2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar ceaplarınız için teşekkürelr.sanbah uyuyan bebeğimi uyandırdım valla öpe öpe:KK43: ve bu sabah da yenedı kahvaltısını.benım hazırladığımı yemedı hadı dedım bı de hazırını vereyım un almıştım mılupanın.ona gene ağğğğğzını açmadı.benımkınden 15-20 kaşık tıkmıştım ağzına gerçı çorba gıbı dr tarıfı çok sulu oluyo.neyse aradım adamı dedım bu yemıyo,hiç ellemeyın o zaman 15 gun sonra falan tekrar denerız dedı.ben de aldım emzırdım kuzumu.neyse sonra da aşıya gıttık yavrum yaa ağladı azcık aşı yakıyo ya:KK43:( çarşambda tetenozu yaptırıcam sonar 6 ay rahatız yihuuuu.

günaydın kızlar ceaplarınız için teşekkürelr.sanbah uyuyan bebeğimi uyandırdım valla öpe öpe:KK43: ve bu sabah da yenedı kahvaltısını.benım hazırladığımı yemedı hadı dedım bı de hazırını vereyım un almıştım mılupanın.ona gene ağğğğğzını açmadı.benımkınden 15-20 kaşık tıkmıştım ağzına gerçı çorba gıbı dr tarıfı çok sulu oluyo.neyse aradım adamı dedım bu yemıyo,hiç ellemeyın o zaman 15 gun sonra falan tekrar denerız dedı.ben de aldım emzırdım kuzumu.neyse sonra da aşıya gıttık yavrum yaa ağladı azcık aşı yakıyo ya:KK43:( çarşambda tetenozu yaptırıcam sonar 6 ay rahatız yihuuuu.
canım ya kıyamam uyandırma annesi bide kendi kendine uyandığında dene bakalım yiyecek mi
ateşlenmez inş.opuyorumnanaktan

hekese günaydın kızım bugünde kahvaltı yapmadı bende artık doktora gidicem bakalım ne önericek
nazcım burda 2 gündür hatlarda bişi var çekmiyo yada kestilerr o yüzden alamadım mesajınıı
benim kızımın uyuması çok tuhaf bazen kucagamda uyuyuo bazen emerek çoğu zaman tam saat tutuyorum yarım saat salladıktan sonraa

Benimkide o bulamaç kahvaltıyı yemiyor, haklı ama ben olsam bende yemezdim. Nasıl yediricem bilemedim. Peynire, yumurtaya ihtiyacı var bu çocuğun, peynir tam ezilmediği için ağzına pütürlü geliyor öğürüyor.
Elma püresi verdim yarım elma yedi.

selam zkıalr herkese güzel bir hafta diliyorum. benim kzıda sabah kahvaltısını sevmiyor.. karışık veriyorum. acaba ayrımı yedirsme.. en zorlandığım öğün kahvaltı:KK43:en besleyici halbuki...ama sevmiyor.ne ypacm bene şaştım valla:KK43:

arkadaşalr szi meyvayı tekmi veriyorsunuz?ben elma kivi nar suyu ve mandalina suyu olaraka karışık veriyorum.. bazı sadece elma mandalina bazı muz elma falan.. ama mutlaka nar suyu katıyorum içine.

irem bulamaç kahvaltıyı çok severek yiyor :nazar:
ayrıda yiyor ama ayrı olunca pekmez veremiyorum onun için bulamaçı veriyorum peynir olarak içine labne peynirden koyuyorum yiyorrr yutmada sorun yok öyle deneyiinnn

sadetçim bende bak neler koyuyorum.. mama nın içine labne peynri.. yumurta sarısı (ben tam koyuyorum artık.) pekmez ceviz irmikli ballı karışımdan 1 yada 2 yemek kaşığı cici bebe yada kızamrış ekmek.. cevşizenmi anlamdım öğürüyor :KK43:zor yiyor ağznın açmıyor:KK43:

armağancım ben yumurta sarısı,peynir,pekmez,cicibebe,anne sütü,ceviz yada kayısı püresi

