2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bu kız beni deli edecek yaa kaç gündür mızmızlanıyo deli oluyorum bide sallıyorum uyusun diye ama ağlıyo kucağıma alıyorum gene ağlıyo oynatıyorum gene mızmız dün eşimde evdeydi bide onla tartıştım zaten çocuğun sıkıntısı yetiyo oda üstüme geliyo bide ona patlıyorum tam oluyo benim derdim başımdan aşmış o zevk peşinde benim işim gücüm yok onun keyfiyle uğraşıcam yaa hiç anlamıyo beni evdede tıkıldım kaldım deprosyana giricem bu gidişle boğuluyorum artık evde valla öff neyse

nisa nurum cnm sıkma kendini bebeği bırak başka odaya git bağır ve rahatla ama kapıyı kapat bebek duymasın valla ben öyle yapıyorum ve rahatlıyorum sıkılınca bende işe bebekle geldiğim için çok kötü oluyorum bunalıyorum ee artık bebek değiller büyüdüler bütün dosyalarımı yiyo yırtıyo telli defterlerimin sayfalarını koparıyo 1 dk boş bırakmaya gelmiyo yani evde boğulman daha iyi bitanemmmm dediğimi yap bebeğin yanında sinirlenme sakınnnnnnn :emir_bebek:

slm kızlar sizdekahvaltısına tereyagı koyuyormusunuz benim listemde var az az koyuyuorum hatta kahavaltısında meyve pürei bile oyun yazıyo
kahvaltısı sulu olan arkadaş ya cici beb koy yada ekmegni yada 8 tahıllı karışımlar var onlardan al kıvamlı oluyo ozman
benimkde rendeleyipde vediklerimi yemiyo du biyerde okumuştum ögürssün pes etmeyin korkmayın ozmanla geçecek yazıyodu vegerçekten öyle çok azalı şükürler olsun
kızlar peyniri kaşıgın tersiyle iyice ezin umurtayıda koyun ezin azsu koyun iyice ezin ozaman bişey kalmıyo

bizde bugün asıya gitcez defne uyudu uyanmasını bekliyorum semracımın hediyeleride geldi sabahtan akşam cekip yükliycem allah razı olsun cok güzel seyler göndermiş

hülyacım benimki 3 haftadır öyle hiç durmuyo sürekli mızır mızır bazen bagrıyoyrumona üzülüyorum sonra eşler anlaamaz boşver ben tam eveyim canım4 kattayım ve arabasınıda indirmemgerekiyor hiç çıkamıorum haftabirkez görüyorum dışarıyı sizlerele geçiriyorum vaktimi allah kolaylık versn bize bide ben burayada yeni taşındım düşün işte

narencim banna mesaj yazmışsın çok sagol canım allah lkolaylık versin ne diyelim çok ugraştırıyo bu veleter bizi

evet canım bırakacak ama az da olsa sağıyorum ben en azından birazcık daha alsın anne sütü :KK43:(

canım benimkide seviyo ama yogurtu zor veriyorum neler katıyorum icine srma

mesela dün levrek yapmıştım onunda agzına verdim her verdiğimi yedi biz ne yesek ondan istio sanki bebek değil koca adam

amin canım inşallah şimdilik yok gibi ateşi ama inşallah çıkmaz sonradan.

nıye ne peynırı kouyoysun kı?ben labne koyuyorum krem peynrır gıbı o.

ben de elmanın ıçıne mandalın a da portakal sıkıyorum son bıkaç keredır.ama narı ıyı hatırlatıın koyayım ben de bugun.

ya bı şey daha sorucam sıze.doktor 90 cc devam sutune hazırlatıyor kahvaltıyı.o da çok sulu oluyo çorba gıbı ben onu azaltmayı düşünüyorum.siz ne kadardan hazırlıyosunuz?belkı kıvamı daha koyu olsa yıcek çocuk.

