2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya benimki kan damlasını içmedi vermiyom ondan vitamin veriyom şimdi sadece minadeks veriyom

canım Ceylinde tiksiniyo ama veriyorum çok önemliymiş abim söyledi
1 yaşına kadar çok önemli sakın aksatma kilo artışına göre damla damla arttır dedi...

teşekkür ederim ayşecimm
o zmn çorba verdn mi sebze püresi vermiosunnn değil mi?

bende unutuyorum bazen damlalarını, multitabsla ferro sanol kullanıyoruz bizde

nazcım gece muhallebisini nasıl yapıyorsun?
ben 8 tahıllı veriyorum gece

teşekkür ederim ayşecimm
o zmn çorba verdn mi sebze püresi vermiosunnn değil mi?
yok canım vermiyorum zaten çorbayı çok sulu yapmıyorum ben
bu yüzden hiç püre vermiyorum çorba olarak veriyorum.
plastik kevgirde eziyorum içene karıştırıp kasıkla özüyorum koyu kıvamlı oluyoopuyorumnanaktan

bzde ayn damlaları kullanıyoruz cnmm
cnm 8 tahıllıyı gece biberonla mı veriyorsun birde suyla mı?
anne sütüyle versek olma sanırım değil mi?
gönderdklerinn içinde ondanda varr deniycem bndee

aman kızlar kan damlası düzenli verin çok önemliymiş
celin acayip tiksiniyo bende tiksiniyorum kokusundan bi yere damlasa çıkmıyo parmagıma tırnagıma deyse kararıyo sinir oluyorum ama önemliymiş napalımmm

ben kaçtım kızlar misafirlerim gelir birazdan buyrun sizde gelin asure yaptım tatlı yerine
kapı kapı dagıtamam Ceylinde bende böyle düşündüm öptüm hepinizi

ya şu ek gıda işini sıraya koymaktan bi hal oluyorumm hangisini yedircem hangi ara anne süt vercem,çorba,sebze püresi.yoğurt,kahvaltı,meyve püresi
dün milupadanda paket geldii

aynı kargaşayı bende yaşıyom canım hangi sıraya göre verecez bilemiyom
milupadan kaçıncı geliş güzelim senin

tşkler filiz a.s.

İrem grip olmuşş
hapşırıp duruyorr daha başı sanırsamm ıhlamur içmiyor onun dışında ne verebilirimm
bana biri yardımcı olsun ltfn

ay kıyamam boncuk gözlüme.işallah ilerlemeden atlatırsınız canım

Aşının sıkıntısı olur bir kaç gün , geçmiş olsun canım..
kızlar bugün benim dünürümündoğumgünüymüş, burdanda yazayım bari
İyiki doğdun Havvacım :enbuyukkk: biraz sonra ararım, belki zeynep uyuyordur

canım dünürüm ama benim dogum günüm 1 ocak olsun şimdiden teşekkür ediyorum canım benim

Kızlar 69cm benim oğlum, kısa gibime geliyor, sizinkiler nasıl?
aslında anası uzun babası uzun ,boyunun uzun olması lazım
8 inci ayın içindeyiz
kilosuda 9970 gr maşallah :nazar:

maşallah damadıma neresi kısaymış sende annesi. maşallahı var

kızlr sizin bebişler oturuyor mu ben artık defneyi oturtuyorum tek başına :) oda yatmayı sevmio artık :))

bende oturtuyorum nazcım desdeksiz yıkılmadan çok güzel oturuyor.yatırınca çok ağlıyo oturtuyoruz susuyor.

slm kızlar biz sabah hebatit ve rota aşımızı olduk ceylin hanım 9 kilo 200 gr olmuş maşallah kuzuma boyuda 72 cm
bugün misafirlerim gelicek koşturup duruyorummm

maşallah ceyline.uzun olcak bu kız annesi.

bende arada unutuyorum canım damlalarını zeynep ferro sanol sevmedi bizde ferrum aldık arada damlatıyoruz.dr kan tahlili normal dedi çok gerek yok arada damlat dedi.

