2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu huzurlu, ballar gibi tatlı bir yıl olsun inşallah bebişlerimizle birlikte a.s.

2010'un ilk mesajıda benden olsun...
Hepinizi çokkk seviyorum canım arkadaşlarım..
Bebişlerimizle mutlu huzurl bir yıl geçiririz , seneye bu zamanı kocaman sağlıklı annesini çok seven afacanlarımızla geçiririz inşallah....

günaydın kızlar bebişler uyuyomu daha benim bebiş uyumuyo yaa çoook uykum var:sinifsinif:

annelik mesleğinde 1 ocak tatil değil....6da kalktık biz yine:KK43: çok seviyorum ben oğluşumu...haziran anneleri ve meleklerine güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum

gunaydın kızlar uykusuz bır 2010 sabahından merhabaopuyorumnanaktan kızım gecelerı çokkkkkkkkkkk kıvaanıyo ne versem ..muhallebı verdım kıvrandı sabaha kadar,irmikle yaptım kıvrandı,pirinc unu yaptım elmalı varya hero babynın oda dokundu ne vermem gerek bılmıyorum..
bıberon maması kullanan varmı???
lternatıf oalabılırmı dıye merak edıyorum opuyorumnanaktan

bıberon almıyo ama denerım bakalım bu akşam tekrar delıkten mamada zor akıoCADIARZU
mama için bıberon ayrımı???
kaç cc ve hangını vereyım canım??Şeniz

gunaydın kızlar uykusuz bır 2010 sabahından merhabaopuyorumnanaktan kızım gecelerı çokkkkkkkkkkk kıvaanıyo ne versem ..muhallebı verdım kıvrandı sabaha kadar,irmikle yaptım kıvrandı,pirinc unu yaptım elmalı varya hero babynın oda dokundu ne vermem gerek bılmıyorum..
bıberon maması kullanan varmı???
lternatıf oalabılırmı dıye merak edıyorum opuyorumnanaktan

bıberon almıyo ama denerım bakalım bu akşam tekrar delıkten mamada zor akıoCADIARZU
[/QUOTE
canım ben de geceleri bıberon maması verıyorum saat 12 de 150 cc mılupa aptamil 2.sabaha kadar delıksız uyuyo valla.bence onu verebılrsın.tek delıkten tıkanıo akmıyo mama ben 2 ya da 3 nolu emzıkle verıyorum.cokacimcoook

aman kızlar kan damlası düzenli verin çok önemliymiş
celin acayip tiksiniyo bende tiksiniyorum kokusundan bi yere damlasa çıkmıyo parmagıma tırnagıma deyse kararıyo sinir oluyorum ama önemliymiş napalımmm
benim dr kan testi istedi sonuc iyi cıkınca vermeyelim dedi...cunku hazır almaya alışırsa vucut kendı yapmak için çabalamazmış....hangi dra inanacagız şaşırdık

Dün akşam ilk defa regl oldum
ama leke gbi oluyor daha...
sizlerde nasıl olmuştu??
Birde regl olunca süt miktarınızda farklılık olmuş muydu?
ilki benimde lekelenme gibi olmuştu. ondan sonrakilerle aradaki farkı kapattık:) ayrıca süt miktarım adetimle işe başladığım gün hemen hemen aynı zamana denk geldi.hangisi etkiledi bilmiyorum ama azaldı..iştir büyük ihtimal..

ben dogumdan sonra olmaya başladıgım için bilemiycem saadetcim ve dün de ben oldum kurtuldum ya stresinden
kızlar ria taktırcak olan var mı aranızda
ben taktırdım canım...kadın doğum drum taktı...adet gününde olman şart değil ayrıca uyusturup yaptı...hiçbişey hissetmedim...bu emzirenlere zarar vermeyen bi ilaçmış...çok rahat valla...tek kötü tarafı kanamayı çok artırdı
Selam kızlar bugün eşim izinliydi o bebişe baktı bende markete gittim, hero bayb nin kavanozda satılan 7 sebzeli gıdasını aldım bebiş biraz yedi sonra reddetti. Tadı hiçbirşeye benzemiyor, bu çocuklara böyle besinler yedirirsek bunlar sebzelerin tadına nasıl alışacaklar, birdaha almayı düşünmüyorum.

Birde bambinonun silikon kaşığını aldım ama arkasında deterjan kullanmayınız yazıyordu ben bu kaşığı neyle temizliycem, soğuk suyla steril edin yazıyor, deterjanla yıkadım acaba deterjan içine işlermi, başına böyle bişey gelen varmı, nasıl kullanıcam ben bu kaşıkları, çok da rahat oluyor yedirmesi.

beyaz sabunla yıkayabilirsin canım..dr önerisi...

[/QUOTE
canım ben de geceleri bıberon maması verıyorum saat 12 de 150 cc mılupa aptamil 2.sabaha kadar delıksız uyuyo valla.bence onu verebılrsın.tek delıkten tıkanıo akmıyo mama ben 2 ya da 3 nolu emzıkle verıyorum.cokacimcoook
evet biimkide tıkanıyor arada.. ben deliğini biraz büyytüüm bibe
ronun.şimdilik iyi.. benim kız her amamyı yemedi.. ya hero baby lactum yiiyor.. yada bebelac canım..

merabalaar, sanırım 2009 un son mesajını ben yazmışım:))
umarım bu sene de hepimiz için çok güzel geçer umarım, biz de hiç uyuyamadık bu gece, bebişim yine grip oldu yaa, bi bitseydi şu kış hayırlısıyla

geçmiş olsun azraya.. inş hemencik geçer
çok şükür irem gribi atlattı sanırım braz hapşırık vardı 2 kere de burnu aktıı
toplam 15 ml içirebilmiştim ıhlamurudaa....çok şükür iyi :nazar: anne sütü koruyor sanırım.

kızla bıberon maması devam süt mü???
bulamadım baska bılgımde yokmafoldumben
farklı bır mama bulamadım

evt canım devam sütü benimki bebelactan başka yemiyo ama hangi mamayı alırsan al 2no olsunopuyorumnanaktan

X