Keçi peynirini tuzu gitsin diye suda bekletiyorum sonra eziyorum karıştırıyorum top top oluyor.

merhaba kızlar yine uzun oldu girmeyeli arada bakıp çıkıyorum yazamıyorum ben yaa küçük kuzum kucağımdan hiç inmiyor pc başına geldiğimdede rahat vermiyor atılıyor her yere.bizde ek gıdalar son sürat başladık 6 aya kadar vermedim birşey sadece anne sütü aldı.
kahvaltı sadece labne ve yumurta sarısını karıştırarak veriyorum.
arada bol bol emiyor
öğlen meyve püresi(bazen kendim hazırlıyorum yada havuç-elma,kavanoz mamalarından veriyorum)
akşamda milupa sütlü pirinçli muhallebi yiyor gerisi hep meme..
öğlen sebze verirsem akşam babymix sade yoğurt veriyorum
bana bu bile çok geliyor nede olsa yeni başladık yani dr verdiği gibi sabah(kahvaltı)+öğlenarası(meyve)+öğlen(sebze)+ikindi(yoğurt)+akşam(muhallebi)+gece(meme) 5 öğün oluyor çok deilmi?
siz kaç öğün veriyorsunuz?
6 aylık kuzum 9.400 70 cm son 1 aydır kilo alımıda yavaşladı tabi anne sütü yetersiz kaldı 500 gr almış

Bende merte kabak çorbası yaptım seveceğini hiç tahmin etmiyordum ama beni şaşırttı, saniyede verdiğimi yutuyor çok sevdi.
Benimkide karnı doysa bile illa emecek ama bu aralara göğsüm yara ve emmiyor emmeyince uyuyamıyor, günlerdir delirtti beni, bazen başımı alıp gitmek istiyorum, çocuğun yanında bağırmak istemiyorum ama bugün yaptım pişman oldum, 1 öğünde 43 kez kıyafet değiştirdim, ellerini sabunladım ağladı durdu, kıyafet değiştirmeyi sevmiyor ama kaşıkla kendi yemek istiyor.

aa kayısımı?nasıl koyuyorsun canım onu?
kuru kayısıyı kaynatıp blendefden geçirip 1 çay kaşığı koyuyorum cnm
gerisinide kavonazda 1 ay saklayablrsn...
ayşe sölemişti kalbini güçlendiriyormuş

merhaba kızlar benim kızım artık hiç emmiyor bende pompayla sağıp veriyorum.Özellikle saadetten tavsiye bekliyorum(cennetbahcemiremim)umarım yanlış hatırlamıyorumdur.Sanırım o en baştan beri sütünü sağıyor.

Hangi aralıklarla sağayım sütüm gider diye çok korkuyorum.Ben 1 yaşına kadar emzirmek istiyordum
evet cnm doğru hatırlıyorsun başından beri sağarak besliyorum iremii
en başta 4 ay fln düzenli 2 yada 3 saatte sağıyordumm
kesnlikle aksatmadan..
şimdi isee yne böyle ama bazen göğsümü ful boşaltıp 6 saatte sağdığımda oluyorr..
mesala gece yatmadan bi sağıyorum sabaha kadarr doluyosabah tekrar ful boşaltıyorum
maşallah sütümde bi azalma olmadı çok şükürr :nazar: :nazar: :ecrin_bebek:
inş sennde olmaz cnm

kızlar yumurtayı hergünmü veriyosunuz yoksa gün aşırımı
hergün yarısını cnm..ana doktor günaşırı fln demedi..

merhaba kızlar yine uzun oldu girmeyeli arada bakıp çıkıyorum yazamıyorum ben yaa küçük kuzum kucağımdan hiç inmiyor pc başına geldiğimdede rahat vermiyor atılıyor her yere.bizde ek gıdalar son sürat başladık 6 aya kadar vermedim birşey sadece anne sütü aldı.
kahvaltı sadece labne ve yumurta sarısını karıştırarak veriyorum.
arada bol bol emiyor
öğlen meyve püresi(bazen kendim hazırlıyorum yada havuç-elma,kavanoz mamalarından veriyorum)
akşamda milupa sütlü pirinçli muhallebi yiyor gerisi hep meme..
öğlen sebze verirsem akşam babymix sade yoğurt veriyorum
bana bu bile çok geliyor nede olsa yeni başladık yani dr verdiği gibi sabah(kahvaltı)+öğlenarası(meyve)+öğlen(sebze)+ikindi(yoğurt)+akşam(muhallebi)+gece(meme) 5 öğün oluyor çok deilmi?
siz kaç öğün veriyorsunuz?
6 aylık kuzum 9.400 70 cm son 1 aydır kilo alımıda yavaşladı tabi anne sütü yetersiz kaldı 500 gr almış

