Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar uykusuz bır 2010 sabahından merhabaopuyorumnanaktan kızım gecelerı çokkkkkkkkkkk kıvaanıyo ne versem ..muhallebı verdım kıvrandı sabaha kadar,irmikle yaptım kıvrandı,pirinc unu yaptım elmalı varya hero babynın oda dokundu ne vermem gerek bılmıyorum..
bıberon maması kullanan varmı???
lternatıf oalabılırmı dıye merak edıyorum opuyorumnanaktan
bıberon almıyo ama denerım bakalım bu akşam tekrar delıkten mamada zor akıoCADIARZU
mama için bıberon ayrımı???
kaç cc ve hangını vereyım canım??Şeniz[/QUOTE
canım ben de geceleri bıberon maması verıyorum saat 12 de 150 cc mılupa aptamil 2.sabaha kadar delıksız uyuyo valla.bence onu verebılrsın.tek delıkten tıkanıo akmıyo mama ben 2 ya da 3 nolu emzıkle verıyorum.cokacimcoook
benim dr kan testi istedi sonuc iyi cıkınca vermeyelim dedi...cunku hazır almaya alışırsa vucut kendı yapmak için çabalamazmış....hangi dra inanacagız şaşırdıkaman kızlar kan damlası düzenli verin çok önemliymiş
celin acayip tiksiniyo bende tiksiniyorum kokusundan bi yere damlasa çıkmıyo parmagıma tırnagıma deyse kararıyo sinir oluyorum ama önemliymiş napalımmm
ilki benimde lekelenme gibi olmuştu. ondan sonrakilerle aradaki farkı kapattık:) ayrıca süt miktarım adetimle işe başladığım gün hemen hemen aynı zamana denk geldi.hangisi etkiledi bilmiyorum ama azaldı..iştir büyük ihtimal..Dün akşam ilk defa regl oldum
ama leke gbi oluyor daha...
sizlerde nasıl olmuştu??
Birde regl olunca süt miktarınızda farklılık olmuş muydu?
ben taktırdım canım...kadın doğum drum taktı...adet gününde olman şart değil ayrıca uyusturup yaptı...hiçbişey hissetmedim...bu emzirenlere zarar vermeyen bi ilaçmış...çok rahat valla...tek kötü tarafı kanamayı çok artırdıben dogumdan sonra olmaya başladıgım için bilemiycem saadetcim ve dün de ben oldum kurtuldum ya stresinden
kızlar ria taktırcak olan var mı aranızda
Selam kızlar bugün eşim izinliydi o bebişe baktı bende markete gittim, hero bayb nin kavanozda satılan 7 sebzeli gıdasını aldım bebiş biraz yedi sonra reddetti. Tadı hiçbirşeye benzemiyor, bu çocuklara böyle besinler yedirirsek bunlar sebzelerin tadına nasıl alışacaklar, birdaha almayı düşünmüyorum.
Birde bambinonun silikon kaşığını aldım ama arkasında deterjan kullanmayınız yazıyordu ben bu kaşığı neyle temizliycem, soğuk suyla steril edin yazıyor, deterjanla yıkadım acaba deterjan içine işlermi, başına böyle bişey gelen varmı, nasıl kullanıcam ben bu kaşıkları, çok da rahat oluyor yedirmesi.
bıberon almıyo ama denerım bakalım bu akşam tekrar delıkten mamada zor akıoCADIARZU
kaç cc ve hangını vereyım canım??Şeniz
evet biimkide tıkanıyor arada.. ben deliğini biraz büyytüüm bibebıberon almıyo ama denerım bakalım bu akşam tekrar delıkten mamada zor akıoCADIARZU
kaç cc ve hangını vereyım canım??Şeniz[/QUOTE
canım ben de geceleri bıberon maması verıyorum saat 12 de 150 cc mılupa aptamil 2.sabaha kadar delıksız uyuyo valla.bence onu verebılrsın.tek delıkten tıkanıo akmıyo mama ben 2 ya da 3 nolu emzıkle verıyorum.cokacimcoook
ronun.şimdilik iyi.. benim kız her amamyı yemedi.. ya hero baby lactum yiiyor.. yada bebelac canım..