2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bu gece de çok yorucu geçti bizim, şu pirinçununun kabızlığını atamadık bi türlü (, sanırım bugün yine fitili yiicek popoya :umursamaz:

bu arada hepinizi çoook seviyoruz kızımla, içimden geldi söyliyeyim dedim opuyorumnanaktan

ah müminecim aynı bizim cadıda emmedi ya.çok üzülüyorum valla.bizimki 5ci aydan beri emmiyo.2aydır hep sağdım ama sağınca azaldı.emdiği gibi çıkmıyo.
2aydır devam sütüde kullanıyorum.napım bende yavaş yavaş sağmayı bırakayım.şu misafirler gitsinde2-3 gün daha deniycem.bakıcam eskisi gibi yine günde 3defa 70cc falan çıkmazsa bırakırım.ama 4 gündür bittiiiii

ne kadar veriyosunuz 7 tahıllıdan ?[/QUOTE]

üstünde yazıyor canım ama ben yazılanı yapmıyorum çünkü koyu seviyor ona göre göz kararı ayarlıyorumm süt miktarını ...

bu gece de çok yorucu geçti bizim, şu pirinçununun kabızlığını atamadık bi türlü (, sanırım bugün yine fitili yiicek popoya :umursamaz:

canım benim kızım da öylegiydi kaysı armut ver bide hakiki zeytinyagı ver agzına yaparken zorlanmasın diyede elinle oposunun deligine sür bugün güzel yaptı allaha şükür

hanımlar bebişlerden emekleyen varmı acaba,benim kızım hamleler yapıyor ama,cesaret edemiyor,koyuveriyor,sizinkiler nasıl

canım kesinlikle bırakma,benim kızımda ekbesine geçince emmeyi bırakır gibi oldu,sadece gece emiyordu,pes etmedim emdirmek için elimden geleni yaptım 40 takla attım diyebilirim,yine cok istekli degil ama zor zar yine veroyorum,emmeyi bırakmıs olsa bile sağarak ver bence,sağdıkça artar ,anne sütü kadar faydalı hiç bir besin olamaz,bide aç bırakmayı dene istersen mecbur alabilir,

canım benim kızım da öylegiydi kaysı armut ver bide hakiki zeytinyagı ver agzına yaparken zorlanmasın diyede elinle oposunun deligine sür bugün güzel yaptı allaha şükür

sağol canım, zeytinyağı verdi, birazdan kayısı da haşlıcam, bakalım ama yine olmazsa biraz sonra bi fitil atıcam, 2 gün önce fitille bile çok katı yapmıştı, biraz katıları boşaltırsam rahatla sanırım (

hanımlar bebişlerden emekleyen varmı acaba,benim kızım hamleler yapıyor ama,cesaret edemiyor,koyuveriyor,sizinkiler nasıl

oo canım maşallah seninki hamle yapıyomuş, biz dönmeyi bile yeni yapıyoruz, saırım benim kız 10 ayda ancak emekler delikafadulden

Ceylin de hamleler yapıyo hatta geri geri emekliyo ulaşmak istediği yere yuvarlanarak gidiyo odayı fırfır dolanıyor maşallah yuvarlanarak

benmki de aynen öle aysecimmm :)zemuszemus
şimdiden uzanmadığı bir yer yok etrafı dağıtma çabası içindekaydirigubbakcemile3 yürümeye başlayınca ne olur bilmem acayip yoruyo beni diyorum kucağıma aldığım 1 dk dursa gögsüme yatsa koklasam yok durmuyo kıpır kıpırkaydirigubbakcemile2

sorma massamızda dolaplarda ne varsa gidip cıkarıo bacaksız simdiden böle napcaz bilmem bunlarla kuduruk ya (

aynen bizim bızdıkda öyle,yuvarlanarak gidiyo heryeri,çekmeceler acılmaya başlandı,cok kıpır kıpır bizimkide ikizler bebeklerının genelınde varmıs zaten...

Allah Allah yaa, biz de ikizleriz, ama benim kız tembel olan ikiz sanırım, hiç öyle sağa sola uzanmaya hevesi yok, bişey elindeyse oynuyo, uzağa koarsan hiç uzanmaya tenezzül etmiyo, hiç çekmemiş meraklı annesine, varsa yoksa biz şebeklik yapıp eğlendirelim küçük hanımı :))

belki yükseleni farklıdır,ama genelde kıpır kıpır olurlarmış,er geç yapacaklar allahın izniyle,ama anne olarak sabırsızlanıyoruz,bir an önce emeklemelerini,yürümelerini,anne demelerini bekliyoruz,inş hepsini zamanı gelince görürüz..

merhba kızlar herkese mutlu seneler yarene milupa 7 tahıllı aldım dün gece yatarken mi veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…