2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

buarada camlıcada bır hastane ısmı lazım degıl...bır daha orya adımımı atmam...bebeğim kucagımda baygın hastaneye gırdım onlar gırdıkten cıkana kadar parada para....baska bırsey bılmıyolar....cok enteresan.........

çok geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyileşir bebğin, gerçekten her özel hastane iyi deği, maalesef vicdan olmayınca hastaneler para tuzağı olabiliyo, ne diyeyim Allah insan gibi insanarla karşılaştırsın

selam kızlar...eymen kaganım dun gece cok hastalandı...gecemız acılde gectı...bebeğim bır anda asırı derecede kusmaya basladı...2 kg kustu dıyebılırım....ıkı ozel hastaneye gıttık....sonunda zeynep kamıle gıtmede karar kıldık...serum taktılar...bır suru kan aldılar....sımdıde halsız....dualarınızı beklıyorum...ıshal salgını varmışşş....aman dıkkat edın bebişlere...okadar zorki.........

geçmiş olsun..rota rix vurulmuş muydu?

tesekkur ederım arkadaslar...sımdı ıyı hamdolsun....ama tabı tam olarak ıyılesmedı
hafif hafif kusuyor...bırde kakasında ıshal devam edıyor....dun kollarımda baygın vaziyetteydi canım bebeğim.Allah hepımızın bebelklerını korusun

saadet canım sol alt köşede iremim aşkım yazmışın ya onu nasıl yapıyoruz

selam kızlar...eymen kaganım dun gece cok hastalandı...gecemız acılde gectı...bebeğim bır anda asırı derecede kusmaya basladı...2 kg kustu dıyebılırım....ıkı ozel hastaneye gıttık....sonunda zeynep kamıle gıtmede karar kıldık...serum taktılar...bır suru kan aldılar....sımdıde halsız....dualarınızı beklıyorum...ıshal salgını varmışşş....aman dıkkat edın bebişlere...okadar zorki.........
çok geçmiş olsun canım Allah acil sifa versin...

saol sadetçim hoşbulduk.ancak okuyabildim biraz geç oldu ama:)
nasılsınız kızlar hepinizin melegini öpüyorum kocaman.bu gün bütün sinirlerim tepemdeydi.yan komşumla başım dette kadın karşı apartmandaki kadınla bagıra bagıra konuşuyor tam bi dag kaçkını ya önceden umrumda deildde artık oglumu uyandırmasına dayanamıyorum artık ya insan bu kadar düşüncesiz olabilirmi ya.senelerdir çekiyorum ya hadi bizi umursamadın el kadar bebegidemi umursamıyorsun birde günah ya nasıl bozarsın uykusunu kan beynime sıçrıyo artık.polis çagrıp tutanak tuttursam balkondan balkona bagrıp duruyorlarmı diyecegimgerçi arada kokocaman arsa var.yarın eşim bi avukatla görüşecek bakalım ne diyecek.susturacagım bu terbiyesiz kadını artık.yeter yani

havvacım gerçekten ilginç yani, ama napıcan bu insanlar dağda mı yetişmiş ormanda mı belli değil, biz de önceki evde yan komşu yüzünden önce yatak odamızı, bebiş doğunc da şimdi evimizi değiştirmek zorunda kaldık, sessiz sakin bi yerde huzurlu yaşamak çook önemlii

çok çok geçmiş olsun canımm..Allah'ım bebişlerimize sağlık versin.
şimdi nasıl olsu eymen kağan.rota virüz enf mu.aşı yaptırmışmıydınız.yoksa sizde bizim gibi yaptırmayıp ishal olanlardanmısınız.inşallah en hafif şekilde atlatır minik kuzu.
bizde acilden geldik.alya 2 gündür akşam uyumamak için çığlık çığlığa bağırıyor.uykusundan gözleri kaanıyor.ayağıma koyuyorum.sesi kısılana kadar ağladı.kendini geri geri attırıyor.çıldırdık eşimle.aynı kolik olduğu zamanlardaki gibi.kulak boğaz ve akciğerleri temiz.idrar testi istedi dr.onu bekliyoruz.inşallah temiz çıkar.dua edin kızlar bizim içinde olurmu?:çok üzgünüm:

