günaydın herkeseee
Dün akşam İreme Milupanın 7 tahıllısından yaptım sütümlee..
Bi güzel yedii...
Yanlız 4 saat sonra tekrar acıktı..
Hani bazı arkadaşlar tahıllı yedirip gece sabaha kadar uyanmıyor demişlerdii..
Sanırım bebekten kaynaklanıyorr toklukla alakalı değil..
Acıktı çnküü 4 saat sonra..
bu gece de çok yorucu geçti bizim, şu pirinçununun kabızlığını atamadık bi türlü(, sanırım bugün yine fitili yiicek popoya :umursamaz:
nasılsınızzzz..
bayadır giremiyorum.istanbuldan eşimin ailesi geldi.yarın gidicekler.
ev dolu.iş güç bitmiyo.öyle olunca pompada yapamaz oldum.sütüm artık bitti diyebilirim.bir gün sağmasam ertesi güne hiç akmaz.şimd bile 30cc anca geliyo.napım sizce artık bırakayımmı?
yoksa yine artabilirmi.
canım benim kızım da öylegiydi kaysı armut ver bide hakiki zeytinyagı ver agzına yaparken zorlanmasın diyede elinle oposunun deligine sür bugün güzel yaptı allaha şükür
hanımlar bebişlerden emekleyen varmı acaba,benim kızım hamleler yapıyor ama,cesaret edemiyor,koyuveriyor,sizinkiler nasıl
Ceylin de hamleler yapıyo hatta geri geri emekliyo ulaşmak istediği yere yuvarlanarak gidiyo odayı fırfır dolanıyor maşallah yuvarlanarakhanımlar bebişlerden emekleyen varmı acaba,benim kızım hamleler yapıyor ama,cesaret edemiyor,koyuveriyor,sizinkiler nasıl
Ceylin de hamleler yapıyo hatta geri geri emekliyo ulaşmak istediği yere yuvarlanarak gidiyo odayı fırfır dolanıyor maşallah yuvarlanarak
şimdiden uzanmadığı bir yer yok etrafı dağıtma çabası içindekaydirigubbakcemile3 yürümeye başlayınca ne olur bilmem acayip yoruyo beni diyorum kucağıma aldığım 1 dk dursa gögsüme yatsa koklasam yok durmuyo kıpır kıpırkaydirigubbakcemile2benmki de aynen öle aysecimmm :)zemuszemus
şimdiden uzanmadığı bir yer yok etrafı dağıtma çabası içindekaydirigubbakcemile3 yürümeye başlayınca ne olur bilmem acayip yoruyo beni diyorum kucağıma aldığım 1 dk dursa gögsüme yatsa koklasam yok durmuyo kıpır kıpırkaydirigubbakcemile2
Allah Allah yaa, biz de ikizleriz, ama benim kız tembel olan ikiz sanırım, hiç öyle sağa sola uzanmaya hevesi yok, bişey elindeyse oynuyo, uzağa koarsan hiç uzanmaya tenezzül etmiyo, hiç çekmemiş meraklı annesine, varsa yoksa biz şebeklik yapıp eğlendirelim küçük hanımı :))
ama benim kızım yengeç:ecrin_bebek: 24 haziran doğumluaynen bizim bızdıkda öyle,yuvarlanarak gidiyo heryeri,çekmeceler acılmaya başlandı,cok kıpır kıpır bizimkide ikizler bebeklerının genelınde varmıs zaten...