Maşallah kilosu çok iyi, ama bir süre sonra enne sütünün bebeğin ihtiyaçlarını karşılamadığını öğrendim, solayısıyla ben sadece geceleri veriyorum, hoş gündüz versemde emmiyori göğsüm yara.
Ben doktorların verdiği öğün listesine uyamıyorum, sabah kahvaltıyla başlıyoruz ama yoğurt ve muhallebi sevmiyor, dolayısıyla ne yerse onu veriyorum, zorlamıyorum, samanla bize bakarak öğün oluşturucak, robot değilki bu çocuk, biz bile bazen akşam canımız sulu yemek istemiyor ve kahvaltı yapıyoruz. Oğluma öğününde gerekli olan besini sunuyorum yemesse zorlamadan başka bişey hazırlıyorum.

merhaba kızlar benim kızım artık hiç emmiyor bende pompayla sağıp veriyorum.Özellikle saadetten tavsiye bekliyorum(cennetbahcemiremim)umarım yanlış hatırlamıyorumdur.Sanırım o en baştan beri sütünü sağıyor.

Hangi aralıklarla sağayım sütüm gider diye çok korkuyorum.Ben 1 yaşına kadar emzirmek istiyordum
bende sağıyom canım hep
Bende merte kabak çorbası yaptım seveceğini hiç tahmin etmiyordum ama beni şaşırttı, saniyede verdiğimi yutuyor çok sevdi.
Benimkide karnı doysa bile illa emecek ama bu aralara göğsüm yara ve emmiyor emmeyince uyuyamıyor, günlerdir delirtti beni, bazen başımı alıp gitmek istiyorum, çocuğun yanında bağırmak istemiyorum ama bugün yaptım pişman oldum, 1 öğünde 43 kez kıyafet değiştirdim, ellerini sabunladım ağladı durdu, kıyafet değiştirmeyi sevmiyor ama kaşıkla kendi yemek istiyor.
canım kabak çorbasını nasıl yapıyon

evet cnm doğru hatırlıyorsun başından beri sağarak besliyorum iremii
en başta 4 ay fln düzenli 2 yada 3 saatte sağıyordumm
kesnlikle aksatmadan..
şimdi isee yne böyle ama bazen göğsümü ful boşaltıp 6 saatte sağdığımda oluyorr..
mesala gece yatmadan bi sağıyorum sabaha kadarr doluyosabah tekrar ful boşaltıyorum
maşallah sütümde bi azalma olmadı çok şükürr :nazar: :nazar: :ecrin_bebek:
inş sennde olmaz cnm

hergün yarısını cnm..ana doktor günaşırı fln demedi..

canım ayıp olmazsa ne kadar sütün çıkıyo bi günde bende sağıpta veriyom ama az mı geliyo onu merak ettim kusura bakma

amin canım inşallah şimdilik yok gibi ateşi ama inşallah çıkmaz sonradan.

nıye ne peynırı kouyoysun kı?ben labne koyuyorum krem peynrır gıbı o.

ben de elmanın ıçıne mandalın a da portakal sıkıyorum son bıkaç keredır.ama narı ıyı hatırlatıın koyayım ben de bugun.

ya bı şey daha sorucam sıze.doktor 90 cc devam sutune hazırlatıyor kahvaltıyı.o da çok sulu oluyo çorba gıbı ben onu azaltmayı düşünüyorum.siz ne kadardan hazırlıyosunuz?belkı kıvamı daha koyu olsa yıcek çocuk.

koy canım imniunn sistemi için faydalı nar.. ben hep koyuyorum canım.. afiyetl yesin kuzucuk..
bizim 2. incimizde çıktı teyzoşlarrrrrr birisi uzarken diğeride sonunda patladı. darısı yeni çıkarmakta olan bebişlerimeeee çrş günü de aşımız var inş ağrısız sızısız geçer.

oh hayırlı olsun canım inciniz..

benm kızımın en iştahla yediği şey yogurt corbası kızlar inanır mısınız

inanarım .. çünk benim kzıında en sevdiği çorba yoğurt çorbası.. hafta sonu onla idare ettik.. çok seviyor maşhh...

öylemi sadetçim.. tmm cnm yapayım bende o zaman.. teşkler..

kızlar bir kaç gündür gece tahılı veriyorum, doyuyo galiba yavrum akşam ilk defa 11 de yattı 7 de uyandı maşallah,
herobaby 8 tahıllıyı yarım muzla karıştırıp veriyorum
birde benim yaptığım kayısı küflenmiş kavanozda duruyordu attım hemen
1 ay nasıl duruyor acaba, üstüne yğ falanmı döküyorsunuz salçalar gibi

X