyorum.
mert kremde sürdürmüyor sürünce zırlayıp duruyor. 2 yaş sendromuymuş, bu çocukların sendromları hiç bitmez, okulu ergenliği askerliği.....
havalar ısınıyor bolbol yıka sende.ter kalmasın vücudunda.benim evimde bütün gün güneş içinde.bizdee bol bol yıkanırız artık.
bizimde keyfimiz yerinde.ama ben hafif nezle oluyorum galiba.kırgınlık var üzerimde.havada mis gibi izmirde.yağmuru uyuttum.uyanınca dışarı çıkıcaz.görüşürüz kızlar...