- 2 Haziran 2009
- 1.614
- 2
merhaba kızlar kalktık yine erkenden bi de gece de mızırdadı durdu uyuyamadım yine
3 odanın camlarını sildik bitti bile erken kalkınca işler çabuk bitiyor tabi eceyle silmek zor oldu o da bi taraftan sandalyeyi koydu elinde camsil bana yardım etti güya
şimdi de uyudu
nora dün sana altını açıyorum derken ece de kaşınmaya başladı yazık nasıl ağlıyo kaşıyorum ama geçmiyo trosyd sürdüm kar etmedi yıkayıp altını pudra yaptım ilk defa pudra kullandım inş. kötü bişey yapmaz rahatladı biraz uyudu dr. size ne verdi kaşıntı için inş. mantar değildi
canım değişiyo ya yemeyince o da yediremiyor genellikle de hiç bişey yemedi bugün diyor.
sağol ayşecim paylaşım için ama bizimki biyolojik olsa yer çünkü dün yemedi ağlama numarası yaptım üzüldü bana biraz yedi.ee karnı aç ağlamasam aç yatıcak.bu numarayı biraz daha sürdürücem bakalım sıkılana kadar gerçi bu da hata olabilir ama napıyım.
ilkecim biz bekliyoruz değil 4 saat 10 saat bekliyoruz akşama kadar ama yine de yemiyo.
alhan bu yazıyı her okuduğumda duygulanır gözlerim dolar
özlemcim senin işin zor canım.10 saat derken lafın gelişimi diyorsun gerçkten 10 saat bişey yemiyormu?iştah açııcılardan kullansan ? yinede en iyi sen bilirsin çocuğunun huyunu.umarım herşey yoluna girer...
ilke vermiycem artık. babası benden gizli veriyor görünce alıyorum elimnden bu seferde ağlıyor, sanırım eve sokmamak lazım.
dolma yaptık mertle, ben içini doldururken çay kaşığı getirmiş tenceren dolma içi yiyor, çok acılıydı ve sıcaktı yeme dedimmi yiyior, aynı şeyi oturtup yedirmeye çalışsam 2 kaşık sonra istemezdi eminim. kendi yemeye bayılıyor ama üstbaş kalmıyor onuda geçtim ellerini falan sabunlatmıyor.
yine çok fazla kaka yaptı yaa normalmiki.
sabah yediği 4 dilim sucuk. 2 adet çiğ köfte. 1 dolma içi, 1 avuç kabak çekirdeği. yediği bu kadar.
2 dolu bez verdi.
ya birde biz acıyı çok seviyoruz mertte yeme diyoru yiyor bişey olurmuki çocuğa. dolma falan baharattan dolayı acıydı.
birde sucuk veriyormusunuz kızlar.
almayın ewe cnm.boşwer zaten büyüyünce biz istemeskde yiyecekler.bari biz engellediğimiz kadar engelleyelim..
mert kabak çekirdeğimi yiyor.yağmurda ay çekirdeğine bayılıyor.küçücük bişey zaten ne anlıyorsa ondan
birde merte maşallahh büyüklerin damak tadı var onda sanki.çiğ köfte acılı dolmalar falan
sucuk vermedim hiç yemez zaten.ama iyi değil oda salam sucuk sosis falan.sadece doyum için vitamin yok.onun yerinde bildiğin kasapdan alıp yaptırabilrisn sucuğu bence.bi ara hiç iyi şeyler çıkmadı sucukla ilgili..
evet cnm bencede 3 aydr plates yapıyorum.. Faydasını gördüm.. Zaten doğum klolalrımı vermiştim..kış kilosunu vermek iiçin başladım.. Iyide geldi. Kilo vermedim ama inceldim:))yağ dokum azaldı.. Kas yaptım)millet ne kadar zayıflamışsın ndiyor.. Halbuki kilom aynı .. Ama incelme oluyor.. Diyet ypmıyorum yapsam kiloda kesin gider:)
müzeyyencim hadi bakalım.sende gülin gibi plates forewer diyorsun yanii
bende 1 haftadır yapıyorum bişeyler.eski kotum oldu bugün çok sewidnmmmmm
buarada ölüyorum yorgunluktan.dışarı çıktık helak oldum wallahi.yağmur tam bir felaket.peşinden koşarken 1000 kalori yakmışımdır.geldik hemen beşiğine koydum gittiii.bende takılayım barii birazz görüşrüz kızlar...:80: