2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

halıya dustu canm yuksek degıldı yattıgı yer sanırım uykusunda oldugu ıcın korktu canı yandıgını sanmıyorum.rabbıme emanet bende nöbetteyım bugece

Bu canavarları biz koruyamayız zaten rabbimin koruması altındalar melekler koruyor yoksa başlarına neler gelirdi kimbilir.
 
günaydın kızlar
alhan geçmiş olsun
hava bozuk canım sıkıldı hafta içi hep iyi oluyo ama hafta sonu bozuluyo
 
günaydın kızlar
alhan geçmiş olsun
hava bozuk canım sıkıldı hafta içi hep iyi oluyo ama hafta sonu bozuluyo

aynen canım ya eşlerimizle gezmek hayal oluyo hep hava bozuyo:
ya havalar beya sıcak oldu melis terliyoevdede artık giydiriniyonuzmu kısakollu
 
ben giydiriyim diye düşündüm ama yok daha erken bizim için ece çok üşüyen bi bebek zaten hiç terlemiyo bile
 
Ben kış boyunca uzun kolluçıtçıtlı giydirdim gecede böyleydi, ama şimdi kalöriferi yakmadıkları için içine sıfır kollu üzerine ince gömlek gibi bişey giydiriyorum, bazen çok sıcak oluyo üstünekini çıkarıyorum sıfır kollusyla geziyor hareket ettikleri için çok terliyorlar.

Yaz için kıyafet aldınızmı kızlar, ben bana hediye gelenleri yıkadım ütüledim ama 1 tane güzel bişey alasım var eşim 50 tl ye alacaktı zor ikna ettim yazık yani o paraya, ne demişler çocuğun yediği helal giydiği haram :) 20-30 liraya çok güzel şeyler var, hem leke oluyor seneye giyemeyecekler belki 3 ay bile giymeden kış gelecek yazık yani.
 
Ben hala ayakkabı almadım kızlar, eşim altı ışıklı ayakkabı almış altı ağır ve ortapedik değil diye giydirmedim küçüldü zaten, ayakkabıda paraya kıyıcam ama flo da 69 liraha çok tatlı mavi bir ayakkabı gördüm ama benim oğlana hiçbir ayakkabı olmuyor, ayağının üstü tombul olduğu için girmiyor ayak, büyüğünü alsak ucu boş kalıyor, bir kaç mağazaya baktım satışıda denedi ama girmiyor malesef.
 
valla ben aldım eskidi nerdeyse canım büytün önü geniş kapaılı alcaksın saran benim kinide öyle öyle çok güzel ayykkıbılar olmuyo spor aykkabı tarzında alacan bben 20 milyona aldım vavlla hemde ortepedikkk eskidi vallla
 
slm kızlaaaar nasılsınz?
gecmıs olsun dıleklerınız için tesekür ederım arkadaslar.çok şükür gece bısey olmadı.
bende kısa kollu gıydırmıyorum henüz erken gıbı.
ayakkabıya gelınce bıryere gıderken gıydırıyorum ama gıttıgm yerde cıkartıyorum.gezerın ayakkabısını almıstım bu kıs 7.5 lıraya ortapedık.denk geldı çokta guzel.yürüyunce bılegı burkulacakmıs gıbı oluyor daha yumusak bısey almam lazım
 
evet kızlar bugün kimse girmiyo havada çok bozuk bende evleri tamizledim canım sıkılıyo sizler neediyonuzzzz
 
Bugün çok sinirliyim, mert mızmızlanıp durdu, yemek yiyecektim bir türlü yedirmedi o kadar çok sinirlendim ki yere yumruğumu vurdum bileğime bişey oldu sandım hissetmedim. Uykusu var ama uyumak istemiyor, her şekilde sallbadım en sonunda ağlaya ağlaya emerken uyudu.
Benim bağırmaktan onun ağlamaktan gözleri şişti, hiçbirşekilde memnun edemiyorum en sonunda çıldırırıyorum bağırdım, uyudu sonra eşim aradı ankardaymış merte kıyafet aldım sanada alıyımı diye sormak için aramış onada uyandı uykusunu alamadığı için yine ağladı tekrar başa döndük ağlaya ağlaya uyudu, biliyorum bağırmamalıydım ama bende insanım tahammül edemiyorum bazen, robot değilim ki, dilindende anlamıyorum.
Başkalarına sinirlenme sakn ol demesi çok kolay ama kendime sinirlendiğim zaman söz geçiremyorum.
 
ah ayşecim seni çok yiyi anlıyom benimkide öyle canı
imanına geçmeyince haytta uyumuyo bendyanamıyom valla bagırıyom bagırmamaklazıma ma bütün gün artık dayanamıyosun
 
hava kalaıma ama soguk yok attım melsi bolkon ayürüteçle geziyo beyabüyük iyi oldu attım masayı şimdi kavemi içiyom gelin içelimmmmmm
 
X