2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde yengeciz.yükselenimizde terazi..valla bizde kıpır kıpır hatta ötesiyizz.:)

yengeç çocukları sakin bebeklik yaşarlar utangaç sesizdirler aslında benim kardeşim yengeç.siz birde ikizler bebeğini görseniz yaren ikizler, meme emerken bile çoraplarını çıkarmaya uğraşıyor benimki ağzında memem başını sağa sola dönürüp bakarken bir eli de ağzımın içinde ya da dudaklarımı çekiyor benim kızın yükseleni aslan .ama tam burcunun özelliklerini taşıyor tek oyuncakla 5dk.falan oynuyor hemen başka şey istiyor.ayaklanınca tutamıcam ben bu cimcimeyi vallaha.bende çok yaramazmışım bebekken korkarım bana benzedi:)

iremcimde geri geri emekliyor bi kaçhamlede ileri yapmaya başlaıdıı
:)
dün isafirimiz verdı eşimle abi baba dedirtmeye çalışıolardı inadına kuzmmm anneee dedi durduu :))

asyada sağ sol fırfır dönüyo.geri geri emekliyo. ama tam emekleme değil galiba sürüne sürüne gidiyo.
konuşmaya gelince ınne der gibi ama istem dışı galiba.daha tam bi kelime çıkarmadı

ama benim kızım yengeç:ecrin_bebek: 24 haziran doğumlu

benim oğlumda 24 hazian doğumlu.. ben burçlara inanmıyorum yengeç ama aşırı hareketli ve yaramaz.. hatta 3 günlükken küvezde kalmıştı kenarları ite ite 180 derece dönmüştü hemşire bile ben böyle bir şey görmedim demişti..

benim oğlumda 24haziran doğumlu aşırı hareketli dr. gittiğimizde bile hiç durmuyo geçen dr defterini yırtıyodu nerdeyse elinden zor aldık yuvarlanarak odayı dağıtıyo her önüne geleni çekiyo yürüteçdeyken bütün odaları dağıtyokaydirigubbakcemile3daha şimdiden çok hareketli yürümeye başlayınca yandım benkaydirigubbakcemile

bu arada hepinizi çoook seviyoruz kızımla, içimden geldi söyliyeyim dedim opuyorumnanaktan
biz de seni canımopuyorumnanaktan

hanımlar bebişlerden emekleyen varmı acaba,benim kızım hamleler yapıyor ama,cesaret edemiyor,koyuveriyor,sizinkiler nasıl
benım kızım da emeklemek adına tıkkkk yok.ama surunerek dönüyo o da

maşallah ona:))

slm herkese 2 gündür geziyoruz
bakamadık sizlere
ya bu ikizler çift karakterli olurmuş inşallah dogru degildir yaa
kızımın öyle olmasını kesinlikle istemem
bizde anne ve dede diyoruz
anneye ihtiyaç oldugunda anne diye aglıyor
anneden şikayetci oldugunda da dede diye aglıyor cok fena ya
bizde henüz emekleme yok öyle bir çabaya girişmiyor bile ama
örümcekte ve tuttugumuzda yürüyor sanırım emeklemeden yürüyecek fındıgım

slm herkese 2 gündür geziyoruz
bakamadık sizlere
ya bu ikizler çift karakterli olurmuş inşallah dogru degildir yaa
kızımın öyle olmasını kesinlikle istemem
bizde anne ve dede diyoruz
anneye ihtiyaç oldugunda anne diye aglıyor
anneden şikayetci oldugunda da dede diye aglıyor cok fena ya
bizde henüz emekleme yok öyle bir çabaya girişmiyor bile ama
örümcekte ve tuttugumuzda yürüyor sanırım emeklemeden yürüyecek fındıgım

herkesin yeni yılı kutlu olsun..sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçiririz umarım bebişlerimizle..
emekleme konusunda maşallah sizlerinkine.benimki gayret ediyor ileri doğru hamle yapıyor ama başaramıyor..bir süre sonra da yorulup mızmızlanıyor..tutup yürüttüğümde çok keyif alıyor çığlık çığlığa bağırıyor..dönme işini de tam olarak başarabilmiş değil..popodan hafif destek veriyorum anca o şekilde dönebiliyor..diş derseniz o da piyasada yok..şarıl şarıl akıyor agzı ama dişleri görünmedi henüz.tek marifetimiz sürekli gülücük yapıyor.:asigim:

günaydın herkese off ya poyraz hiç uyumuyo gece saat başı kalkıyoruz sabahda 8de kalktık uyumuyo ne zaman düzene girecek uykusu ölüyorum uykusuzluktan inş. diğer bebekler uyumuştur uykusuzluk çok kötüümafoldumben

günaydın herkese,
maşallah tüm hareketli bıcırıklara, elbette hepsi büyüyecek ama sanırım biz biraz aceleciyiz,
bu gecemiz nispeten azcık iyi geçti, kahvaltısını da yaptı şimdi örümceğinde çığlık atıyo benim tatlışım da, biz de bi kahvaltı yapalım sonra gezmeye gidicez, indirimler başlamış, gidip cici alayım kızımaa

slmm
kmse yok ama hülyadan başka slm canım ..
ırem bugün nasıloldu anlamadım 9.30 da kalktı
her zamna 8.de kalkardıı..erken uyanmaya alışınca ben ondan önce uyandım kahvaltısını hazırladım başladım beklemeye :)
havada kapalı içim karardı aşkımda nöbettee
offf çok sıkıcııı

merhaba kızlar bnede evde tekim eşim görümceme gitti yni ablasında bilgisayarı bozulmuş onu yapıcak hemde işleri vardı onu halledecek bende gitmek istiyodum ama hava soğuk diye gidemedim aman kız hasta olmasında yaza kadar bi yere çıkmayayım dert değil birsürüde işim var kalkıp yapmam lazım

kızlar alyanın burnu çok tıkandı 2 gündür.3-4 gün önce 5'er dk apartman önüne çıkarmıştım hava alsın diye ondan sanırım
serum fizyolojik sıkıyorum.başka ne önerirsiniz?

benim zehramda dün mama demeyi öğrendi,gece mama diye ağlıyodu ,çok hoşuma gitti ya,bide anne dese...hihoyyyt

selam kızlar...eymen kaganım dun gece cok hastalandı...gecemız acılde gectı...bebeğim bır anda asırı derecede kusmaya basladı...2 kg kustu dıyebılırım....ıkı ozel hastaneye gıttık....sonunda zeynep kamıle gıtmede karar kıldık...serum taktılar...bır suru kan aldılar....sımdıde halsız....dualarınızı beklıyorum...ıshal salgını varmışşş....aman dıkkat edın bebişlere...okadar zorki.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…