benimde öyle oluyodu sütçüden süt alıp yoğurt yaptım şimdi mayalamayı kendi yaptığım yoğurtla yapıyom sorun yokyoğurt mayalayan arkadaşlar sizin yoğurtlarda lastik gibi uzuyormu?
canım yoğurt yiyorsa kabız olma olasılığı var yoğurt kabızlık yapıyo ama çorbalarına zeytinyağı kat sorun ortadan kalkıyoya kızlar 2 gündür kızm çok kabız fitille yaptırıyorum ya kayısı veriyorum armut veriyorum birde yani zaten muhallebi hiç veremedim hemen kabız oluyo ne yapacam ben ya
yok canım olmuyo sütte sorun aynı bende 5 aydan beri görüyom adetimiDün akşam ilk defa regl oldum
ama leke gbi oluyor daha...
sizlerde nasıl olmuştu??
Birde regl olunca süt miktarınızda farklılık olmuş muydu?
canım bende geçen ay taktırdım taktırırken adetini 3. ve 4. günü olması gerekiyo evet rahat oluyomuş bende ondan taktırdımben dogumdan sonra olmaya başladıgım için bilemiycem saadetcim ve dün de ben oldum kurtuldum ya stresinden
kızlar ria taktırcak olan var mı aranızda
Öf ya herkes farklı bİrŞey sÖylÜyor ne yapacaĞımızı ŞaŞırdık valla.Şİmdİlİk anne sÜtÜ verİyoz Çok ŞÜkÜr.İnek sÜtÜne gerek yok sanırım.benİm doktorum ayrıca muhallebİde verdİrtmİyor.fazla kİlo almasına gerek yok dİyor.
Yulafı felanda artık 1 yaŞında yİyelİm.
YeŞİmnur bence balık taze olduktan sonra sÜt ÜrÜnÜ vermekte sakınca yoktur.
Efe ve İlaydanın buluşması:))
şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum öpüyoruz efoşumla hepinizi:)))
çok teşekkür ederim denizcim inş canım güzel bi yıl geçiririz :sm_cool:kızlarrrrrrrrrrrrrr yenı yılınızı kutluyorum
yavruşlarınızla bırlıktee cok guzel bır yıl daha gecırmenızı dılıyorumm...
nice guzel bereketlı saglıklı huzurlu bol kazanclı yıllaraa hep beraber ınşallahhhh
mayalanması alerji olma riskini azaltıyormuş.doktoruma mama ile yapim dedim.gerek yok sütle yap dedi günlük.canım muhallebi bende vermiyom ama hani yoğurt yapıyoz ya onun için dedim
neslihancım tşk ederim.bu arada hediyemiz dün ben evde yokken gelmiş kargodan aradılar bu gün teslim edicekler heyecanla beklemedeyiz zeynep duruyla
ayy canım benim o senin tatlığın güzelliğin sizde ana kız süperdiniz hele zeynebe bayıldım fıkır fıkır kanı kaynıyodu kaydirigubbakcemile3bizde senin gibiyiz bebek olmasa çıkar gezerdik emme bebiş var hava soğuk şu yılbaşı neden yazın olmazki yaa sırnaşık şey havvacım o piyango size çıkmıcak şekerim bize çıkıcak çıkarsa söz kırışır yarı yarıya kardeş payı aramızda kalsın hee kimse duymasın:roflol::roflol:selam annişler nasılsınız yemeğimi yaptım geldim şimdi zeynebi sallıyorum.
bugün kızım nisanurla tanıştı kameradan. çok tatlılardı ana-kız.
offf yeni yılda pinekleyerek gircez evde.tek tesellim kızım ve eşim var yanımda oda yeter.
HEPİNİZE MUTLU,HUZURLU,SAĞLIKLI BİR YIL DİLİYORUM.
biz bugece zengin olcaz 6 tene piyango bileti aldık bize çıkacak:roflol: