2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yoğurt mayalayan arkadaşlar sizin yoğurtlarda lastik gibi uzuyormu?
benimde öyle oluyodu sütçüden süt alıp yoğurt yaptım şimdi mayalamayı kendi yaptığım yoğurtla yapıyom sorun yok
ya kızlar 2 gündür kızm çok kabız fitille yaptırıyorum ya kayısı veriyorum armut veriyorum birde yani zaten muhallebi hiç veremedim hemen kabız oluyo ne yapacam ben ya
canım yoğurt yiyorsa kabız olma olasılığı var yoğurt kabızlık yapıyo ama çorbalarına zeytinyağı kat sorun ortadan kalkıyo
Dün akşam ilk defa regl oldum
ama leke gbi oluyor daha...
sizlerde nasıl olmuştu??
Birde regl olunca süt miktarınızda farklılık olmuş muydu?
yok canım olmuyo sütte sorun aynı bende 5 aydan beri görüyom adetimi
ben dogumdan sonra olmaya başladıgım için bilemiycem saadetcim ve dün de ben oldum kurtuldum ya stresinden
kızlar ria taktırcak olan var mı aranızda
canım bende geçen ay taktırdım taktırırken adetini 3. ve 4. günü olması gerekiyo evet rahat oluyomuş bende ondan taktırdım
:dance:

herkeze bebişleriyle sağlıklı nice mutlu yıllar diliyoruz....
kızlar bu gün ilk kez balık çorbası yedirdim kızıma ama soradan aklıma geldi balık ve süt ürünleri tezatı ne yapmam lazım bilgisi olan varmı kızıma bu gün yoğurt vermesemmi siz napıyosunuz acaba

Öf ya herkes farklı bırŞey sÖylÜyor ne yapacaĞımızı ŞaŞırdık valla.Şımdılık anne sÜtÜ verıyoz Çok ŞÜkÜr.ınek sÜtÜne gerek yok sanırım.benım doktorum ayrıca muhallebıde verdırtmıyor.fazla kılo almasına gerek yok dıyor.

Yulafı felanda artık 1 yaŞında yıyelım.

YeŞımnur bence balık taze olduktan sonra sÜt ÜrÜnÜ vermekte sakınca yoktur.

Öf ya herkes farklı bİrŞey sÖylÜyor ne yapacaĞımızı ŞaŞırdık valla.Şİmdİlİk anne sÜtÜ verİyoz Çok ŞÜkÜr.İnek sÜtÜne gerek yok sanırım.benİm doktorum ayrıca muhallebİde verdİrtmİyor.fazla kİlo almasına gerek yok dİyor.

Yulafı felanda artık 1 yaŞında yİyelİm.

YeŞİmnur bence balık taze olduktan sonra sÜt ÜrÜnÜ vermekte sakınca yoktur.

canım muhallebi bende vermiyom ama hani yoğurt yapıyoz ya onun için dedim

neslihancım tşk ederim.bu arada hediyemiz dün ben evde yokken gelmiş kargodan aradılar bu gün teslim edicekler heyecanla beklemedeyiz zeynep duruyla

kızlarrrrrrrrrrrrrr yenı yılınızı kutluyorum
yavruşlarınızla bırlıktee cok guzel bır yıl daha gecırmenızı dılıyorumm...

nice guzel bereketlı saglıklı huzurlu bol kazanclı yıllaraa hep beraber ınşallahhhh

merhabalar kızlar nasılsınız ayy bugün çok güzel bigün ve ben evdeyim yaaa öfff laelaelaelaelaekafayı yicem haftasonu gelsinde anneme kaçıcam valla daha fazla duramıcam evde

yeni yıl bol sütlü bol emişli bebişlerimizin güzel gelişimleriyle ve burda güzel paylaşımlarla geçsin sağlık huzur mutluluk getirsin istediğiniz herşeyin olsun gönlünüzün güzelliği hayatınızada yansısın fıstıklarım seneye görüşmek dileğiyle hihoyyythihoyyyt

Efe ve İlaydanın buluşması:))
dsc0129kopya.jpg

dsc0132kopya.jpg

dsc1752.jpg

dscn3200kopya.jpg

şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum öpüyoruz efoşumla hepinizi:)))

ayyy allahım yarebbim ne tatlısız siz öle kıskanıyorum sizi valla ne güzel dostluğunuz ömürlük olsun canım haziran bebişleri yavaş yavaş kaynaşmaya başlıyo artık yaza bi buluşma ayarlarız opuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrr yenı yılınızı kutluyorum
yavruşlarınızla bırlıktee cok guzel bır yıl daha gecırmenızı dılıyorumm...

