2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Efe ve ılaydanın buluşması:))

şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum öpüyoruz efoşumla hepinizi:)))

allahımmmmm bu ne şirinlik bu güzellik bu ne tatlılık yaaaaaa cok harika cıkmışsınız dostlugunuz daim olsun canım çok özendim vallaakaydirigubbakcemile3

Haklısın canım, ben aslında ek gıdaya geç başladım nerdeyse 6 ayda başladım. Ufak ufak yediriyoruz. Benim göğüsler fena halde yara, yara olmasa emsin sorun değil ama canım çok yanıyor.

maşallah çooook çok tatlılar bayıldım ne hoş ne güzel buluşmuşsunuz.... maşallah bebişlerinize de bebişler kadar anneleri de çok güzel...

çok uykum var burada Ceylin 7 de uyanıyo artık 9 a kadar uyurdu ne oldu anlamıyorum((((((((((

herkese günaydın.Efe yle ilayda çok tatlılar maşallah Allah esirgesin.Hepimize mutlu huzurlu nice yıllar dileğiyle.

Günaydııııın herkese,
bayıldım Efeyle ılaydaya, maşallah ikisinede
fıstık annelerede maşallah :)
ne güzel buluşmuşsunuz, dostluğunuz daim olsun

Bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun, bebişlerimiz içinde bizim içinde harika bir yıl olsun ..

akşam yulaf unundan muhallebi yaptım, 2 kaşık un, göz kararı su , muhallebi kıvamında pişirdim,
kapattım içine kayısı püresi ekledim biraz tat katsın
yarısını yedik ham ham vitaminli vitaminli, mışıl mışılda uyuduk
tavsiye ederiz :teytey:

biraz önce kahvaltısını tek tek verdim
20 gr peynir yedi yarım yumurta sarısı yedi 1 kaşşık pekmez içirdim üstüne de emdi ohhh
artık tek tek yedireceğim tadları ayırt etsin
biraz uyusa şimdi de bende uyusam

maşh kzıalr ne güzel buluşmuşsunuz ya.. çok özendim bene:))bebeişlerde tam ısırmalık..çok şekelrler ya ..maşhh maşhhhhh..
herkese güanydınlar.. yeni yılınzı kutlu mutlu huzurlu olsun inşşşşşşş...

Ayşecim afiyet olsun ceylinimize de
tek tek tıkanmadan yedimi maşallah, bende deniyim hafta sonu alışsın yavaş yavaş
yeni yıl için ne yemekler yaptınız kızlar, ben 4 te çıkıcam bugün, güzel bir yemek yapayım,
kociş bıktı yumurtadan artık :)

evet armağancımmm
bıkıyorlar sanırımmm
bidee ben hep farklı tadlar veriommm
mesala farklı sebzeler,farklı çorbalar, farklı meyvelerrr

canım bende öyle yapıyorum.. hergün değşik çorba.. hep sebze vrmiyorum artık.. dün mesela koymalı tarhana yedi.. onu sevdi.. yoğurt çorbasınada bayılıyor maşhh.. sebze çorbalarını öyle böyle yiiyor.. tek sevmeidği öğün kahvaltı benimkinin..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…