2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize mutlu yıllar,

saadetcim onlinesın geliba, irem tam dönmeye başladı yazöışsın, yüzüstünden kurtarıyo mu kendini, azra da sağ sol tama yakın dönüyo, ama yüzüstünden sırtüstü yapamıyo , çok hazırcı yaa, herşeyi biz yapalım istiyo,

bi de biraz grip olmuş çok huysuz bugün, yarın sabah da bi sürü misafir gelicek kahvaltıya, napıcaz bakalım

kızlarrrrrrrrrrrrrr yenı yılınızı kutluyorum
yavruşlarınızla bırlıktee cok guzel bır yıl daha gecırmenızı dılıyorumm...
nice guzel bereketlı saglıklı huzurlu bol kazanclı yıllaraa hep beraber ınşallahhhh
tşkler tatlımmm bendende sana gelsn aynı dilekler a.s.
selam annişler nasılsınız yemeğimi yaptım geldim şimdi zeynebi sallıyorum.
bugün kızım nisanurla tanıştı kameradan. çok tatlılardı ana-kız.
offf yeni yılda pinekleyerek gircez evde.tek tesellim kızım ve eşim var yanımda oda yeter.

HEPİNİZE MUTLU,HUZURLU,SAĞLIKLI BİR YIL DİLİYORUM.

biz bugece zengin olcaz 6 tene piyango bileti aldık bize çıkacak:roflol:

ben sadece kızımla giricemm,oda uyuyo olur 00.00da
bende artık öperimm sadece
eşim nöbette maaleseff senağlama

Son düzenleme:
evet canım canı isterse yüzüstünden sırtüstüne döndürebiliyor kendinii
bi kaç gündürr bunuda başardı

ng52pj11.gif
[/URL][/IMG]

Selam kızlar bugün eşim izinliydi o bebişe baktı bende markete gittim, hero bayb nin kavanozda satılan 7 sebzeli gıdasını aldım bebiş biraz yedi sonra reddetti. Tadı hiçbirşeye benzemiyor, bu çocuklara böyle besinler yedirirsek bunlar sebzelerin tadına nasıl alışacaklar, birdaha almayı düşünmüyorum.

Birde bambinonun silikon kaşığını aldım ama arkasında deterjan kullanmayınız yazıyordu ben bu kaşığı neyle temizliycem, soğuk suyla steril edin yazıyor, deterjanla yıkadım acaba deterjan içine işlermi, başına böyle bişey gelen varmı, nasıl kullanıcam ben bu kaşıkları, çok da rahat oluyor yedirmesi.

sevdiklerinizle mutlu sagluklı huzurlu bir yıl diliyorum hepinize
saadetcim ayşecim canlarım üzülmeyin sizde bebişlerinize sarılın:ecrin_bebek:

sevdiklerinizle mutlu sagluklı huzurlu bir yıl diliyorum hepinize
saadetcim ayşecim canlarım üzülmeyin sizde bebişlerinize sarılın:ecrin_bebek:

opuyorumnanaktan
pek yanlız geçirmedim sayılır üzülürken halime canım sağolsun çok sevdiğim komşum ablam yanlız bırakmadıı

X