bizimde 15 tatilde burdaki kadınlar zeynebe bebek görme günü yapcaklarmış 60-70 kişi var günde para toplanıp altın takıcaklarmış zeynebe.bende bebek şekeri yapmamıştım doğduğunda internetten malzemelerini sipariş verdimbugün gelicek güne kadar kendim yapıcam orda dağıtırım.ben bu kadar kadına ikram olarak ne yapıcam bilmiyorum laelaelaelaelae

ilk defa geldi ilk kaşığım seti arkadaşımm
ben şöyle yapıyorm irem düzeni bozmasa
sabah 9.00 da khvaltı
12 de anne sütü
3 de çorba yada sebze püresi
6 da anne sütü
araya yoğurtu sıkıştırıyorum
9 da anne sütüü
yne araya meyveyi sıkıştırıyorumm
böle oluoo ama irem bu aralar ek gıda almak istemiyor süt istiyorrr
bu saat ler yne 3 saat arayla ama mesala 9 da değil de 8 de böle değişyorr
en son ki öğünden sonrada sabah kalhvaltısına kadar 4 saat arayla anne sütü alıyor

CEYLINCIM masallah kuzuna kılosu bayag ıyı masallah :) bızde 3. dozumuzu gecen gun yaptrdık.2 4 ve 6 ayında yapılan 1 yasına kadar rahatlıycaz artık atessız :)

FıLıZCıM belkı yardımcı olur . bız oglumla 12 de kalktıgımız ıcın 12 de kahvaltı verıorum.
arada anne sutu 3 de sebze corbası hergun degısıo tabı tarhana sebze , sonra gene arada anne sutu. 6 gıbı meyve verıorum ıcıne cevız koyuyorum. sonra gene anne sutu :) mesela dun aksam mandalına yerken verdım meme gıbı emdı mandalınayı posasını bıraktı arada agızına bısıler atıyorum gene su ıcıo bıde he bıde corbasına tereyag koyuyorum azıcık doktor onemlı oldugunu soledı. demırınıde meyvesının ılk kasınıgına koyuyorum . yogurt vrmıorum cunku oglumun inek sutune alerjısı var cok uzun oldu ama fıkır olur dıye yazmak ıstedım cnm :)

ay kıyamam boncuk gözlüme.işallah ilerlemeden atlatırsınız canım

canım dünürüm ama benim dogum günüm 1 ocak olsun şimdiden teşekkür ediyorum canım benim

maşallah damadıma neresi kısaymış sende annesi. maşallahı var

bende oturtuyorum nazcım desdeksiz yıkılmadan çok güzel oturuyor.yatırınca çok ağlıyo oturtuyoruz susuyor.

maşallah ceyline.uzun olcak bu kız annesi.

bende arada unutuyorum canım damlalarını zeynep ferro sanol sevmedi bizde ferrum aldık arada damlatıyoruz.dr kan tahlili normal dedi çok gerek yok arada damlat dedi.

bizimde 15 tatilde burdaki kadınlar zeynebe bebek görme günü yapcaklarmış 60-70 kişi var günde para toplanıp altın takıcaklarmış zeynebe.bende bebek şekeri yapmamıştım doğduğunda internetten malzemelerini sipariş verdimbugün gelicek güne kadar kendim yapıcam orda dağıtırım.ben bu kadar kadına ikram olarak ne yapıcam bilmiyorum laelaelaelaelae

teşekür ederiz iremin güzel gözlü teyzesii Şeniz
off canım 60 70 kişi nasıl sığcak evineee
en önemlisii nasıl ikramlık hazırlıycannn bu kadar kişiyeee
nese canım bende böle yazarak seni strese sokmayımmm :hulya:
bizde bakalım şekerine canımmm buarayada koyyyy
öptümm tatlı kızını :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
bizimde ek gıdalar problem yemek istemiyo cok az yiyor süt istiyor sürekli
bende sütle doymasaydı ek gıdaları daho cok yerdi diye düşünüyorum yiyebildigi kadar yediriyorum ısrar etmiyorm yemesi için

X