Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ya kıyamam uyandırma annesi bide kendi kendine uyandığında dene bakalım yiyecek migünaydın kızlar ceaplarınız için teşekkürelr.sanbah uyuyan bebeğimi uyandırdım valla öpe öpe ve bu sabah da yenedı kahvaltısını.benım hazırladığımı yemedı hadı dedım bı de hazırını vereyım un almıştım mılupanın.ona gene ağğğğğzını açmadı.benımkınden 15-20 kaşık tıkmıştım ağzına gerçı çorba gıbı dr tarıfı çok sulu oluyo.neyse aradım adamı dedım bu yemıyo,hiç ellemeyın o zaman 15 gun sonra falan tekrar denerız dedı.ben de aldım emzırdım kuzumu.neyse sonra da aşıya gıttık yavrum yaa ağladı azcık aşı yakıyo ya( çarşambda tetenozu yaptırıcam sonar 6 ay rahatız yihuuuu.
amin canım inşallah şimdilik yok gibi ateşi ama inşallah çıkmaz sonradan.canım ya kıyamam uyandırma annesi bide kendi kendine uyandığında dene bakalım yiyecek mi
ateşlenmez inş.opuyorumnanaktan
nıye ne peynırı kouyoysun kı?ben labne koyuyorum krem peynrır gıbı o.Benimkide o bulamaç kahvaltıyı yemiyor, haklı ama ben olsam bende yemezdim. Nasıl yediricem bilemedim. Peynire, yumurtaya ihtiyacı var bu çocuğun, peynir tam ezilmediği için ağzına pütürlü geliyor öğürüyor.
Elma püresi verdim yarım elma yedi.
ben de elmanın ıçıne mandalın a da portakal sıkıyorum son bıkaç keredır.ama narı ıyı hatırlatıın koyayım ben de bugun.arkadaşalr szi meyvayı tekmi veriyorsunuz?ben elma kivi nar suyu ve mandalina suyu olaraka karışık veriyorum.. bazı sadece elma mandalina bazı muz elma falan.. ama mutlaka nar suyu katıyorum içine.