2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar artık ögün araları 4 saat olmalı canlar ve sadetçim çok veriyon kız o çocuk zor er açıkmıyo 4 saat yapasan iyiolur ben 4 saatte veriyorum 3 saat olunca emdiriyorum sonrada 4 saatteek gıda sını veriyoru çabuk sıkılır bak yogurduna meyveleri ekle hem ögün uzatmazsın ben mesala sabah kalkınca emiyo sonra uyuyo kalkınca kahvaltı veriyorum 3 saat sonra emiyo 4saattede çorba veriyorum yine ayn ara emiyo sonra yogurt yogurtuna meyve koyuyorum sonra yine aynı ara emiyo işte mam veriyorum mamsınıniçine 8 tahıllı koyuyorum okadar çabuk sıkılır kızlar aartık sebze çorbalarına ıymada ekleyin rondadan çekin
canım gece 4 saatte sütünü içioda.gündüz 3 saat arayla yycek kadar besleniyor canımm
4 saate çıkartamadım daha...Gerçi bende çıkartmıyorum İrem kendisi çıkartıyorrr
mesala önceden gdüz 2 gece 3 dü
ilerletti sattlerinii :ecrin_bebek:

Efe ve İlaydanın buluşması:))
dsc0129kopya.jpg

dsc0132kopya.jpg

dsc1752.jpg

dscn3200kopya.jpg

şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum öpüyoruz efoşumla hepinizi:)))

çok tatlı çıkmışsınız maşallah sizeee
dostluğunuz daim olsun Maşallah yakışıklı Efeyede küçük erkek senii :emir_bebek: :nazar:
İlayda da ne kadar büyümüş maşallah çok tatlı olmuşş :ecrin_bebek: :nazar:

of yaaa derın de gene kahvaltıya ağzını açmadı.nasıl sıkı sıkı kapatıyo ağzını.ama aldım memeye daha göğsümü açarken saldırıyo.nasıl alıştırıcam bılmıyorm valla:KK43:

ben menü topiğine yazmıştım canım
bulamassan yazarım yine
bende yapçam bir kaç gündür yoğurt yemedi çünkü
Armycim bulursun canım bir bak

ilk bardakta yogurt mayalama deneyimim cok güzel gecti acemi şansı bu olsa gerek tas gibi tuttu kızlar yarısını yedi dün defne hanım corbanın üstüne yiyemedi tabi :)) bugün
nde mayalıycam inşallah o da güzel tutarr:))

ilk bardakta yogurt mayalama deneyimim cok güzel gecti acemi şansı bu olsa gerek tas gibi tuttu kızlar yarısını yedi dün defne hanım corbanın üstüne yiyemedi tabi :)) bugün
nde mayalıycam inşallah o da güzel tutarr:))

ilk deneyimimiz hayırlı olsun

Ayşecim afiyet olsun ceylinimize de
tek tek tıkanmadan yedimi maşallah, bende deniyim hafta sonu alışsın yavaş yavaş
yeni yıl için ne yemekler yaptınız kızlar, ben 4 te çıkıcam bugün, güzel bir yemek yapayım,
kociş bıktı yumurtadan artık :)

evet canım yedi maşallah tabi yumurtanın sarısı agzına yapışşıyo yutması zor biraz uzun çiğniyo eziyo agzında ama yedi çok şükür yarısını zamala tamamını da yer inş.
karışım yaptığımda tamanını katıyordum ben

yoğurt çorbasını ben şöyle yapıyroum.. birkağaın yarısını accık pirinç (göz kararı koyuyorum ben) suyla pişiriyorum..sonra yoğurt yumurta sarısı ve unu kaırştırıp.. bu karışıma ekliyorum. çatalla eiziyorum. maşh çok seviyor bunu..

ben yoğurdunu termos bardağa yapyorum.. şükür kıvamını bulduk en sonunda.. iki günlük mayalıyorum artık ben.. ekşimiyor hmen zaten..

bizde yarım kase pırasa,havuç,patetes püremizi yedik üstünede 40 ml kadar anne sütü içtik şimdi uykuya geçti irem hanım

canım hazır yourttan mayalarsan süner ne ile mayaladıgına bağlı ben sütcümden aldım mayalıgımı

sağolcanım tarıf ıçın.ben de kendımız öyle yapıyorum ama yumurta sarısı dokunmazmı onlara?bu arada yoğurt uzuyor ılk yaptıklarım daha da uzuyodu lastık gıııbı ama doğal yoğurt öle uzar dedı annem.

X