herkesin yeni yılı kutlu olsun..sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçiririz umarım bebişlerimizle..
emekleme konusunda maşallah sizlerinkine.:nazar:benimki gayret ediyor ileri doğru hamle yapıyor ama başaramıyor..bir süre sonra da yorulup mızmızlanıyor..tutup yürüttüğümde çok keyif alıyor çığlık çığlığa bağırıyor..dönme işini de tam olarak başarabilmiş değil..popodan hafif destek veriyorum anca o şekilde dönebiliyor..diş derseniz o da piyasada yok..şarıl şarıl akıyor agzı ama dişleri görünmedi henüz.tek marifetimiz sürekli gülücük yapıyor.:asigim:
saol canım benim valla nisa pek becerikli döne döne yürüyo valla gidiceği yere gidiyo emekleme hareketlerimizde var dişlerimizde kaşınıyo ama daha çıkmadı
geçmiş olsun canım inş kısa zamanda düzelir çok zor allahım yardım etsin inş düzelir
nasılsınız kızlar hepinizin melegini öpüyorum kocaman.bu gün bütün sinirlerim tepemdeydi.yan komşumla başım dette kadın karşı apartmandaki kadınla bagıra bagıra konuşuyor tam bi dag kaçkını ya önceden umrumda deildde artık oglumu uyandırmasına dayanamıyorum artık ya insan bu kadar düşüncesiz olabilirmi ya.senelerdir çekiyorum ya hadi bizi umursamadın el kadar bebegidemi umursamıyorsun birde günah ya nasıl bozarsın uykusunu kan beynime sıçrıyo artık.polis çagrıp tutanak tuttursam balkondan balkona bagrıp duruyorlarmı diyecegimgerçi arada kokocaman arsa var.yarın eşim bi avukatla görüşecek bakalım ne diyecek.susturacagım bu terbiyesiz kadını artık.yeter yani
öle canım bende hamileyken çok çektim allahtan kiracılarda gitti her sabah çocuklarına bağırırdı bide yatak odamla onların evinin arasında bi ara var ordan bağırıdı akşama kadar küfür ederdi sinir oluyodum ne yapcan canım huylu huyundan vazgeçmez desen daha kötü olucan demesen gene kötü olucan kötü komşuyla geçinmek zor:eek:klava:
şimdi nasıl olsu eymen kağan.rota virüz enf mu.aşı yaptırmışmıydınız.yoksa sizde bizim gibi yaptırmayıp ishal olanlardanmısınız.inşallah en hafif şekilde atlatır minik kuzu.
bizde acilden geldik.alya 2 gündür akşam uyumamak için çığlık çığlığa bağırıyor.uykusundan gözleri kaanıyor.ayağıma koyuyorum.sesi kısılana kadar ağladı.kendini geri geri attırıyor.çıldırdık eşimle.aynı kolik olduğu zamanlardaki gibi.kulak boğaz ve akciğerleri temiz.idrar testi istedi dr.onu bekliyoruz.inşallah temiz çıkar.dua edin kızlar bizim içinde olurmu?:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım büyüdüler derken daha kötü oluolar geçicek bu durumlar allahım sağlık versin inş temiz çıkar

ah canım gerçekten snir bozucu...
bizim burdada sabah demezler,gece demezler sesli sesli konuşmalar apartmanda,çat çat kapı örtmeler ...
ayıp yaaaa :eek:klava:
söylesen bide cevap verirler yüzsüzce kötükedihüso

canım çok geçmiş olsun inş bşyciği yoktur yavrım ya kıyamam ben alyaya :ecrin_bebek:

rota virüs yaptırmamıstım ...mısafırımız vardı bırkac gundur cok dolandık bebeişim üşüttümüü onanmı oldu neden oldu bılmıyorum...ama kendımı cok sucladım bebeğime ıyı bakamadım dıye...yavrum hamur gıbı yıgıldı kollarıma.serumu alıp azcık kendıne gelıncede hemen gozlerının ıcı guldu gulyuzlu guleryuzlu bebişimin...eymen kağan dogdugundan beri ilk defa hastalandı...ama cok agır sekılde oldu...dua edın yavruma...yarın ızın alıp ıse gıtmıycem...3 gun ızızn alcam bebegım kendını toparlar inşallah

rota virüs yaptırmamıstım ...mısafırımız vardı bırkac gundur cok dolandık bebeişim üşüttümüü onanmı oldu neden oldu bılmıyorum...ama kendımı cok sucladım bebeğime ıyı bakamadım dıye...yavrum hamur gıbı yıgıldı kollarıma.serumu alıp azcık kendıne gelıncede hemen gozlerının ıcı guldu gulyuzlu guleryuzlu bebişimin...eymen kağan dogdugundan beri ilk defa hastalandı...ama cok agır sekılde oldu...dua edın yavruma...yarın ızın alıp ıse gıtmıycem...3 gun ızızn alcam bebegım kendını toparlar inşallah

canlarım benim, nazar mı oldu haziran bebişlerimize yaa, inşallah hemen toparlanırlar, elacım inşallah temiz çıkar tahlilleriniz, dişlerine baktın mı acaba dişle ilgisi var mı ki, tabii idrar yolu enf. da olabilir, çok zormuş çocuk büyütmek gerçekten :bbo:

kızlar beebişim ilk dişi patladı çok sevinçliyim ya bu kız hep kabız hiç bişeyde vermiyorum ya

çok geçmiş olsun umrım bır an önce toparlanır kuzucuk...

X