- 27 Şubat 2008
- 9.935
- 12.710
canım gece 4 saatte sütünü içioda.gündüz 3 saat arayla yycek kadar besleniyor canımmya kızlar artık ögün araları 4 saat olmalı canlar ve sadetçim çok veriyon kız o çocuk zor er açıkmıyo 4 saat yapasan iyiolur ben 4 saatte veriyorum 3 saat olunca emdiriyorum sonrada 4 saatteek gıda sını veriyoru çabuk sıkılır bak yogurduna meyveleri ekle hem ögün uzatmazsın ben mesala sabah kalkınca emiyo sonra uyuyo kalkınca kahvaltı veriyorum 3 saat sonra emiyo 4saattede çorba veriyorum yine ayn ara emiyo sonra yogurt yogurtuna meyve koyuyorum sonra yine aynı ara emiyo işte mam veriyorum mamsınıniçine 8 tahıllı koyuyorum okadar çabuk sıkılır kızlar aartık sebze çorbalarına ıymada ekleyin rondadan çekin
Efe ve İlaydanın buluşması:))
şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum öpüyoruz efoşumla hepinizi:)))
ilk bardakta yogurt mayalama deneyimim cok güzel gecti acemi şansı bu olsa gerek tas gibi tuttu kızlar yarısını yedi dün defne hanım corbanın üstüne yiyemedi tabi :)) bugün
nde mayalıycam inşallah o da güzel tutarr:))
Efe ve İlaydanın buluşması:))
şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum öpüyoruz efoşumla hepinizi:)))
Ayşecim afiyet olsun ceylinimize de
tek tek tıkanmadan yedimi maşallah, bende deniyim hafta sonu alışsın yavaş yavaş
yeni yıl için ne yemekler yaptınız kızlar, ben 4 te çıkıcam bugün, güzel bir yemek yapayım,
kociş bıktı yumurtadan artık :)