beyaz sabunla yıkayabilirsin canım..dr önerisi...
merhaba kızlar yeni yıl hepimize mutluluk getirsin çok başım agrıyoartık benim kız sürekli mızır mızır of sıkıldım valla dişleride beye kabarmış ama başım offf
Dün gece oğluma baby mıx yoğurt vermiştim sürekli uyandı ve gazı oldu, yoğurt gaz yapar mı bir daha vermeye korktum, birde bir kutu yoğurdu yediriyormusunuz siz, yoksa yarım kutumu veriyorsunuz, hergünmü veriyorsunuz.
evet canım her bebek farklı bende denedim yatmadan muhallebi irmikli pirinç unlu vs yok yine kalkıyo gece 3 kere emiyo aynı saatlerde:ecrin_bebek:İrem de gaz yapmıyor
yarım yediriyorum ben şimdilik üstünede anne sütü içiriyorum
hergün veriyorum..
günaydın herkeseee
Dün akşam İreme Milupanın 7 tahıllısından yaptım sütümlee..
Bi güzel yedii...
Yanlız 4 saat sonra tekrar acıktı..
Hani bazı arkadaşlar tahıllı yedirip gece sabaha kadar uyanmıyor demişlerdii..
Sanırım bebekten kaynaklanıyorr toklukla alakalı değil..
Acıktı çnküü 4 saat sonra..
ceyilin artık artık 9 da en geç 10 da yatıyo çok şükür.. sabahta 7 de ayakta:)
bugün kahvaltısında yarımdan fazla yumurta sarısı(kayısı kıvamında) 20 gr peynir yedi 1 saat sonrada 1 kasık pekmez içti.
yalnız ceylin yoğurt çorbasını sevmiyo daha doğru içindeki pirinçleriöğürüyo gibi yapıyo öksürüyo hiç sevmiyo yarım kase içiyo anca pirinç koymasan götürecek hepsini
evet canım emziriyorummmemziriyorsunuz değilmi?
kızla bıberon maması devam süt mü???
bulamadım baska bılgımde yokmafoldumben
farklı bır mama bulamadım
nasılsınızzzz..
bayadır giremiyorum.istanbuldan eşimin ailesi geldi.yarın gidicekler.
ev dolu.iş güç bitmiyo.öyle olunca pompada yapamaz oldum.sütüm artık bitti diyebilirim.bir gün sağmasam ertesi güne hiç akmaz.şimd bile 30cc anca geliyo.napım sizce artık bırakayımmı?
yoksa yine artabilirmi.