nice guzel bereketlı saglıklı huzurlu bol kazanclı yıllaraa hep beraber ınşallahhhh
çok teşekkür ederim denizcim inş canım güzel bi yıl geçiririz :sm_cool:

neslihancım tşk ederim.bu arada hediyemiz dün ben evde yokken gelmiş kargodan aradılar bu gün teslim edicekler heyecanla beklemedeyiz zeynep duruyla

canım inşallah beğenirsin ve küçük gelmez.Annem git değiştir,küçük almışsın dedi ama ben şimdi giyecek dedim.İnşallah küçük gelmez.

herkese nice mutlu yıllar dilerim.2010 da yavrularımınız ilk adımlarını görmek ilk kelimelerini duymak dileğiyle.Herşey gönlümüzce olsun inşallah

herkese mutlu sağlıklı yıllarrrr bende çok heycanlıyım kızlar yeni yılda inş.istanbulda ablamın yanında olucaz.oda hamile inş.mayıs annesi olucak 3 aydır görmüyorum kızımıda çok özlediler uçakla gidicez umarım herşey istediğimiz gbi olur çok sıkıldım artık bi günde olsa kızımla bana iyi gelecek herşey gönlünüzce olsun iyi seneler.........

selam annişler nasılsınız yemeğimi yaptım geldim şimdi zeynebi sallıyorum.
bugün kızım nisanurla tanıştı kameradan. çok tatlılardı ana-kız.
offf yeni yılda pinekleyerek gircez evde.tek tesellim kızım ve eşim var yanımda oda yeter.

HEPİNİZE MUTLU,HUZURLU,SAĞLIKLI BİR YIL DİLİYORUM.

biz bugece zengin olcaz 6 tene piyango bileti aldık bize çıkacak:roflol:

selam annişler nasılsınız yemeğimi yaptım geldim şimdi zeynebi sallıyorum.
bugün kızım nisanurla tanıştı kameradan. çok tatlılardı ana-kız.
offf yeni yılda pinekleyerek gircez evde.tek tesellim kızım ve eşim var yanımda oda yeter.

HEPİNİZE MUTLU,HUZURLU,SAĞLIKLI BİR YIL DİLİYORUM.

biz bugece zengin olcaz 6 tene piyango bileti aldık bize çıkacak:roflol:
ayy canım benim o senin tatlığın güzelliğin sizde ana kız süperdiniz hele zeynebe bayıldım fıkır fıkır kanı kaynıyodu kaydirigubbakcemile3bizde senin gibiyiz bebek olmasa çıkar gezerdik emme bebiş var hava soğuk şu yılbaşı neden yazın olmazki yaa sırnaşık şey havvacım o piyango size çıkmıcak şekerim bize çıkıcak çıkarsa söz kırışır yarı yarıya kardeş payı aramızda kalsın hee kimse duymasın:roflol::roflol:

herkese mutlu yıllar diliyorum bebeklerinizle eşlerinizle nice seneler geçirmeniz dileğimle
a.s..
bizde aşılarımızın hepsini olduk çok şükür ateş yapmadı. kızımın günlük planı şöyle
sabah 9 00 anne sütü
10.00 kahvaltı bir gün peynir bir gün yumurta sarısı ekmek içi yumurta verdiğim gün pekmez maşallah elimle tek tek veriyorum yiyiyor.
11.00 anne sütü ve uyku
13.00 gibi çorba genelde sebze bir gün tarhana verdim
yarım saAt sonra anne sütü
15.00 uyku anne sütü
16.30 meyve ve yoğurt yogurdu kendim mayalıyorum meyveli yoğurt olarak yapıyorum sadesini pek beğenmiyor. yarım saat sonra anne sütü
21.00 gibi muhallebi yeni başladım arı pirinç unundan yapıyorum.evde kendim yaptım içine de pekmez koydum ama beğenmedi küçük hanım arının ki şekerli sütlü sula pişiyor biberona koyup veriyorum 2 gündür onu içerken bayışıyor aslında pek içime sinmedi sütlü ve şekerli diye ama deneyim dedim sevdi cimcime
21.00-21.30 uyku.:nazar::ecrin_bebek:

sabah kahvaltıları için devam maması falan eklemeye gerek varmı ben doğduğundan beri hiç kullanmadım.kaç numara falan kullanılıyor bilmiyorum.
dr.yaren çok uzun bir kız olucak yaşıtlarına göre epey iyi dedi:nazar:.kilomuzda normal boyu 6 aylık71 cm.kilo 7.800:nazar:

bizden de herkese güzelllllllllllll mutlu yıllar dıleğiyle sevgiler.....hepinizi sevıyoruz ana kız.:lepi:

X