BENıM KIZ KENDıSı ıÇıN ÖZEL OLARAK HAZIRLANAN hiç birşeyi yemiyor biz ne yersek onu yemenin çabası içinde. başarıyoda valla ağlaya sızlayaaa

dün tavuk suyuna pirinç nane ve tavukları minik parçalar halinde atarak pişirdim biz yemek yerken oda onu yedi sonunda 1 kase nasıl yenirmiş gördüm demekki sevdikleri şeyi 1 kase olarak yiyorlar milupanın bütün ürünlerini denedim 3 kaşıktan fazla yediremiyordum çünki meğer hanfendi sevmiyormuş tadını da ondan

ama bişey daha belirtmek istiyorum benim kız ek gıdayı yedikten hemen sonra ne olursa olsun meyve yada yemek , meme emmek istiyor tekrar ya sizede oluyor mu böyle

günaydın annişler nasılsınız?
biz 11 de uyandık kafaltımızı yaptık bizim kafaltımız da,bebelac ın sütlü pirinçlisini az ve sulu yapıyorum içine 4-5 cici bebe 1 çaykaşığı pekmez,ceviz,yumurta sarısı,yumurta sarısı verdiğim günler peynir vermiyorum 1 yumurta 1 beynir öyle değişiyo dedi..

canım ya kıyamam uyandırma annesi bide kendi kendine uyandığında dene bakalım yiyecek mi
ateşlenmez inş.opuyorumnanaktan
amin canım inşallah şimdilik yok gibi ateşi ama inşallah çıkmaz sonradan.

Benimkide o bulamaç kahvaltıyı yemiyor, haklı ama ben olsam bende yemezdim. Nasıl yediricem bilemedim. Peynire, yumurtaya ihtiyacı var bu çocuğun, peynir tam ezilmediği için ağzına pütürlü geliyor öğürüyor.
Elma püresi verdim yarım elma yedi.
nıye ne peynırı kouyoysun kı?ben labne koyuyorum krem peynrır gıbı o.

arkadaşalr szi meyvayı tekmi veriyorsunuz?ben elma kivi nar suyu ve mandalina suyu olaraka karışık veriyorum.. bazı sadece elma mandalina bazı muz elma falan.. ama mutlaka nar suyu katıyorum içine.
ben de elmanın ıçıne mandalın a da portakal sıkıyorum son bıkaç keredır.ama narı ıyı hatırlatıın koyayım ben de bugun.

ya bı şey daha sorucam sıze.doktor 90 cc devam sutune hazırlatıyor kahvaltıyı.o da çok sulu oluyo çorba gıbı ben onu azaltmayı düşünüyorum.siz ne kadardan hazırlıyosunuz?belkı kıvamı daha koyu olsa yıcek çocuk.

merhaba kızlar benim kızım artık hiç emmiyor bende pompayla sağıp veriyorum.Özellikle saadetten tavsiye bekliyorum(cennetbahcemiremim)umarım yanlış hatırlamıyorumdur.Sanırım o en baştan beri sütünü sağıyor.

Hangi aralıklarla sağayım sütüm gider diye çok korkuyorum.Ben 1 yaşına kadar emzirmek istiyordum

merhaba kızlar bu kız beni deli edecek yaa kaç gündür mızmızlanıyo deli oluyorum bide sallıyorum uyusun diye ama ağlıyo kucağıma alıyorum gene ağlıyo oynatıyorum gene mızmız dün eşimde evdeydi bide onla tartıştım zaten çocuğun sıkıntısı yetiyo oda üstüme geliyo bide ona patlıyorum tam oluyo benim derdim başımdan aşmış o zevk peşinde benim işim gücüm yok onun keyfiyle uğraşıcam yaa hiç anlamıyo beni evdede tıkıldım kaldım deprosyana giricem bu gidişle boğuluyorum artık evde valla öff neyse

bizim 2. incimizde çıktı teyzoşlarrrrrr birisi uzarken diğeride sonunda patladı. darısı yeni çıkarmakta olan bebişlerimeeee çrş günü de aşımız var inş ağrısız sızısız geçer.

X