2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sağolcanım tarıf ıçın.ben de kendımız öyle yapıyorum ama yumurta sarısı dokunmazmı onlara?bu arada yoğurt uzuyor ılk yaptıklarım daha da uzuyodu lastık gıııbı ama doğal yoğurt öle uzar dedı annem.

canım bende hiç tututuramıyodum uzuyodu ama bişey keşftttim norma l hanikonserve kovonozu gibi kovonaza yap kapat sıkı sar 4saat dursun dahada fazla olabilir eger evin petekliyse üstünde dursun hiç sallamdan koy katı oluyo inanamazsın

ya kızlar 2 gündür kızm çok kabız fitille yaptırıyorum ya kayısı veriyorum armut veriyorum birde yani zaten muhallebi hiç veremedim hemen kabız oluyo ne yapacam ben ya

of drın degene yemedı kahvaltısını skı sıkı kapıyo ağzını kaşık görunce ama memeyı cöp cöp emdı.ne demekse:)) napıcam böyle.

canımbende benimkine zzzorla verdim aglaya aglya su vereyim dedim kustu artık üst degiştirmekten fenalık geldi yine attım bir sürü çamaşır ömakinaya yaw 2tane olanlara allah kolaylık versin

kızlar bakın ben burun damlası diye almıştım ama degişişk büyük danmlalaık gibi dalinin onla veriyom agzına sokoyuyorum büyük kolaylık yoksa kaşıgı hiç almıyo aklınınzzda bulunsun

ben yoğurdu prebiyotik yoğurtla mayaladım ilk seferinde.diğerlerini kendi mayaladığım yoğurtla yaptım.çay bardağına yapıyorum.birşeye sarmadan peteğin üstüne koyuyorum.güzel tutuyo katı oluyo ama işte uzuyo lastik gibi.tadına baktım güzel tatlı bir yoğurt.birde uzamasa .

Dün akşam ilk defa regl oldum
ama leke gbi oluyor daha...
sizlerde nasıl olmuştu??
Birde regl olunca süt miktarınızda farklılık olmuş muydu?

valla benim halen düzensiz 2ay arayla oluyorum ve geçen ay olmadım gibi sanki yok o bebgini emmesine baglı ama sen sagıyosun galiba olmaz bişey korkma

ben dogumdan sonra olmaya başladıgım için bilemiycem saadetcim ve dün de ben oldum kurtuldum ya stresinden
kızlar ria taktırcak olan var mı aranızda

hımm doğumdan beri oluyosan sorun yok o zmn hala emzirdiğine göree defneyi :)
ayy ben çok korkuyorummm canımmm askım korunsun valla

hülyacım ıremede muz yedirdim diye 1 gün çekti sonra çok şkr normale döndü
kabz yapan gıdaları yedirmiyceksin en büyük çözüm bu benceee
ağlaya sızlaya ıkınarak yapmıştı :KK43:

valla bizde de eşim korunuyor ama dr cok rahat edersiniz dedi bende rahim tersliği var dedim gel bi kontrol edelim uygunsa takarız dedi arastırdım ve acaip tırstım ya sormayın kızlar her ay böle stres yaşamak istemiyorum

ya kızlar 2 gündür kızm çok kabız fitille yaptırıyorum ya kayısı veriyorum armut veriyorum birde yani zaten muhallebi hiç veremedim hemen kabız oluyo ne yapacam ben ya

cnm ek gıdaya geçtiğim ilk zamanlar bizde yaşadık kabızlığı ama sonra düzeldi çok şükür şimdi hergün yayıyo.bende o dönemde kayısı üzüm suyu vermiştim ama en çokta sebzeleri haşlıyodum zeytinyağla veriyodum patetes havuç koymuyordum zaten doktorumda sebze yiyerek düzene girer demişti umarım biran önce sizinde düzene girer.her bebek yaşıyor bunu düzelecektir.

ya ne kadar çok sevindim efeyle ilaydayı yanyana görünce ikiside birbirinden tatlı maşallah anneleride tabi.umarım bu buluşmalar başkalarıylada tekrarlanır.bende ankaradaki arkadaşlarımla görüşmekm isterim.çok sevindim valla.

asgolun arkadaşlarda ya vermiyorumki zaten kabız yapacak şey yagda verdim ama olmuyo

merhabalar hanımlar,umarım herke iyidir,herkesin yeni yılınız kutluyorum,herkesin yavrularıyla birlikde sağlıklı,mutlu bi yıl geçirmesini diliyorum...

X