- 3 Şubat 2008
- 1.567
- 0
:86:
cnm kullandığın ilaçları bana msj atarsan belki bi öneride bulunabilirim, gerçi ne kadar ilaç da kullsnan belii bi sürede ancak geçiyo, ben de 1 haftadan fazladır ilaç kullanıyorum, daha yeni toparlamaya başladım
yavv bu paşana hastayım senin ama bi kere bile göremedik kendini (
ayşecim, bence de cis iştahını kapatıyo olabilir cnm, çiğ köfteyi de hiç verme bence de, düşmesi için de kızma kendine, hepimizin başına geliyo bunlar, büyük bişey olmasın yeter ki
evet kızlar, hepinize merhaba, yine kaçaklardaydım, okuyorum aslında ama tam yazıcakken mutlaka bişey çıkıyo,
azra da ben de hasta geçirdik geçen haftayı, iştahı sıfıra düştü, yemek saatleri sinir krizleri geçirtti bana, bi parça iyileşti ama iştahı hala az, o da düzelir inşallah,
umarım hepimiz için güzel bi haftasonu olur
kızlar ben hala çok fenayım ya ağzım burnum genzim tıkalı ilaçda kullanıyorum ama napsam iyi gelmiyo bi tavsiyesi olan varmı
cnm kullandığın ilaçları bana msj atarsan belki bi öneride bulunabilirim, gerçi ne kadar ilaç da kullsnan belii bi sürede ancak geçiyo, ben de 1 haftadan fazladır ilaç kullanıyorum, daha yeni toparlamaya başladım
merhaba kızlar
ilkecim maşallah yağmura çok güzelmiş, bende 3-4 saate çekiyim bari düzenini
noracım geçmiş olsun beyzaya az kaldı yaza kurtulcak hepsi bezden inşallah
bu arada maşallah iştahına
ayşecim bence çok cips verme oda iştahını kapatıyor olabilir ben mısır patlatıp veriyorum çok seviyor
bizde sabah temizlik yaptık oğlumla, aslında hiç canım istemiyordu oturuyordum öyle, anne hadi süpürgeyi getir heryeri temiz yapalım hadi dedi paşam bizde kalkıştık bu saate kadar baya iş yaptık :)
yavv bu paşana hastayım senin ama bi kere bile göremedik kendini (
ayşecim, bence de cis iştahını kapatıyo olabilir cnm, çiğ köfteyi de hiç verme bence de, düşmesi için de kızma kendine, hepimizin başına geliyo bunlar, büyük bişey olmasın yeter ki
evet kızlar, hepinize merhaba, yine kaçaklardaydım, okuyorum aslında ama tam yazıcakken mutlaka bişey çıkıyo,
azra da ben de hasta geçirdik geçen haftayı, iştahı sıfıra düştü, yemek saatleri sinir krizleri geçirtti bana, bi parça iyileşti ama iştahı hala az, o da düzelir inşallah,
umarım hepimiz için güzel bi haftasonu olur