2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar yeni yıl hepimize mutluluk getirsin çok başım agrıyoartık benim kız sürekli mızır mızır of sıkıldım valla dişleride beye kabarmış ama başım offf

Dün gece oğluma baby mıx yoğurt vermiştim sürekli uyandı ve gazı oldu, yoğurt gaz yapar mı bir daha vermeye korktum, birde bir kutu yoğurdu yediriyormusunuz siz, yoksa yarım kutumu veriyorsunuz, hergünmü veriyorsunuz.

merhaba kızlar yeni yıl hepimize mutluluk getirsin çok başım agrıyoartık benim kız sürekli mızır mızır of sıkıldım valla dişleride beye kabarmış ama başım offf

Bir ben anlayamıyorum valla şu diş kabarmasını, sürekli kontrol ediyorum ama elime bişey gelmiyor, alt dişlerine bakıyordum hergün sonra aniden çizgi gibi beyazlıklar çıkmış. Kendini belli etmeden mi çıkıyor bizimkinin acaba?sırnaşık şey

ben tam veriyorum yogurdu içinede meyveler rendeliyorum ben ögün olarak verdigim için benimkinede yapıyo galiba agzına geliyo sürekli ben ögün vedigimden bir cicbeb bide pekmez koyuyorum gece muhallebivermiyorum sade devam sütü veriyorum kabız zaten muhallebi hiç veremedim

merhaba canlarım yeni yılda kimse kalmamış öff hava çok kötü yaa burda bi fırtına dün geceden beri bu sabahda bi yağmur yağdı şimşek çaktı dünde annemlere gitmiştim allahtan gittim dahada gidemem artık bahara kadar evdeyiz yaa çok can sıkıcı bi durum akannehir

ceyilin artık artık 9 da en geç 10 da yatıyo çok şükür.. sabahta 7 de ayakta:)
bugün kahvaltısında yarımdan fazla yumurta sarısı(kayısı kıvamında) 20 gr peynir yedi 1 saat sonrada 1 kasık pekmez içti.
yalnız ceylin yoğurt çorbasını sevmiyo daha doğru içindeki pirinçleri öğürüyo gibi yapıyo öksürüyo hiç sevmiyo yarım kase içiyo anca pirinç koymasan götürecek hepsini

İrem de gaz yapmıyor
yarım yediriyorum ben şimdilik üstünede anne sütü içiriyorum
hergün veriyorum..

günaydın herkeseee
Dün akşam İreme Milupanın 7 tahıllısından yaptım sütümlee..
Bi güzel yedii...
Yanlız 4 saat sonra tekrar acıktı..
Hani bazı arkadaşlar tahıllı yedirip gece sabaha kadar uyanmıyor demişlerdii..
Sanırım bebekten kaynaklanıyorr toklukla alakalı değil..
Acıktı çnküü 4 saat sonra..

evet canım her bebek farklı bende denedim yatmadan muhallebi irmikli pirinç unlu vs yok yine kalkıyo gece 3 kere emiyo aynı saatlerde:ecrin_bebek:

emziriyorsunuz değilmi?

günaydın herkeseee
Dün akşam İreme Milupanın 7 tahıllısından yaptım sütümlee..
Bi güzel yedii...
Yanlız 4 saat sonra tekrar acıktı..
Hani bazı arkadaşlar tahıllı yedirip gece sabaha kadar uyanmıyor demişlerdii..
Sanırım bebekten kaynaklanıyorr toklukla alakalı değil..
Acıktı çnküü 4 saat sonra..
[/QUOTE]

ne kadar veriyosunuz 7 tahıllıdan ?

nasılsınızzzz..
bayadır giremiyorum.istanbuldan eşimin ailesi geldi.yarın gidicekler.
ev dolu.iş güç bitmiyo.öyle olunca pompada yapamaz oldum.sütüm artık bitti diyebilirim.bir gün sağmasam ertesi güne hiç akmaz.şimd bile 30cc anca geliyo.napım sizce artık bırakayımmı?
yoksa yine artabilirmi.

bu arada herkese mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorummmmmmopuyorumnanaktan

kızla bıberon maması devam süt mü???
bulamadım baska bılgımde yokmafoldumben
farklı bır mama bulamadım

canım devam sütü diye geçen mamalar anne sütünün yetersiz olduğu durumlarda kullanılıyor ama devam maması anne sütü yerine geçmiyor devam sütünün ya da anne sütünün yanında ek gıda olarak veriliyor.. ben oğluma hippin devam sütünü kullanıyorum..

ayrıca hippin yulaflısı satılıyor içine devam sütü ya da normal süt koyup yapabiliyorsunuz bilginiz olsun arkadaşlar..

arzu canım, benim de günde 30 cc anca geliyodu, çocuk dr, ve çocukta hemşire arkadaşlarla da konuştum, artık çok uğraşmana gerek yok 6 ayı geçti dediler ben de sağmıyorum artık, ama çok vicdan azabı oluyo, keşke emseydi cadalaoz ama napıyım, gece en derin uykusunda bile almıyo (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…